Башар Асад: Ако коалицията с участието на Русия не победи, регионът ще бъде разрушен

ЧАС ПИК

Башар Асад: Ако коалицията с участието на Русия не победи, регионът ще бъде разрушен

5321
на 05.10.2015
Башар Асад: Ако коалицията с участието на Русия не победи, регионът ще бъде разрушен
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

 Коалицията на Русия, Иран, Сирия и Ирак е длъжна да победи в борбата с тероризма, в противен случай целия регион на Близкия Изток ще бъде унищожен. Такъв извод направи сирийският президент Башар Асад в интервю по иранския информационен канал „ИРИНН“, пише „Известия“, цитиран от "Фокус". „Коалицията на Иран, Русия, Сирия и Ирак е длъжна да победи, в противен случай целия регион ще бъде унищожен“, подчерта важността на взаимодействието между четирите страни в борбата срещу тероризма сирийския президент.

препоръчано

Той отбеляза, че сирийското ръководство не се доверява на САЩ, „като отчита политиката, проевеждана от Съединените шати и техните съюзници в региона на Близкия Изток“.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК