5000 опасни коли кръстосват улиците

ЧАС ПИК

5000 опасни коли кръстосват улиците

7896
на 30.11.2015
5000 опасни коли кръстосват улиците
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Около 4-5 хиляди опасни автомобила кръстосват българските улици. Колите са внесени от Съединените американски щати и не отговарят напълно на нашите изисквания за движение по пътищата. 

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Въпреки това те са получили протоколи, с които могат да се регистрират в КАТ. Документите са издадени от новооткрити фирми, а прокуратурата вече проверява законността на работата им. 

Това съобщи пред „Монитор“ н.с. инж. Драгомир Мицов, изпълнителен директор на „Технотест”, които са партньори на Съюза за технически надзор (TÜV). По думите му колите крият сериозни рискове, тъй като имат много разлики с тези, които са предвидени за европейските пътища.

свързани новини

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
ПИК TV! Тошко Йорданов: Борисов, Лена и Кирил са суинг компания - карат се, после се сдобряват, събират се по манастирите, сядат си в скутовете, увеличават плодовитостта (ВИДЕО) ПИК TV! Тошко Йорданов: Борисов, Лена и Кирил са суинг компания - карат се, после се сдобряват, събират се по манастирите, сядат си в скутовете, увеличават плодовитостта (ВИДЕО)
ново
Днес: 32
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК