„Булгартрансгаз“ ЕАД въвежда в експлоатация компресорна станция „Лозенец“ в Ямбол

Икономика

„Булгартрансгаз“ ЕАД въвежда в експлоатация компресорна станция „Лозенец“ в Ямбол

11901
на 04.03.2016
„Булгартрансгаз“ ЕАД въвежда в експлоатация компресорна станция „Лозенец“ в Ямбол
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Булгартрансгаз" ЕАД ще въведе в експлоатация реконструираната компресорна станция "Лозенец". Модернизацията включва монтаж на два комплекта ниско емисионни газотурбинни компресорни агрегата, както и изграждане на два нови компресорни цеха. Официалната церемония по завършването на проекта ще се състои на 4-ти март, петък, с начален час 13 часа, на площадката на компресорна станция "Лозенец", съобщиха от дружеството. На събитието ще присъстват министърът на енергетиката Теменужка Петкова, изпълнителният директор на "Булгартрансгаз" Георги Гегов, представители на местния бизнес и други. За участие в церемонията е поканен и министър-председателят Бойко Борисов.

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 юни - Близнаците да отложат взимането на важни решения, добри финансови постъпления за Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 юни - Близнаците да отложат взимането на важни решения, добри финансови постъпления за Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО! Борисов бесен на ПИК: Имаше много сериозен сигнал за сигурността ми от една от най-могъщите служби в света. Притесни ме, че в две медии излезе, че заплахата е от Делян Пеевски. Ако има заплаха, тя идва заради Украйна (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО! Борисов бесен на ПИК: Имаше много сериозен сигнал за сигурността ми от една от най-могъщите служби в света. Притесни ме, че в две медии излезе, че заплахата е от Делян Пеевски. Ако има заплаха, тя идва заради Украйна (ВИДЕО)
ново
Днес: 50
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК