Вход
София
Времето в София 3 o C

Астролог с мистична прогноза: Отворете нова страница в живота си

Астролог с мистична прогноза: Отворете нова страница в живота си

на 24.09.2020
17128
0
Астролог с мистична прогноза: Отворете нова страница в живота си
Автор: ПИК
24.09.2020
0
17128

Ден на почитание и поклонение пред светците. Ден на просветлението, раждане на Огъня и Светлината. Ден на чудесата и подмладяването. Именно днес можем да получим Божията благодат. Благоприятно време за преход към ново духовно качество. Този ден е като нова страница, на която започваме да пишем близкото си бъдеще. Може да започнете всичко отново, на чисто, загърбвайки старото. Това е хороскопът на астроложката Ивелина Пенчева за днес.

"Един от онези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете готови за неочаквани неща. Може внезапно да ви се разкрие някаква информация. Този слънчев ден носи късмет на тези, които се чувстват свободни и спокойни", предупреждава тя.

"Днес ще им върви на тези, които са готови да рискуват. Денят насърчава всички иновации и начинания, особено с елемент на авантюризъм. Проблемите започват да намират своето неочаквано решение. Не планирайте нищо конкретно. Плановете може да се реализират точно обратното. Живейте свободно и независимо, не по график. Благоприятно за правене на равносметка на живота, за търсене на по-висш смисъл на съществуване", съветва още астроложката.

"Бъдете гостоприемни, посрещайте приятели, помагайте на тези, които се нуждаят от помощ. Денят благоприятства приятелските отношения, предлага нови запознанства и именно в него може да срещнете любовта от пръв поглед. В този ден непременно се препоръчва вярност на всички мъже към своите жени", казва Пенчева.

"Ден за очистване и освобождение от всичко старо и ненужно, което възпрепятства прогреса и напредъка ни. Полезни са водните процедури. Подходящо е за всякакво гадаене и сега можете да пробвате да надникнете в бъдещето", изтъква тя.

"Не си правете изводи само по чутото. Да не се започват съдебни процеси и операции с недвижима собственост. Неподходящо време за ремонт и за рутинна работа. Не се препоръчва да се подписват важни документи, да се сключват сделки и договори (освен устни). Не се препоръчва да пътувате, освен на къси пътища и близки разстояния", завършва хороскопа си Ивелина Пенчева.

Сподели:
свързани новини
Астролог съветва в празничния ден: Обърнете внимание на децата си Астролог съветва в празничния ден: Обърнете внимание на децата си
Денят е посветен на любовта. Постарайте се да намерите...
на 22.09.2020
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 33030
архив

Гърция. Турист пита местен жител:
- Как живеете тук?
- Не много добре. Знаете ли, тук нищо не расте.
- Как, дори ако се засее ръж?
- Е, ако се засее, е друга работа...

x
България и САЩ подписаха ключови документи за 5G мрежите и ядрената енергия за граждански цели
x
5 животни, за които не бихте си помислили, че са опасни
x