Астролог съветва: Избягвайте лошите постъпки, не лъжете и не крадете

Животът днес

Астролог съветва: Избягвайте лошите постъпки, не лъжете и не крадете

5669
на 16.04.2021
Астролог съветва: Избягвайте лошите постъпки, не лъжете и не крадете
Автор:   ПИК

Днес  се  отварят небесните порти и Висшите сили говорят с нас чрез знаци. В този слънчев ден се намираме под контрола на Небето. Цялото внимание на всички Небесни сили е насочено към нас, нашите мисли и действия. Нужно е да се съблюдават правилата за правилно общуване между хората. Да се избягват лоши постъпки, да се пожелава злото на някого, да се лъже, да се краде. Това е хороскопът на астроложката Ивелина Пенчева за днес.

препоръчано

"Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно. В шкафа сте натрупали всякакви излишни неща, може да ги раздадете на по-бедните хора. Ден също на размяната, която трябва да е еквивалентна, равностойна", съветва тя.

"Бъдете пасивни, естествени. Благоприятно е за пътуване, за нови запознанства, за контакти, за гостоприемство, подаръци, физически практики. Препоръчва се повече време да прекарате на открит въздух и да се разхождате, по-малко да стоите в затворени помещения. Краката е необходимо да се натоварват повече", препоръчва астроложката.

"В този ден не трябва да се опитвате да променяте партньора си. Сексуалните контакти и съпружеските обятия не се препоръчват. Днес е особено противопоказна измяната", завършва Ивелина Пенчева.

Сподели:
Бомба x
САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 193
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това