Атина към Скопие: Не си правете сметката без кръчмар

Балкани

Атина към Скопие: Не си правете сметката без кръчмар

42413
на 27.06.2024
Атина към Скопие: Не си правете сметката без кръчмар
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Предупреждение към новото ръководство на Република Северна Македония от Гърция.

препоръчано

На заседание на парламентарната група на управляващата партия „Нова демокрация“ премиерът Кириакос Мицотакис каза, че правителството в Скопие не е започнало работата си добре и е нарушило международен договор и произтичащите от него права и задължения.

„Престанете да си правите сметката без кръчмар“, добавя Мицотакис. Веднага след встъпването си в длъжност македонският премиер Християн Мицкоски каза, че българите няма да бъдат вписани в конституцията на страната, и въпреки че по време на клетвата си каза Република Северна Македония, често пъти нарича страната само Македония.

Това прави и президентът на страната Гордана Силяновска-Давкова.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК