Вход
София
Времето в София 5 o C

Астролог съветва: Настройте се позитивно, не работете и не се напрягайте

Астролог съветва: Настройте се позитивно, не работете и не се напрягайте

на 26.10.2020
9625
0
Астролог съветва: Настройте се позитивно, не работете и не се напрягайте
Автор: ПИК
26.10.2020
0
9625

Днес всеки може да си сътрудничи с Бога. Още от сутринта се настройте на позитивна вълна, което ще внесе мир и спокойствие в душата ви и ще ви направи смели и решителни. Не се отнасяйте твърде сериозно към живота в днешния ден. Контактите да се сведат до минимум. Подходящо за уединение. Хубаво е през целия ден да бъдете в отпуснато-медитативно състояние. Денят символизира самоосъзнаването. Това е хороскопът на астроложката Ивелина Пенчева за днес.

АСТРОЛОГ: Време е да изпълните дълга си

АСТРОЛОГ: Време е да изпълните дълга си

Време за изпълнение на дълга. Ден на активните занимания...

на 20.10.2020

"Подходящо време за самоанализ, за философски размишления, да се изследват най-фините ъгли на психиката, за среща с вътрешното ни „аз”. Тогава ще можете да видите живота на по-фино равнище. Могат да се освободят вътрешните противоречия. Освободете се от страховете и комплексите чрез методите на психоанализа, саморегулация и медитация. Хармонизирайте се и ще успеете да повишите вибрациите си. Старайте се по-малко да говорите. Следете за своите емоции и ги контролирайте", съветва тя.

"Препоръчва се да сте по-близо до природата, до водни източници, повече време да почивате. Каквото може да се отложи го отложете. Това е най-добрият ден за почивка. Натрупвайте сили в спокойно релаксиращо състояние. Добре е хубаво да се наспите. Ако не можете да спите, значи с нещо сте осквернили Небето. Може да правите техники с наричане на водата или да шепнете молитва над нея. Молитвите днес се казват шепнешком", препоръчва астроложката.

"Не забравяйте преди сън на течаща вода „да кажете” всичко лошо, което ви се е случило през деня, за да се измие и изтече негативната информация. Водата ще отнесе със себе си вашите безпокойства", предепреждава гадателката.

"Не се препоръчва много да работите, да се напрягате, но и не се оставяйте на ленивостта. Силите трябва да се пазят. Не е благоприятно за пътуване. Не трябва да се осквернява водата, да не се приемат лекарства, да не се пере и чисти. Не ставайте груби и по-малко говорете. Не обиждайте никого. Мерете си думите. Не бъдете многословни", завършва хороскопа си за днес Ивелина Пенчева.

Сподели:
свързани новини
Астролог съветва: Дайте си време за почивка и се отпуснете Астролог съветва: Дайте си време за почивка и се отпуснете
Денят е посветен на любовта. Постарайте се да намерите...
на 22.10.2020
Астролог: Днес се усмихвайте и бъдете слънчеви Астролог: Днес се усмихвайте и бъдете слънчеви
Благоприятен ден за творчески начинания. Не бива да сте...
на 23.10.2020
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 22325
архив

От колко време си женен Иване ?
- Ами от 46 години.
Еха а кога беше най-щастливия момент в живота ти ?
- Преди 47 години.

x
ПЪРВО В ПИК: Премиерът Борисов: Приехме Националния план за ваксиниране срещу COVID-19 и сме готови за първите доставки на ваксини (ВИДЕО)
x
Лекар съветва: Ето как да се отървете от кошмарите
x