Вход
София
Времето в София 15 o C

АСТРОЛОГ: Време на енергиен обрат - благоприятно за любов и духовно търсене

АСТРОЛОГ: Време на енергиен обрат - благоприятно за любов и духовно търсене

на 02.02.2020
10499
0
АСТРОЛОГ: Време на енергиен обрат - благоприятно за любов и духовно търсене
Автор: ПИК
02.02.2020
0
10499

Луната е в знак Телец до 13:30ч на 3 февруари

Луната в Телец внася някаква умиротвореност в живота, увеличава самоконтрола. Хората стават по-практични и с материална нагласа, по-възприемчиви към красотата на земният свят и малките радости на живота, в това число яденето и секса. Сега рядко могат да възникват силни изблици на гняв и недоволство. Време за завършване на започнатото, но не е подходящо за въвеждане на нови идеи. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. Уязвими са областта на челюстта, гърлото, врата, зъбите, ушите и ендокринната система. Благоприятен е масажът на вратните области с масло от арника. Пазете гърлото от викане и избягвайте силно изстудени напитки.

АСТРОЛОГ: Денят е силно енергиен, подходящ за вземане на отговорни решения

АСТРОЛОГ: Денят е силно енергиен, подходящ за вземане на отговорни решения

Луната се движи на празен ход от 14:13ч до 17:44ч. В този...

на 15.01.2020

Продължава 9 лунен ден до 11:52ч на 2 февруари (от 11:25ч на 1 февруари)

Този лунен период е напрегнат. Добро време за решение на всекидневни проблеми. В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с енергията на любовта и всеопрощението. Може да се проявят някои слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега организмът е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Време на енергиен обрат. Това съобщава в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева.

Следва 10 лунен ден от 11:52ч на 2 февруари до 12:21ч на 3 февруари

Хубав и щастлив лунен ден. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. Този ден има силна енергия, затова негов символ е фонтанът, олицетворяващ източника на живот. След предишния труден лунен ден, постепенно ще започне да ви обзема чувство на ентусиазъм, оптимизъм, усещане за жизнерадост. Може да почувствате, че сте готови да „премествате планини“. Всички дела сега вървят добре. Договорите биха имали добра перспектива. Продуктивни ще са пътуванията и преговорите.

Благоприятно за развитие на партньорските отношения, укрепване на връзките и контакти. Денят е свързан с традициите, рода, семейството, кармичната памет. Добре е да отделите време за родители, роднини, бъдете с децата си, своето семейство. Може да организирате семейна вечеря. Не се препоръчва уединение. По-малко емоции! Опасни са всякакви семейни спорове и конфликти, ако възникнат сега, ще останат в семейството за дълго, образно казано „ще пуснат корени”. За здравето е един от най-благоприятните дни, когато даже при най-безнадеждно болните се подобрява самочувствието. Не трябва да се гладува. Полезно е да се пият повече течности. Подходящо време за йога, медитация, духовни практики. Сега е време само за прояви на любов. Подходящо време за секс, но без да експериментирате, само в класически вариант.

 

19 слънчев ден – Денят е свързан с Предците ни. Хубаво е да им се отдаде почит и да се помолим за техните души. Желателно е да посветите този ден на близките си и да прекарате деня в семеен кръг. Старайте са да изпълнявате молбите им и бъдете внимателни към техните нужди. Подходящо е за укрепване на отношенията, за възстановяване на семейни традиции. Трябва да бъдете спокойни и релаксирани.

Сподели:
свързани новини
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Смятате ли, че властта трябва отново да затегне мерките заради увеличените случаи от коронавирус?
Общо гласували: 6252
архив

Човек използва средно само около 3 на сто от мозъка си, с което често натоварва мозъците на други хора на 100%...

няма нови новини
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
сега
19
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК: Кошмарен рожден ден за Деси Радева – президентшата отложи почерпка на "Дондуков" 2 заради арестите на най-верните хора на Румен Радев (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Имате ли щастлива връзка? Отговорете на тези въпроси, за да разберете
x