Шефът на "Антимафия" Григор Здрвков: Представители на ВИС и СИК се гърмят като за световно

Крими

Шефът на "Антимафия" Григор Здрвков: Представители на ВИС и СИК се гърмят като за световно

78664
на 02.07.2016
Шефът на Антимафия Григор Здрвков: Представители на ВИС и СИК се гърмят като за световно
Автор:   ПИК

Амфетамините, които се продават по морските ни курорти, се правят в три града, категоричен е той

Последвайте ни в Google News Showcase

В момента се гърмят като за световно представители на ВИС и СИК в Европа и Южна Америка. Това каза Григор Здравков, председател на Легия "Антимафия", пред Канал 3.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Според него членове на силовите групировки водят война за контрол над пристанищата, през които се доставя кокаин в България.

„Амфетамините, които се продават по морските ни курорти, се правят в Сливен, Ямбол и Стара Загора. Оттам идва и зареждането на Златни пясъци и Слънчев бряг", поясни още Здравков.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
ПИК TV! Костадин Костадинов: Между ППДБ, ГЕРБ и ДПС се води гангстерска война. Ако американският посланик не е доволен, ще има и жертви...(ВИДЕО) ПИК TV! Костадин Костадинов: Между ППДБ, ГЕРБ и ДПС се води гангстерска война. Ако американският посланик не е доволен, ще има и жертви...(ВИДЕО)
ново
Днес: 72
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК