Аверът на Цветан Василев, въдворен в лудница, заплашвал и деца - родители с жалби до МВР! Тончев халюцинира в шокиращо ВИДЕО

Региони

Аверът на Цветан Василев, въдворен в лудница, заплашвал и деца - родители с жалби до МВР! Тончев халюцинира в шокиращо ВИДЕО

41262
на 07.02.2020
Аверът на Цветан Василев, въдворен в лудница, заплашвал и деца - родители с жалби до МВР! Тончев халюцинира в шокиращо ВИДЕО
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

Заплахи срещу деца е отправял въдвореният в лудница псевдо репортер Стоян Тончев, който се прочу покрай близостта си с подсъдимата съдийка Румяна Ченалова, с която гостуват на банкера-беглец Цветан Василев в Белград. Оказва се, че освен самоубийствените акции, заради които е въдворен за психична оценка в бургаско заведение, Тончев е има и куп други страховити изцепки. 

препоръчано

В МВР има подадена жалба от родител на дете, заплашвано от него. Мъжът, който е таксиметров шофьор, съобщил, че освен неговото, има и други пострадали малолетни, чиито настойници също са сигнализирали полицията, за да бъдат взети ограничителни мерки срещу мъжа от Поморие. 

Стоян Тончев шокира хората и в социалните мрежи. В сряда минути след 6 часа сутринта, той е публикувал потресаващо видео на живо, в което видимо халюцинира. На видеофайловете ясно се виждат разширените зеници на Тончев, които според медици са ясен сигнал, че и подвластен на наркотични и психотропни вещества.

"Блъскат по прозореца ми! Цяла България да се събуди! Събудете се и елате! Искат да ме убиват", повтаря в продължение на няколко минути едни и същи фрази аверът на Цветан Василев и Ченалова, като през това време не се чуват никакви шумове около него. Той прави странни паузи, присъщи за определен тип психика, и после отново повтаря същото. Освен халюцинациите по тъмно, които излъчва и в интернет, показателен и е фонът, на който се разиграва шокиращото видео - в разхвърляна стая, в която има включен телевизор с анимационни филми.

Припомняме, че вчера Районна прокуратура – Бургас възложи на ръководителя на ЦПЗ „Проф. д-р Иван Темков“ – Бургас извършването на проверка, при която да бъде преценено налице ли са основанията за прилагане на мерки за временно физическо ограничаване по отношение на Стоян Тончев.

Както ПИК съобщи, през лятото въпросното лице, което редовно се появява с подсъдимата съдийка Румяна Ченалова, беше заявило, че е бит по поръчка, тъй като пътувал до Белград да се вижда с Цветан Василев. Двамата с Ченалова дори се бяха щракнали в колата на път за Сърбия, където гостували на банкера-беглец. 

Установено е обаче, че има съмнения за психическото му здраве, тъй като има данни, че опитвал самоубийство.

От съобщението на прокуратурата става ясно, че прилагане на мерки за временно физическо ограничаване по отношение на Стоян Тончев, се налага след получени сведения от непълнолетни жители на град Поморие, които са подадени в РУ на МВР. В тях има данни, че той проявявал агресия спрямо същите непълнолетните лица, държал се превъзбудено и неадекватно пред други граждани, и пред служители на МВР, които са го посещавали във връзка с подавани от него сигнали на телефон 112.

В постъпили от служителите на МВР докладни записки се сочи, че съществуват данни за обостряне на психическото състояние на Стоян Тончев. Изложено е предложение спрямо него да бъдат предприети необходимите мерки за принудителното му лечение. Именно жалбите от въпросните родители на деца са причината да му бъде правена психическа експертиза, но и от видеото е ясно, че мъжът има проблеми. В коментари под излъчването в социалната мрежа, всички потребители са категорични, че се нуждае от лекар. 

Стоян Тончев от години се представя като разследващ журналист, опонент на властта. За кратко работеше в сайта "Бивол", откъдето е бил изгонен. В момента списва собствен конспиративен сайт, в който историите граничат с чистата лудост. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК