Вход
София
Времето в София 0 o C

АСТРОЛОГ: Време е да изпълните дълга си

АСТРОЛОГ: Време е да изпълните дълга си

на 20.10.2020
12268
0
АСТРОЛОГ: Време е да изпълните дълга си
Автор: ПИК
20.10.2020
0
12268

Време за изпълнение на дълга. Ден на активните занимания и за поемане на премерен риск. Добър ден за начало на нови начинания и перспективни дела. Не е подходящо време за завършване на стари дела. Това е хороскопът на астроложката Ивелина Пенчева за днес.

Астролог предупреждава: Говорете по-малко и дръжте под контрол емоциите

Астролог предупреждава: Говорете по-малко и дръжте под контрол емоциите

Подхождайте към всяко дело творчески и с вдъхновение....

на 16.10.2020

"Ден на борбата за правото, за милосърдие и защита на слабите и беззащитните. Борете се за правдата, защитавайте честа и достойнството на другите хора, оказвайте помощ на близки, приятели или просто познати. Може да помагате на болни и възрастни хора, както на близки и познати", съветва тя.

"Старайте се да разрешавате всяка заплетена ситуация, но го правете без излишни страсти и емоции, в рамките на допустимото и закона. Учете се да преодолявате всички страхове  и не проявявайте слабост и малодушие пред лицето на опасността. Смело вървете към победата и тогава ще ви се предостави щастливият шанс, способен да промени живота ви", дава напътствия тя.

"Препоръчват се занимания с физически практики. Благоприятно е за спортни съревнования и за занимания с бойни изкуства. Добре е да се купуват и носят метални изделия и полускъпоценни камъни – те служат за защита", препоръчва Пенчева.

"Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай сам да дойде. Не трябва да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на емоциите и гнева. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности. Избягвайте да пишете писма в този ден или да участвате в хазартни игри, тъй като може да останете без пари", завършва хороскопа си Ивелина Пенчева.

Сподели:
свързани новини
АСТРОЛОГ: Приемете с благодарност всичко, което идва в този ден АСТРОЛОГ: Приемете с благодарност всичко, което идва в този ден
Луната е в знак Скорпион от 08:07ч до 07:44ч на 19...
на 17.10.2020
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 20245
архив

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили “Титаник”. 

x
ПЪРВО В ПИК TV! Премиерът Борисов: Не искам да чувам за проблеми със заплащането на медиците от първа линия (ВИДЕО)
x
Проучване установи - колко време е нужно, за да се влюбите
x