АТАКА: Пуснаха сълзотворен газ в лондонското метро

Европа

АТАКА: Пуснаха сълзотворен газ в лондонското метро

11455
на 20.07.2019
АТАКА: Пуснаха сълзотворен газ в лондонското метро
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Сълзотворен газ е бил пръснат в лондонското метро по-рано през деня. Властите подозират умишлена атака, предава Би Би Си.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Британската полиция посочи, че няколко души са получили помощ от медици на място. Пътниците са имали недостиг на въздух, придружен с кашлица. Няма друга опасност за здравето им, информира Би Ти Ви.

Органите на реда разпространиха снимки от охранителни камери. На тях се виждат двама мъже, които са издирвани от полицията.

Свидетели разказват, че видели суматоха в съседния вагон. Първоначално са помислили, че мъжете са пияни.

"Двете момчета се качиха, а всички останали се отдръпнаха от тях. Тогава разбрахме, че не можем да дишаме”, обясниха те. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се ядоса на ППДБ: Не реагират срещу министрите на Радев, а реагират срещу човека, който го взех от тях - Дани Митов ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се ядоса на ППДБ: Не реагират срещу министрите на Радев, а реагират срещу човека, който го взех от тях - Дани Митов
ново
Днес: 54
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК