Вход
София
Времето в София -3 o C

АСТРОЛОГ: Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци

АСТРОЛОГ: Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци

на 30.12.2019
19358
0
АСТРОЛОГ: Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци
Автор: ПИК
30.12.2019
0
19358

30.12.19 Ден на интуитивното знание

Меркурий влиза в тригон с Уран - подходящо време за вземане на решения, за приятелски контакти. Чрез творчески подход могат да се намерят решения на много въпроси. Може да се родят много прогресивни идеи, да има неочакван обрат в събитията, щастлива случайност. 

Благоприятно за преговори. Може да донесе приятни вълнения. Влиянието продължава и следващите дни. Това съобщава в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева.

АСТРОЛОГ: Днес е ден за любов, нежност, доброта и разбиране

АСТРОЛОГ: Днес е ден за любов, нежност, доброта и разбиране

07.12.19 Ден за прояви на любов, нежност, доброта и...

на 07.12.2019

Луната се движи на празен ход от 12:25ч до 17:43ч. В тези часове не започвайте нищо ново и важно, не купувайте важни предмети. Добре е да се практикува медитация, духовни практики, йога, молитви. В този период могат да възникнат непредвидени трудности, придобиване на безполезни неща, дефектни стоки, непланирани събития, закъснения, трудности, грешки.

Важно е да бъдете внимателни и предпазливи, да почивате повече, да се занимавате само с обичайните, добре познати дела.

Луната е в знак Водолей до 17:43ч, след което влиза в знак Риби.

Благоприятно време за общуване с приятели и съмишленици. По-добре е сега да избягвате държавните органи и инстанции, началниците. Добре е да се занимавате с обществена или творческа дейност, умствена работа. В този период хората се стремят към пълна и безгранична свобода и не искат да поемат отговорности и задължения, които я ограничават. Рутинната работа не се отразява добре. Интересите са насочени към новото, интересното.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Продължава 5 лунен ден до 10:56ч на 30 декември (от 10:23ч на 29 декември)

Доминиращ 6 лунен ден от 10:56ч на 30 декември до 11:25ч на 31 декември

Благословен и спокоен ден. Символ на деня е жерава, който се явява връзката между човека и Космоса. Сега хората стават по-възприемчиви от обикновено. В този период се поглъща и усвоява енергията на Вселената. Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Могат внезапно да бъдат намерени вещи, които са били изгубени или откраднати.

АСТРОЛОГ: Вслушвайте се в своите усещания, можете да проникнете в тайните на Вселената

АСТРОЛОГ: Вслушвайте се в своите усещания, можете да проникнете в тайните на Вселената

Луната продължава да се движи на празен ход в знак Овен...

на 08.12.2019

В 6-ти лунен ден постъпва много различна информация, затова е нужно да се отнасяте към нея предпазливо, за да отсеете къде е истината и къде лъжата. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване. Лесно се усвояват знания. Този ден е особено благоприятен за смели и амбициозни проекти.

Да не се нарушава аурата и хармонията на деня със спорове, битови скандали. Старайте се да не изпускате нервите си. Това е ден за любов, смирение и прошка. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж.

Отърсете мисълта си от житейските грижи. Не трябва да изразявате недоволството си от живота, от обстоятелствата, от себе си или другите. Всичко трябва да се приема такова, каквото е. Ако ви е тъжно на душата, ще започнат да ви измъчват хронични недъзи. Ако съумеете да се отпуснете - нищо няма да ви боли. Болестите започнали в този ден протичат бързо.

Денят много подхожда за общуване с представителите на противоположния пол.

В този лунен ден сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Това е време за класическия секс с традиционни пози. Въздържайте от техники, които изискват активни действия. Наблегнете повече на нежните думи, ласките, целувките, прегръдките.

Ако ви предстои да се подстригвате, то днес е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства подобряване на вашето здраве. Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време.

15 слънчев ден – Много мирен, спокоен и светъл ден. Атмосферата му е проникната от хармония и любов. Време за откровения и пробуждане на способностите. Днес трябва да се съсредоточите не върху материалните дела, а върху отношенията с хората. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са важни сега повече от всякога.

Сподели:
свързани новини
АСТРОЛОГ: Днес светът отразява нашите мисли, чувства и недостатъци като огледало АСТРОЛОГ: Днес светът отразява нашите мисли, чувства и недостатъци като огледало
28.12.19 Днес светът отразява нашите мисли, чувства и...
на 28.12.2019
АСТРОЛОГ: Денят е добър и щастлив, идеален за любов и прошка АСТРОЛОГ: Денят е добър и щастлив, идеален за любов и прошка
29.12.19 Ден за алхимия на душата.Меркурий преминава в...
на 29.12.2019
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 18489
архив

Между приятелки: – Аз пък вече нямам кой знае какви претенции към мъжа, за който искам да се оженя… Важното е да е добър човек, културен, възпитан… Как мислиш, дали са останали още такива милионери?

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ дари два апарата за кръвна плазма в Плевен и Стара Загора (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Тези 3 зодии поставят партньора на първо място
x