Ангел Джамбазки гневен на евродепутати, не ходят на работа по време на важни заседания

Политика

Ангел Джамбазки гневен на евродепутати, не ходят на работа по време на важни заседания

18310
на 20.01.2020
Ангел Джамбазки гневен на евродепутати, не ходят на работа по време на важни заседания
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Уважаеми четирима евродепутати в залата, ще продължа да казвам - присъствието на толкова представители в работен ден в залата е обида за данъкоплатците. Това заяви българският евродепутат Ангел Джамбазки на заседание в ЕП по време на обсъждането на 3Д принтирането на оръжия. 

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

"Работата в Европейския парламент трябва да се промени – или да няма заседания в четвъртък следобед, или дневните да се изплащат след края на заседанието, или да се изплащат за половин ден", призова евродепутатът от името на ЕКР.

"Такова присъствие, и то по време на дебати за важни тема, е обида", коментира още той.

Ангел Джамбазки продължи темата за 3Д оръжията с думите: 

"Триизмерното принтиране е важна технология, която води до ценни постижения в сферите на медицината и строителството. Но никой не може да предвиди въздействието на триизмерното принтиране. Принтирането на оръжия е ниша, която не е регулирана. Безотговорно е хора без морални устои да имат достъп до такъв вид оръжия. Този вид оръжие ще бъде лесно достъпно до всеки престъпник и терорист", каза още той.

"В България има престъпност, а притежаването на оръжие е единственото им спасение. Каквито и регламенти и регулации да бъдат приети относно триизмерно принтираното оръжие, те не трябва да засягат законно придобитото оръжие", завърши Ангел Джамбазки. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
ПИК TV! Скандал в комисията за разследване на корупционните практики в Агенция Митници :Бойко Рашков се е срещал най-малко 10 пъти с обявените за контрабандисти Стефан и Марин Димитрови (ВИДЕО) ПИК TV! Скандал в комисията за разследване на корупционните практики в Агенция "Митници" :Бойко Рашков се е срещал най-малко 10 пъти с обявените за контрабандисти Стефан и Марин Димитрови (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК