Щерката на Нора Ананиева и синът на Янчо Таков в листите на БСП

ЧАС ПИК

Щерката на Нора Ананиева и синът на Янчо Таков в листите на БСП

73312
на 02.04.2013
Щерката на Нора Ананиева и синът на Янчо Таков в листите на БСП
Автор:   Ива Оприкова

Последвайте ни в Google News Showcase

Интересни лица по родствена линия попадат в листите на БСП. Освен "обновление" столетницата явно залага и на приемственост затова и щерката на Нора Ананиева и синът на Янчо Таков попадат в софийските листи на БСП. Анна Ананиева отдавна е в политиката. Тя е юристка също като майка си, а по времето на тройната коалиция беше и член на политическия кабинет. Известно време работи и като стюардеса. Анна беше съпруга на един от собствениците на застрахователно дружество "Армеец", ортак на Слави Бинев - Румен Георгиев, но в последствиер той се влюби в Маги Вълчанова и я изостави. Двамата имат дъщеричка Нора.

препоръчано

Синът на потомствения бесепар Янчо Таков - Иван отдавна е член на Младежката организация на БСП. Освен социалист Иван е млад и преуспяващ бизнесмен, собственик на няколко фирми за имоти, в една от които е ортак с царя на боклука Георги Крумов.

Таков-младши също имаше неуспешен опит за брак. Преди години плейбоят социалист се влюби в щерката на Димитър Цонев. Голямата сватба на двата телевизионни клана Такови и Цоневи бе само преди две години, а от нея след развода остана  малкият Янчо на 4 години.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ВТОРНИК: Раците да се пазят от прибързаност, изгодни делови оферти за Козирозите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ВТОРНИК: Раците да се пазят от прибързаност, изгодни делови оферти за Козирозите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Страшно меле на Тракия - камион се обърна на платното, образува се километрична тапа (СНИМКИ/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК! Страшно меле на "Тракия" - камион се обърна на платното, образува се километрична тапа (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК