Асен Василев със сигурност няма да е министър в новия служебен кабинет

Политика

Асен Василев със сигурност няма да е министър в новия служебен кабинет

7963
на 15.09.2021
Асен Василев със сигурност няма да е министър в новия служебен кабинет
Автор:   ПИК

В Министерството на финансите ще се проведе церемонията по предаване на поста от министър Асен Василев на новия служебен министър на финансите. Двамата ще направят изявления за медиите. Това става ясно в прессъобщение от институцията.

препоръчано

Това на практика означава, че Асен Василев няма да бъде министър в следващото служебно правителство.

Кабинетът вече е готов, както обяви президентът Румен Радев.

Запитан дали остава на поста, икономическият министър Кирил Петков коментира така: „Утре ще си кажем следващите стъпки. Принципна позиция е докато сме служебни министри да няма да злоупотреби“. Очаква се той да си тръгне, както и министърът на туризма Стела Балтова.

Очаква се местата на Петков и Василев да заемат Даниела Везиева, която е била заместник-министър на икономиката и Валери Белчев, който е бил изпълнителен директор на Фонда на фондовете.

Сподели:
Бомба x
Ето ги признаците, по които да познаете дали сте приоритет, или просто забежка Ето ги признаците, по които да познаете дали сте приоритет, или просто забежка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Емил Георгиев разкри как Петков и Василев опитвали да превземат Екогласност: Искаха да сме им мандатоносител срещу места в листите, признаха, че е президентски проект (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Емил Георгиев разкри как Петков и Василев опитвали да превземат "Екогласност": Искаха да сме им мандатоносител срещу места в листите, признаха, че е президентски проект (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 310
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това