Алла Пугачова харчи по 4400 евро на ден

Лица

Алла Пугачова харчи по 4400 евро на ден

98894
на 20.12.2020
Алла Пугачова харчи по 4400 евро на ден
Автор:   "Ретро"

Организаторът на светски партита Андрей Фомин разказа за луксозния живот в замъка на певицата Алла Пугачова по време на изолацията в отговор на твърденията на много руски звезди, че преживяват трудно в пандемията на коронавирус и доходите им са паднали до 80%, и сега трябва да живее „само“ с 4400 евро на ден.

Изявлението на Фомин е пуснато в канала „Редакция“ в YouTube, където се дискутира как отмяната на концертите е повлияла на финансите на артистите.

„Нека моделираме ситуацията: грамадно имение в село Гряз. Можете ли да си представите какъв огромен брой обслужващ персонал работи там? Има шофьори, детегледачки, чистачки, хора, които се занимават с доставките и поддържането на техниката. Знаете, когато човек живее с определено ниво на доходите – а артистите от десетилетия живеят примерно на ниво 12 милиона рубли месечно (около 133 000 евро, или над 260 000 лв.), т. е. по 4400 евро на ден, а сега изведнъж – 2 милиона или 1 милион. Как да запазим цялата тази икономика?!“, коментира Фомин.

„Ние знаем какви забележителни къщи построиха нашите руски звезди – непрекъснато ни ги показват от хеликоптер, това е мода от последните години“, казва Фомин. И още: „Но хеликоптерът не може да лети вътре, а вътре има например нощен клуб. С диджейско оборудване, дискосветлини и всичко останало“, издава той, визирайки стандарта на живот и тайните на Алла.
Примата на руската естрада не слиза от първите страници на руските лъскави издания. Напоследък бившата жена на Филип Киркоров непрестанно удивлява феновете си с положителните метаморфози на външния си вид.

препоръчано
Сподели:
Бомба x
Какво искат жените в леглото Какво искат жените в леглото
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Деница Сачева: Пенсионерите ще взимат по 50 лева и през април (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Деница Сачева: Пенсионерите ще взимат по 50 лева и през април (ВИДЕО)
ново
Днес: 24
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това