Шефът на "Антимафия" пред ПИК: Митниците не са заловили дори грам кокаин и амфетамин от началото на 2014 г.! Това е позор!

ЧАС ПИК

Шефът на "Антимафия" пред ПИК: Митниците не са заловили дори грам кокаин и амфетамин от началото на 2014 г.! Това е позор!

21650
на 23.02.2014
Шефът на Антимафия пред ПИК: Митниците не са заловили дори грам кокаин и амфетамин от началото на 2014 г.! Това е позор!

Контрабандата с цигари през ГКПП "Капитан Андреево" процъфтява, категоричен е Здравков

Последвайте ни в Google News Showcase

"Агенция "Митници" не е заловила нито един грам кокаин и амфетамин от началото на 2014 г. Това е позорно", заяви пред ПИК Григор Здравков, председател на Българска легия "Антимафия".

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Борецът срещу корупцията по висшите етажи на властта смята, че новото ръководство на Агенция "Митници" начело с Павел Тонев е претърпяло пълен провал по отношение на пресичането на наркоканалите.

Както Агенция ПИК писа първа финансовият министър Петър Чобанов е поставил ултиматум на началника на митниците, че ако до 15 април не се справи с ограничаване на контрабандата на цигари и горива, и не покаже видими резултати в събираемостта на митните сборове, ще последва съдбата на своя заместник Румен Данев, който бе уволнен.

"В момента контрабандата на цигари процъфтява. През ГКПП минават тирове с контрабандни цигтари и то безпрепятствено", категоричен е Здравков.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК