Вход
София
Времето в София -1 o C

"Антикорупция" и НАП: Елена Йончева не е декларирала палата си в "Драгалевци" - обвиняемата депутатка с имоти за 2 млн. лв. живее тайно срещу наем от 3400 лв. всеки месец! (ВИДЕО)

"Антикорупция" и НАП: Елена Йончева не е декларирала палата си в "Драгалевци" - обвиняемата депутатка с имоти за 2 млн. лв. живее тайно срещу наем от 3400 лв. всеки месец! (ВИДЕО)

на 18.05.2019
208060
45
"Антикорупция" и НАП: Елена Йончева не е декларирала палата си в "Драгалевци" - обвиняемата депутатка с имоти за 2 млн. лв. живее тайно срещу наем от 3400 лв. всеки месец! (ВИДЕО)
Автор: ПИК
18.05.2019
45
208060

Данъчни от НАП и разследващи от комисия "Антимафия" погват близо 100 представители на властта за разминаване в имуществените им декларации. Както ПИК вчера съобщи, от комисията като огласиха резултатите от проверката на ежегодните декларации за имущество и интереси, подадени през 2018 г. от всички задължени от закона да го направят.

От всички над 5000 души от властта при 738 души е открито разминаване между декларираното имущество и реалното имане, което притежават. По закон КПКОНПИ има право да провери всички държавни регистри, както и да разкрие банковите сметки на лицата, които са задължени да обявяват публично имуществото си.

Така е установено разминаването при 738 от властта. Те са получили срок от две седмици да коригират декларациите си. Тези, които не са го направили, подлежат на допълнителни проверки от НАП и КПКОНПИ. Дали имуществото ще се ревизира от данъчните или от антикорупционните инспектори зависи от това каква е откритата разлика в имането.

ПИК още преди месец съобщи, че сред тях е и обвиняемата за пране на пари депутатка Елена Йончева. Тя не е обявила обитавания от нея палат в тузарския столичен квартал „Драгалевци“. Наемът за него е цели 3400 лв. на месец. Ексклузивно ПИК показа във видео с дрон тайното имение, което обитава Йончева със семейството си под наем, въпреки че притежава 2 други палата и 2 апартамента в София.

Още преди месец медията ни разкри, че червената депутатката, издигната от Корнелия Нинова за водач на евролистата на БСП, се е изнесла в огромна къща на закътана улица в тузарския квартал за богати "Драгалевци", която според съседи е взела под наем. Не е ясно обаче кой е собственик на имота и защо Йончева не е декларирала факта, че плаща наем. По закон това е задължително за публичните лица, когато обитават нечие жилище повече от 6 месеца. Причината е, че може да има конфликт на интереси, което да е обект на разследване от страна на антикорупционната комисия.

Не става ясно каква е причината при това положение да живее тайно под наем, при това да пропусне да го декларира съвсем целенасочено. Скандалната депутатка е наясно, че при нейните доходи, е пределно ясно, че няма как да си позволи плащане на наем от над 3000 лв. всеки месец. Още повече, че последните месеци не получава и депутатска заплата, тъй като не ходи на работа.  

Йончева не е вписала и заема, който е взела от фирмата „Авторска телевизия“ в размер на 16 673 лв. Припомняме, че същата фирма е в съдружие с офшорка, където са постъпвали пари от фалиралата КТБ., за което тя е обвиняема за пране на пари. 

Вижте палата, който Йончева е опитала да скрие от "Антимафия" и НАП във видеото на ПИК TV:

Сподели:
Напиши коментар »
(45)
1
Крадлата и перaчка на пари обвинявана в тежко криминално престъпление да бъде арестувана и пратена зад решетките.
2
не понасям когато БСП се правят на ПО демократи от истинските демократи и общество...с една дума БСП искат да си приватизират , присвоят демокрацията НА ГОТОВО ...без дори да са се борили за НЕЯ и през цялото време 22 години , а и сега са в един престъпен КОНТАРПУНКТ ,заедно с Радев и доносниците от държавна сигурност ..казвам ДОНОСНИЦИТЕ ...а не ,контразузнаването или разузнаването .При ширб е.тю Радев има доносници ..вредители на България !тва е положението
3
радку или радку генчев йончев..както му харесва
4
ПИК, започнахте с няколко реда за представителите на властта, а всичко останало - измислици за Йончева. Ама тя не е представител на властта, бе !
5
Съд народен народен съд да и се конфискуват имотите
6
Потомствената Руска К-УРВА Завършила в МОСКВА Елена Йончева е Оборотна БРАНТИЯ ! На Кой ли се е Метнала, на Майка си Евтина Руска П-РОСТИТУТКА или на Баща си Болшевишкото К-ОПЕЛЕ Пияница, Умряло от АЛКОХОЛИЗЪМ ? Спас-ението на БЪЛГАРИЯ е Прочистване Комунисти и Милиционери на ГЕНЕТИЧНО Ниво ! Член на БКП - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото ! Член на МВР - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото ! Член на ДС - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga
7
и показа всички документи на Ц. Ризова , pik вие сте абсолютни боклуци
8
да се е разстроило от земетресение и някой добричък кръстник да ги е пуснал в имота си.Какво толкова?
9
”Борисов е изхарчил еднолично за две години 5. 9 млрд лева. С над 190 решения, извън официално приетия бюджет на страната, с вашите пари, си купува личното политическо оцеляване. Ние всички си плащаме данъци и такси, които правителството увеличи. След това един човек решава как да се разпорежда с нашите пари. И те не стигат до хората. Те отиват за ремонт на ремонтите, в близките фирми до властта, в къщите им за гости, в личния асансьор на Цветанов. Затова искаме справедливост сега."
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
ПИК,БЛАГОДАРЯ ВИ.ВИЕ МЕ УБЕДИХТЕ ТВЪРДО ДА ГЛАСУВАМ ЗА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА.
12
беше в Княжево този имот, бе, тъпанари! Всичко е декларирано и тази статия е поредната манипулация. Защо само тук има подобна "информация" питам аз. Пък под наем може да живее всеки. като Владито ви Горанов примерно!
13
Простащината и сиромашията която натресохте на българите съсипаха държавата. Прошка няма да има. След 26 май ви очаква конфискация на всичко което сте заграбили, бой, дълбока eбaн и кауш.
14
отговор на коментар
И като не е представител на властта да краде и не плаща данъци ли бай онзи ?Ми то по същата логика гербаджии като паднат от власт да продължат да крадат а ? Или то се отнася само за нашата партия !Да ти имам логиката !То си е така -с рабфак толкоз !!,
15
Предлагам Пидялко Пидялков за нов главен прокурор той от всичко разбира дори и като хване магарето отдолу познава че е мъжко !!!
16
Под твойта статия за червения чар - Елена Йончева пак не може да се коментира! Щото лъжеш , мизернико, дебел, пиян и тлъст! И в тази статия лъжеt, бе, боклук, бе!
17
Песента на импексовица е изпята ! Костов ще я сменя начело на столетницата след изборите с друга негова парантия .... Раданчо !! И в БСП третия пол окончателно ще възтържествува !
18
„Настояваме главният прокурор да проучи случая с къщата в Барселона. Разполагаме с всички необходими документи и ще му ги предоставим”. Това заяви в Хасково водачът на листата на „БСП за България” за предстоящите евроизбори Елена Йончева. Тя подчерта, че една от битките на левицата не само в България, но и в Европейския парламент, е борбата с корупцията. „Приветстваме главния прокурор за инициативата му да бъдат разследвани офшорни сметки и имоти на български политици в чужбина и ще му помогнем, като предоставим документи за така наречената къща в Барселона”, заяви тя. По думите й 1, 7 млн. евро са постъпили по сметка на фирмата „EMA BGS SL“, която е регистрирана на адреса на къщата в Барселона – ул. „Францеск Ривалта”, 8. Управители на дружество, основано юли 2013 г., са Борислава Йовчева, а в последствие и нейният баща Георги Йовчев. Йончева обясни, че тези средства са предоставени от офшорната фирма „Palms Enterprises“ (Overseas) LTD , на която номинален собственик е кипърски безработен Никос Михайлидис. „Проследихме пътя на тези пари и свързаните с тях лица. Те водят до трима души – до Иван Саздов, управител на “Tенис клуб Банкя” ЕООД и председател на инициативния комитет, който издига кандидатурата на Бойко Борисов за кмет на София 2005г. Вторият човек е негов съдружник- Радослав Иванов, братовчед на Борисов, който към настоящия момент е собственик на бившия бизнес на премиера, включително и фирмите „Ипон“. Третият човек е Йордан Христов, управител на „Спортни имоти Приморско“ АД, обясни тя. По думите й Саздов и Христов са представлявали офшорната фирма „Palms Enterprises“ (Overseas) LTD в България. Тя допълни, че съдружник във въпросната фирма е „Gordon Holdings”, чиито собственици са осъдени ефективно за организиране на международна схема за пране на пари през 2015 г. Йончева коментира, че едно от обвиненията е за прикриване на действителните собственици на фирмите, както и за опит за възпрепятстване на правосъдието чрез унищожаване на документи. „Настояваме главният прокурор да провери тези лица и фирми и да изисква от прокуратурата в Каталуния цялата информация за фирмата „EMA BGS SL“, по силата на договора за взаимна правна помощ между България и Кралство Испания”, заяви тя. Елена Йончева каза, че заедно с юристи подготвя сигнал до главния прокурор с документи, проследяващи произхода на парите.
19
Бог мрази езика, който лъже -Соломоновите притчи.
20
отговор на коментар
Има рразлика между това да кажеш,че си декларирал всичко и това действително да си го извършил,Нали рускинята Милиончева твърдеше,че не познава Цветан Василев.
21
отговор на коментар
Къде са ми парите от Импекса и от Зимбабве,КОРНЕЛИО?
22
В същата хипотеза е и човека на Пеевски и масон министър Владко Горанов. Даже се допуска, че апартаментът в луксозния и скъп комплекс на Домусчиев си е негов
23
Време е да поднесете на обществото и някоя папарашка снимка от личния асансьор на Цецко и неговия палат
24
Докато ги има все още БеСеПерасите , които вече над 100 години заблуждават хората с празни приказки и илюзорно бъдещe, а самите те трупат пачки на техен гръб - как да се опавим ??? Цялата шайка в партйната им върхушка са все такива охранени и нагушени с имоти червени олигарси кланещи се и вярващи единствено в парите и всастта.Нагледен пример е таз другарка Йончева. Импексова и тя оприлапва всеки месец и по 10 бона възнаграждение от червената партийна каса , Фатмака и той по 11 бона неизвестно за какво , а за балъците и залюханите пенционери остават единствено нескончаемите лъкардии , розови миражи за комунизъм и реки от шербeт бълвани от Позасрано. Даже на руснаците още през 1993 г. им писна от наглите и крадливи комунисти , биха им шута като със закон забраниха тяхната КПСС и рахатясаха.
25
Собственик на имота , в който пърди Йончева е на Руши Виденлиев! Не се правете на луди - написах ви го преди месец!
26
Елена Йончева като истинска примитивна рускиня се занимава само с кражби, лъжи, манипулации, с тероризъм. Такава е държавата към която принадлежи майка й рускинята Лариса. На това е научила дъщеря си, защото ако се върнат в Русия много добре знаят каква мизерия и престъпност ги чака там. Затова не се връщат и крадат тук колкото си могат щом като им се позволява.
27
Мизерия в Русия? От кога не си бил там? Средната заплата там е със 100 Евро по-висока, отколкото в Българско. А токът, бензинът, водата, комуналните услуги са с 50 % по-евтини. Храната е също по-евтина. № 26 не е гражданин, а ПИК-манипулатор.
28
БСП искат ХЕМ ДА КРАДАТ, ХЕМ ДА ВЛЯЗАТ ВЪВ ВЛАСТТА през задния вход ( на президентството) .... Нинова първо трябва да стане кмет на село Крушовица и чак тогава може да претендира за нещо повече!
29
Руската рубла за пари ли ги смяташ бе позитанска мършо2
30
отговор на коментар
И защо трябва да се говори само за властта? Не е ли по добре да се говори за корупцията, където и да се намира тя? И измислиците и фалшивите новини са на отличниците от БСП, но техните престъпления няма да останат скрити, колкото и да се опитват да натопят някой друг! Президентът взел незаконно две ведомствени жилища, а други, без връзки няма къде да живеят, та на наш гръб нашия си направил далаверка, катоги продал много, много по скъпо. Обаче, отговорът му е, че не колекционирал апартаменти. Но, че е злоупотребил със служебно положение? Да не изреждам другите, то всички ги знаят...
31
Не до дял ко,като чуете за Йончева ,веднага цапате гащите.Не бойте се идва и вашият ред.Уважавам баща ти .Язък ,че.....
32
Съд и затвор за червената крадла и лъжкиня!
33
В КНЯЖЕВО ЖИВЕЕ МАЍКА И.А ТЯ В ДРАГАЛЕВЦИ
34
Специалната къща за гости в Сливен очаква милиончева и импексова за дълъг период от време!
35
Я , прогледнах ! Как няма да прогледне дедо Йоцо - такова крадене и облагодетелстване като кралицата на имотите Милиончева не се е виждало никога в България ! Това е една от социалистическите боржои ,лкоито така са крали народа , че Цветанов е бебенце в сравне ие с Милиончева, Нинова, Кире - контрабандиста, Румен Овчаров....... Не можем да ги изброим ,толкова са много социалистите-милионери !
36
проста сметка показва, че месечният наем на любимката на Курнелия и водачка на червената листа съставлява малрко повече от годишната пенсия на огромната част от червените избиратели на тази "народна" избранничка. С имоти за милиони, тя прекрасно се вписва в образа на човек от народа, който ще защитава интересите на обикновения българин в ЕП...Колко са безумците, които вярват в това, ще се разбере на 26.05. Или ще се докаже казаното от "професора", че 80 от българите са ...дебили.
37
отговор на коментар
Среднемесячная зарплата в России — 43 400 рублей (690 $), средняя пенсия — 13 360 рублей (210 $). Средната заплата в България е 1200 лв - 686 долара, а средната пенсия - 229 долара. ДОД в Русия е 13%, което прави реалната заплата - 600 долара, а в БГ ДОД е 10% и реалната заплата става 620 долара. Та кои цифри казваш са по-високи в Русия? Има интернет и не са нужни вече червени позиви, разнасяни по тъмна доба...
38
България- така трябва да се изписват и да се представят пред обществото комунистите-социалисти в нашата страна. От създаването си през 1891г. до 18.05.2019г. те имат в цялата си партийна история единствено и само противобългарска и ненавиждаща българския народ нелегална и легална дейност. Това проклятие от комунисти-социалисти тук ще унищожи завинаги България!!! Циганите и мутрите са техните бойни групи срещу нас!!! На 26.05.2019г. да ги разпердушиним!!! Успех- БЪЛГАРИ!!!
39
Космическа онлайн стратегия .Ярка графика и завладяващ сюжет.Роботът печели пари за вас !Супер забавление !https://bit.ly/2JrOSes
40
отговор на коментар
Много ниско сме паднали, много. Толкова зли българите никога не са били. Значи на ЦЦ апартаментите...нищо. Как пък той спечели толкова пари? Ама Елена ви виновна. Е затова ББ се хвали ,че дал заплати, да държавните му подмазвачи да пишат глупости тук. Печелите за сметка на все по обединяващите хорица.
41
Спас Гърневски и Педялко ще и платят наема!
42
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
43
От всички имоти на Милиончева може да се направи извода ,че тя е един истински мафиот ! Червен мафиот ! Защо се бавят делата срещу нея ??? Пак ли ще я скрият или тя ще се "изнесе" в Сърбия, при нейния съдружник,Цветан Василев- милиардера ?
44
ИЗТРИЙТЕ ЛИКА НА ТАЗИ ЧЕРВЕНА МИЗЕРНИЦА ОТ БЪЛГАРИЯ ИЗХВЪРЛЕТЕ Я КАТО МРЪСЕН ПАРЦАЛ
45
отговор на коментар
Къщата в Драгалевци е на Руши Виденлиев! Майка му пък се шири в палата на Огнян Дойнов. Наблизо е кооперацията на Станишев и, която те уж били продали! Тук са Лилови, Джурови, Тричкови и т.н.Не ги мислете! А Йончева си плаща може би, ако не. перат с оная доносничка Лора Виденлиева разни мушингии!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 2237
архив

Решили да съкратят конната полиция в София. Вместо коне за икономия на двама полицаи дали по една камила. Камилата хем по-малко зоб яде, хем по-малко вода пие.
В една ранна утрин двама полицаи, препили от Нова година, отишли в една закусвалня. Закусили, излизат и гледат пет - шест камили на камиловръза.
- Как ще си познаем нашата камила? - попитал единият.
- Не се бой. - отвърнал другият и взел да им надига опашките. - Тази сутрин като минавахме по булеварда един вика: "гледайте една камила с две путки минава".

няма нови новини
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
сега
1432
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: ГЕРБ и Патриотите отрязаха Радев за консултациите за Изборния кодекс (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
x
ОПАСНО: Всеки пети с пневмония от грип
x