Вход
София
Времето в София 13 o C

АСТРОЛОГИЯ: Не пийте алкохол, гладувайте и правете бавен секс

АСТРОЛОГИЯ: Не пийте алкохол, гладувайте и правете бавен секс

на 07.08.2020
16588
0
АСТРОЛОГИЯ: Не пийте алкохол, гладувайте и правете бавен секс
Автор: ПИК
07.08.2020
0
16588

Днешният ден ни служи като огледало. Венера преминава в знак Рак до 6 септември. Луната се движи на празен ход от 15:55 ч. до 16:06 ч. Луната е в знак Риби до 16:06 ч. Това пише във фейсбук страницата си астроложката Ивелина Пенчева.

Периодът се характеризира с повишена емоционалност, състрадание, интуицията нараства. Повишава се и романтичната нагласа, мечтателността. По това време е намалено чувството за реалност. Ходилата на краката са чувствителни. Да се избягва употреба на алкохол и наркотици. Бъдете внимателни към лекарствата и упойващите вещества.

Луната преминава в знак Овен в 16:06ч.

Хората са обладани от дух на енергичност, ентусиазъм, действията се основават повече на порива, отколкото на разума. Да се засили самоконтрола, чувството за хумор и самоиронията. Уязвима е главата и мозъка. Зачестяват инсултите. Да се избягва всякакво напрежение. Очите да не се напрягат и да се сведе до минимум работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Доминиращ 18 лунен ден до 22:52ч на 7 август (от 22:30ч на 6 август)

Днешният ден ни служи като огледало. Днес самата природа отразява това, което е вътре в нас. Всяка ситуация трябва да оценяваме като отражение на нашата същност, постъпки, мисли. Ако някой ви каже нещо неприятно, не се обиждайте. Вселената ви изпраща знак в каква посока трябва да работите, за да станете по-добри. Ако чуете благодарност днес, похвалят ви за нещо, това означава, че обичате света и хората около вас. В този лунен ден нищо не става случайно. Обръщайте внимание на всяко малко нещо.

Денят изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности. Ако неправилно се използва енергията на деня, ще срещнете препятствия и неприятности. Мислите трябва да се контролират и да не допускате отрицателните. Има опасност да изпаднете лесно под чуждо влияние. Не е най-благоприятното време за колективен труд, колективни събирания.

Настоятелно се препоръчва да се ограничи консумацията на алкохол. В този ден не бива да се пиянства, защото заболяват бъбреците. Добре се отразяват масажите и разтривки с растителни масла. По-малко трябва да се спи. Силните аромати са опасни. Възможно е да се постави неправилна диагноза, неправилно да се назначат лекарства, което да предизвика от своя страна алергия или да стане натравяне с лекарствата. Благоприятно е да се гладува и да се очистят червата.

Препоръчва се да се избягва храна от животински произход. Добре е да се гладува, за да се обнови енергията, да се намали съдържанието на отрови в организма и да се укрепят духовните сили. Добре е да се избягва сладкото.

Може да е тежък период за семейните отношения. Хората в този ден често изпадат в лошо разположение на духа. По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и тактичност, за да не се разраснат проблемите.

Сексът трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

Сънищата в 18-ти лунен ден таят неизчерпаем източник за нас самите. На тълкуването на сънищата трябва да се отдели специално внимание. Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки стремежи и желания.

Подстрижката активизира енергетиката, засилва харизмата, което ще способства привличане на нови хора в живота. Добре е малко да отрежете от косите си, за да активизирате процесите на личностно израстване.

Следва 19 лунен ден от 22:52ч на 7 август до 23:14ч на 8 август

20 слънчев ден – Добър ден за активни действия. На делата, които се започнат днес им е необходимо пълна отдаденост. Трябва всичко да се довежда до край. Може да се води борба за справедливост, но само по честен начин. Сега лесно се решават всякакви спорове, заплетени проблеми. Добре е да се разплатите с дълговете. Благоприятно е да се пътува само на къси разстояния, както и да се обработва земята.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 19015
архив

– Слава Богу, най-после спря да плачеш! Пет дена рев за едно грозно палто!!!
– Не съм спряла – почивам си.

няма нови новини
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
сега
1941
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
НАПРЕЖЕНИЕ В ПИК TV: Краси Радков и Рачков се сбиха под Околовръстното - вижте защо полицията пропусна мелето... (ВИДЕО/ПОДРОБНОСТИ)
x
Ето какво се отлага от дъвките в тънките черва
x