Авария оставя без вода хиляди варненци

Региони

Авария оставя без вода хиляди варненци

4638
на 02.11.2015
Авария оставя без вода хиляди варненци
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Хиляди абонати във Варна ще останат без вода във вторник, 3 октомври, заради авария на магистрален водопровод, съобщиха от ВиК.

препоръчано

Повредата ще засегне живущите между булевардите "Ян Палах", "Васил Левски", "Осми приморски полк", "Цар Освободител" и улица "Царевец". В района няма да има вода от 9 до 21 часа.

Без вода до 17 часа днес ще остане част от курорта „Св. Св. Константин и Елена". На сухо са и абонатите в ниската част на квартал "Галата". Там водоподаването се очаква да бъде възстановено в 15 часа.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 56
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК