АТОМНА БОМБА В ПИК! СЕНЗАЦИОНЕН ЗАПИС: "Само ние купихме 7 хиляди гласа, Славчо 4 да направи...Искаме двама зам.-кметове. Кажи на Човека, че ни трябват 500 000 лв. за циганите..." Така ли се печели балотажа в Пловдив?! (АУДИО)

АВТОРСКИ НОВИНИ

АТОМНА БОМБА В ПИК! СЕНЗАЦИОНЕН ЗАПИС: "Само ние купихме 7 хиляди гласа, Славчо 4 да направи...Искаме двама зам.-кметове. Кажи на Човека, че ни трябват 500 000 лв. за циганите..." Така ли се печели балотажа в Пловдив?! (АУДИО)

503551
на 01.11.2023
АТОМНА БОМБА В ПИК! СЕНЗАЦИОНЕН ЗАПИС: Само ние купихме 7 хиляди гласа, Славчо 4 да направи...Искаме двама зам.-кметове. Кажи на Човека, че ни трябват 500 000 лв. за циганите... Така ли се печели балотажа в Пловдив?! (АУДИО)
Автор:   ПИК

Шокиращ запис, за който се твърди, че е с участието на зам.-кмета на Пловдив Георги Титюков, получи ПИК на редакционната си поща. Титюков е представител на местната коалиция "Съединени за Пловдив" на Славчо Атанасов и беше кандидат за кмет на район "Централен".

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

В записа се чува следното: "Виж сега, само ние сме купили 7 хиляди гласа, Славчо 4 хиляди да направи и Колев и Кисьов по три да направят... ще искаме двама зам.-кмета, така че не се притеснявай. Само кажи на човека, че ни трябват още 500 000 за циганите, да можем днес да ги раздадем и това е."

Според подателя на сигнала гласът е на Георги Титюков.

"Здравейте. В прикачения файл има запис, който е много показателен за това как се правят избори в Пловдив!
В записа е Георги Титюков. Вечният зам.кмет на Пловдив, който отново участва на местните избори, и то как?! Този човек е разследван за един куп злоупотреби включително и от прокуратурата и до сега нищо. А ето и как участва в кметските избори", пише в сигнала до ПИК.

Под "Славчо" най-вероятно се визира кандидата на "Съединени за Пловдив" Славчо Атанасов, който завърши трети на първия тур.

Припомняме, че вчера в Пловдив лично Бойко Борисов посредством снимка във Фейсбук разкри, че Славчо Атанасов и "Съединени за Пловдив" ще работят в подкрепа на ГЕРБ на втория тур, където Костадин Димитров се изправя срещу кандидата на ПДПБ Ивайло Старибратов.

Имената Колев и Кисьов също фигурират в коалицията "Съединени за Пловдив". Адвокат Георги Колев и инж. Владимир Кисьов бяха кандидати за общински съветници от партията. Дали в записа става дума за тях, не можем да гарантираме.

От думите, за които се твърди, че са на Титюков, не става ясно и кой е "Човекът", който трябва да даде 500 000 лева, за да се раздадат на циганите.

Подразбира се само, че коалицията "Съединени за Пловдив" ще настоява за двама зам.-кметове. 

ПИК не може да гарантира за достоверността на записа. Но ако всичко, за което се говори, е истина, то най-вероятно ръководителите на коалиция "Съединени за Пловдив" ще искат двете зам.-кметски места от Костадин Димитров, когото ще подкрепят на втори тур.

Агенция ПИК ще сезира главния прокурор Борислав Сарафов за скандалния запис. Ще потърсим за реакция и засегнатите страни.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК! 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО)
ново
Днес: 94
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК