Анализатори за интервюто на президента: Радев прибегна до кризисен пиар заради собствените си грешки

Политика

Анализатори за интервюто на президента: Радев прибегна до кризисен пиар заради собствените си грешки

60277
на 10.04.2020
Анализатори за интервюто на президента: Радев прибегна до кризисен пиар заради собствените си грешки
Автор:   ПИК

Интервюто на президента бе свързано с атака към управляващите и се наложи да направи кризисен пиар, насочен към собствената му личност, заради собствените си грешки. Той беше сам в кабинета си в сравнение с другия, спрямо когото се позиционира, който винаги е в активна ситуация. Това коментира пред бТВ политическият психолог проф. Антоанета Христова, която смята, че отношенията Радев-Борисов няма да се променят. Христова коментира интервюто на Радев за бТВ, в което той обясни думите си и отношенията си с премиера Бойко Борисов и изказа одобрение за действията на кабинета в условията на коронавирус. В изявата си Радев изтъкна, че се чувства обединител на нацията.

препоръчано

За голяма част от обществото той не е обединител за обществото, категорична е Антоанета Христова.  

Вчерашното интервю беше на човек, който започна сериозен разговор за бъдещето. Надявам се да има все по-често картина на диалог между двамата, посочи политологът Татяна Буруджиева. 

"От тази криза някой ще излезе герой. Засега изглежда, че ще е ген. Мутафчийски, но политическият герой ще е друг. Битката е за интерпретациите. Приветствам спокойствието на президента – всяка дума и жест са важни", завърши политологът. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен хороскоп за мразовития понеделник - успешен ден за Близнаците, трудности за Водолеите САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен хороскоп за мразовития понеделник - успешен ден за Близнаците, трудности за Водолеите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Ген. Мутафчийски и медиците във ВМА получиха втора ваксина срещу COVID-19 (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Ген. Мутафчийски и медиците във ВМА получиха втора ваксина срещу COVID-19 (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това