Автокъщата на убития Николай Дракополов палена, получавал смъртни заплахи от бившия си съдружник (ВИДЕО/СНИМКИ)

Епицентър

Автокъщата на убития Николай Дракополов палена, получавал смъртни заплахи от бившия си съдружник (ВИДЕО/СНИМКИ)

686537
на 10.04.2021
Автокъщата на убития Николай Дракополов палена, получавал смъртни заплахи от бившия си съдружник (ВИДЕО/СНИМКИ)
Автор:   ПИК

От дълго време показно разстреляния Николай Дракополов е получавал заплахи от бившия си съдружник Божидар, който пък е собственик на друга автокъща "IS Auto". Освен заплахи за живота си, на Дракополов е била палена автокъщата с луксозни автомобили, както и имоти.  

препоръчано

Както медията ни съобщи първа, Дракополов беше показно застрелян на кръстовището на Околовръстен път и Симеоновско шосе, докато до него на предната седалка е имало 11-годишно дете, а приятелката му е на задната седалка. Стрелецът е следял 46-годишния мъж, вероятно дни наред. Пеша се е приближил до джипа на Дракополов и с два изстрела го е убил. 

Автокъщата на разстреляния Николай Дракополов пък се намира на метри от мястото на убийството, но изхода от нея е към локалното на Околовръстното в посока към Бистришко шосе. За килъра е било ясно, че жертвата винаги прави обратен завой именно на кръговото за Бистрица и се връща към Симеоновско шосе откъдето се спуска към центъра на София. Дракополов, обаче си тръгвал по различно време.

"Първата кола, която е тук, които са подали сигнала. Има и коли зад него, има и свидетели, които и в момента се уточняват. Снемат се данни на свидетели, които следва да бъдат разпитани, да разкажат какво са видели от под моста ли е излязъл човек, по тротоара ли се е движил", заяви в нощта на убийството градският прокурор на София Илиана Кирилова.

Убитият е известен още с прозвището Ники-Антонио. Над 15 години официалният му бизнес е с вноса на автомобили втора ръка от Западна Европа у нас. Търгувал предимно със среден и висок клас коли.

В началото имал съдружници, с които притежавали и няколко автовоза, но се разделили. Така бившите му партньори поели работата с автовозите, а Дракополов продажбата на колите на нашия пазар. Преди 2004 година мъжът има над 20 криминални регистрации за различни престъпления.

"В информационната система на МВР има данни за наличие на криминалистически регистрации. Има и друга информация за него, но пак ви казвам, просто не можем да ви споделяме информация, която би попречила на разследването", каза директорът на СДВР Георги Хаджиев. 

Видео: Скандал.бг

Сподели:
Бомба x
Любовен хороскоп за май Любовен хороскоп за май
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Лъсна голяма тайна за Емил Костадинов: вицето на БФС с курс към родилното, тази красавица ще го дари с... САМО В ПИК TV! Лъсна голяма тайна за Емил Костадинов: вицето на БФС с курс към родилното, тази красавица ще го дари с...
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това