“Пълмед” вече е университетска болница

ЧАС ПИК

“Пълмед” вече е университетска болница

16813
на 13.04.2016
“Пълмед” вече е  университетска болница
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Най-голямата и модерна болница на територията на пловдивска област „Пълмед“ вече има статут на университетско лечебно заведение. Това реши по време на заседанието си днес Министерски съвет.

препоръчано

Така в "Пълмед" от тази есен студенти и докторанти по медицина ще могат да провеждат обучението си. Освен това в структурата ще могат да отидат на следдипломно обучение лекари по 9 специалности. В Пазарджик "Пълмед" ще предостави както възможност за обучение за студенти по медицина, медсестри и акушерки, така и следдипломно обучение по 12 специалности за лекари.

През юни 2015г. Министерството на здравеопазването акредитира МБАЛ "Пълмед" като база за практическо следдипломно обучение на лекари. Тогава здравното заведение получи и най-високата акредитационна оценка - отличен, за цялостна медицинска дейност, както и за отделните медицински и други дейности за срок от 5 г.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за превратния 9 септември: Телците да не пътуват, Девите да не прекаляват с щедростта, трудности за Рибите САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за превратния 9 септември: Телците да не пътуват, Девите да не прекаляват с щедростта, трудности за Рибите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Позиционирал съм се за първото място. Който иска е добре дошъл - ГЕРБ е готов да управлява (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Позиционирал съм се за първото място. Който иска е добре дошъл - ГЕРБ е готов да управлява (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 21
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК