Вход
София
Времето в София 15 o C

Александър Йорданов с нова изцепка: А дали терористът от Нова Зеландия не е подкован и идейно в България?

Александър Йорданов с нова изцепка: А дали терористът от Нова Зеландия не е подкован и идейно в България?

на 28.03.2019
35740
41
Александър Йорданов с нова изцепка: А дали терористът от Нова Зеландия не е подкован и идейно в България?
Автор: ПИК
28.03.2019
41
35740

Александър Йорданов, за който стана ясно, че влиза в листата на ГЕРБ на избираемото шесто място, запазено за СДС, е Бог на изцепките. Нова негова "мъдра" мисъл публикува на страницата си във Фейсбук политическият анализатор Георги Харизанов. Той прави предположения и разсъждения по темата дали терористът от Нова Зеландия не е подкован идейно в България, че омразата му към мюсюлманите му е внушена от екскурзоводи и надписипо исторически паметници в България, където е бил на екскурзия.  

А ДАЛИ ТЕРОРИСТЪТ ОТ НОВА ЗЕЛАНДИЯ НЕ Е ПОДКОВАН ИДЕЙНО В БЪЛГАРИЯ?

Задавам сега този въпрос, защото в най-близко време терористът ще си каже и майчиното мляко и тогава ще стане ясно, че омразата му към мюсюлманите му е внушена в Сърбия и България. Възможно е антитурските и антимюсюлмански възгледи да са му внушени от екскурзоводи и надписи по исторически паметници. Остава въпросът кои музеи в София и Плевен той е посетил. Да кажат видеокамерите. С кои лица е общувал терористът у нас?

Няма съмнение, че той е бил насочват умело в своите антимюсюлмански "интереси". Това показва събрания доказателствен материал. Лесно е да се установи, кои са лицата, които у нас сеят антитурска и антимюсюлманска омраза.

Обръщам внимание, че този терорист е така надъхан в България, че се изживява като борец срещу османци и турци и това е документирал върху пълнителите на своето оръжие. Подобни типове има и у нас, и би трябвало МВР да ги знае, още повече, че някои от тях са бивши служители на армията и милицията, а тези които им дърпат конците, са свързани с бившата ДС. Много е лесно да се установи връзката. Някои от тях отправят от години заплахи срещу български граждани изживявайки се като русофили. Начинът на говорене на терориста за заплахата от мюсюлманско нашествие към Европа е сходен с начина по който у нас говорят, както политици, така и членове на паравоенни формирования.

Тезата, че този убиец сам се е разхождал по маршрутите на българо-руската дружба е теза за наивници. Тревожното в случая е, че в своята омраза срещу мюсюлманите престъпникът е стигнал дотам да не забележи най-очевидното, а именно, че тези, които убива са ХОРА!

Така и нацистите не виждаха, че евреите са хора. Така и болшевиките мразеха хората. Проблемът е много голям и не може да се замете с твърдението, че расистът-убиец е бил в България сам. Защото у нас има организации, които изповядват расизъм и крайни националистически и ксенофобски възгледи. Те заплашват гражданския мир и демокрацията. Необходимо е органите на МВР и Прокуратурата е да се вземат в ръце, да защитят гражданите на България и ценностите на демокрацията. Към това ги призовавам не само аз, но и Конституцията.

На снимката: потенциални екскурзоводи на чужди терористи."

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 31947
архив

- Извинете ме, каква е паролата за Wi-Fi интернета? - Що за въпрос? Това е погребение! - "Погребение" с малки или с големи букви?

няма нови новини
Днес: 278
hot
най-четени новини в момента
сега
3433
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ГОРЕЩО В ПИК TV: Медици чакат Румен Радев на летището след скандала в Естония - тестват за коронавирус президента и делегацията му и ги поставят под карантина (НА ЖИВО)
x
Геомагнитни бури удрят Земята тази седмица
x