БГ-вълкът от Уолстрийт проговори за развода със Славена Вътова

ГАЛЕРИЯ ШОУ

БГ-вълкът от Уолстрийт проговори за развода със Славена Вътова

36331
преди 5 часа
БГ-вълкът от Уолстрийт проговори за развода със Славена Вътова
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

След като в медийното пространство се появи новината, че "Мис България" Славена Вътова се е развела със съпруга си Юлиян Цолов, бизнесменът публично потвърди информацията.

препоръчано

"От седем месеца сме разведени със Славена, така е. Решението е от април, не от вчера или онзи ден и не парите са проблемът между нас. Разбираме се и всичко е наред", заяви Цолов пред "България днес".

Той все пак не пожела да уточни какво е довело до края на брака им.

Миналата година също се появиха слухове за развод между Славена и Юлиян - предимно писания, че брюнетката има нов мъж в живота си - политолога Слави Василев, в чийто дом дори се е нанесла.

Никой от тях обаче не коментира мълвата. Направи го единствено Цолов, който категорично отрече да е разделен със законната си съпруга и самият той да има нова връзка.

Любовта между Славена и Юлиян пламна през 2013 г., малко след като той се прибра в България след като излежа присъда в Щатите за финансови измами. Именно заради ареста си, той си спечели у нас прозвището Българският вълк от Уолстрийт.

Двамата се венчаха две години по-късно, докато Вътова беше бременна с първата им дъщеря. Второто им момиченце се роди през 2017 г.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на Промяната. Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на "Промяната". Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 125
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК