АКЪЛИЯ: Защитник на ЦСКА учи за милиардер

Футбол

АКЪЛИЯ: Защитник на ЦСКА учи за милиардер

7340
на 15.01.2022
АКЪЛИЯ: Защитник на ЦСКА учи за милиардер
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Със сърфиране в интернет и книги запълва свободното си време на лагера в Анталия защитникът на ЦСКА Иван Турицов.

препоръчано

Настолното четиво на национала е "Тайна за милиард долара". В допълнение към заглавието е отбелязано: "Лични интервюта с над 20 самоизградили се милиардери. 20 принципа на милиардерския успех и богатство".

Снимката на Турицов в Инстаграм за кратко време събра много харесвания, а първият, който я коментира, беше съотборникът му Георги Йомов. "Отмаряш", написа офанзивният играч. "Трябва си", отговори му Турицов. 

ЦСКА е на лагер в Турция от четири дни, а първата контрола е на 21 януари срещу полския Стал (Миелец), в който играе бившият капитан на армейците Божидар Чорбаджийски.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юни - Телците да очакват материални придобивки, заядливи колеги пречат на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юни - Телците да очакват материални придобивки, заядливи колеги пречат на Стрелците
ПИК TV x
САМО В ПИК! Диана Дамянова разкри подробности за охраната на политиците: Приятелка живее до дувара на Борисов, няма снайперисти. А защо пазят Атанас Атанасов, той е никой! (ВИДЕО) САМО В ПИК! Диана Дамянова разкри подробности за охраната на политиците: Приятелка живее до дувара на Борисов, няма снайперисти. А защо пазят Атанас Атанасов, той е никой! (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК