Автоапаш задигна кола заради голяма нужда

ШАРЕН СВЯТ

Автоапаш задигна кола заради голяма нужда

8773
на 27.01.2019
Автоапаш задигна кола заради голяма нужда
Автор:   ПИК

Кратко посещение на тоалетната имаше сериозни последици за 18-годишен германец по време на бягане за здраве в немския град Бад Нойщат ан дер Зале, предаде ДПА.

Спортуващият младеж изпитал остър позив за ходене по нужда и предвид извънредната ситуация решил да открадне паркирана кола със запален двигател. Тя била оставена на улицата пред къщата на собственичката си, за да загрее моторът и в студеното време. Младежът бързо се качил на возилото и отпрашил към дома си, където била най-близката тоалетна.

След като се облекчил, той изминал обратно 1,5-километровото разстояние и оставил колата на същото място. Но там го чакала полицията, която била повикана от 34-годишната собственичка.

Младежът обяснил, че бил си услужил само временно с колата поради внезапния позив на природата. Но полицията не се впечатлила от обяснението му и срещу него било повдигнато обвинение за отнемане на превозно средство и шофиране без книжка.

препоръчано
Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за сряда - неуспехи за Близнаците, финансови проблеми за Девите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за сряда - неуспехи за Близнаците, финансови проблеми за Девите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите гласуват нови мерки срещу прането на пари (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите гласуват нови мерки срещу прането на пари (НА ЖИВО)
ново
Днес: 48
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това