Вход
София
Времето в София 20 o C

БЕДНИ ЛИ?! Шефката на КФН със заплата над 13 бона, членовете взимат по 11 хиляди лева

БЕДНИ ЛИ?! Шефката на КФН със заплата над 13 бона, членовете взимат по 11 хиляди лева

на 14.02.2018
132205
53
БЕДНИ ЛИ?! Шефката на КФН със заплата над 13 бона, членовете взимат по 11 хиляди лева
Автор: ПИК
14.02.2018
53
132205

Докато се жалваме, че пари в държавата няма и сме едни от най-бедните в Европа, се оказва, че държавни служители се мъдрят с доста прилични заплати. Такъв е примера с шефката на Комисията по финансов надзор Карина Караиванова.  Председателят на комисията ще получава основно месечно възнаграждение в размер на 13 хиляди 146 лева.

Основното възнаграждение на заместник-председателите ще бъде в размер на 12 хиляди 003 лева. Членът на КФН ще получава 11 хиляди 432 лева.

В специализираната администрация средното възнаграждение на директориите на дирекции ще възлезе на 5 хиляди 133 лева. Актюерите, на които ще се разчита да вдигнат ефективността на застрахователния надзор, ще получават средно по 4 хиляди 500 лева, след като бъдат наети от комисията. Средното основно възнаграждение на главните експерти е определено на 2 хиляди 893 лева, на старши експерти на 1 989 лева, а на младши експерти на 1 472 лева.

Възнагражденията в КФН са определени чрез Вътрешни правила за работна заплата, публикувани на сайта на комисията.

Сподели:
Напиши коментар »
(53)
1
Най-бедната държава в Европа но служителите и милионери. Някои от тях още "пикли".
2
ПРОСТ БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ.
3
Прост народ слаба държава.Пари няма,само за тези които работят.За паразитите пари бол !
4
Едно време ревяхме - българи юнаци, сега трябва да променим текста, БЪЛГАРИ - ИДИОТИ
5
А НЕ НА СТРУГ ИЛИ НА БАГЕРА! КОМУНИСТИТЕ НЕ СА БИЛИ БАЛАМИ! ВИДЕЛИ ЛИ СТЕ КОМУНИСТ ДА РАБОТИ?
6
Отново от свитата Борисов & Плевнелиев !
7
Като са им такива вътрешните правила, че могат да си правят каквото си искат, защо са си гласували по 13 000 лв., а не например по 68 000 лв.? Каква е разликата в дебелокожието? Колко получава министър-председателят на Република България ?
8
Във всички държавни административни институции заплатите станаха като на тези от "надзора". Герб си осигурява "кадъра". Колкото повече му се клатят краката, толкова повече се увеличават заплатите на "кадъра", съгласно "закона Цвъки". Не мой му се хване края. Па викат, че Народният съд бил антихуманен. Леле какъв съд ще се стъкми!!! Всички ще си променят мнението тогава.
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
Нали тази комисия контролира дейноста на банките и частните пенсионни фондове бе идиоти,, Те трябва да са добре заплатени за да не се поддават на корупция и подкупи ,които би ха им се предложили от тези мощни частни финансови субекти. Като гръмне някоя банка или частен пенсионен фонд ще изгорят хиляди хора. Ние българите открай време сме евтини на брашното а сме скъпи за триците,,,,затова ще продължаваме да ядем трици !!!!!
11
А ти ми яж уя, оти триците са за бедните.
12
Лошото е, че ги взимат тези заплати а отговорност не носят. След 2-3 години като фалират пенсионните фондове тази скумрия ще каже, че е невинна, както невинен излезе Иван Искров за КТБ.
13
МЪЛЧИ ПРОСТ НАРОДЕ МЪЛЧИ. И 150 ЛВ ЗАПЛАТА СА ТИ МНОГО. ЩОМ СИ ПРОСТ ЩЕ МЪЛЧИШ И ЩЕ СЛУШКАШ
14
Ти имаш ли това което предлагаш за ядене,,,,ако имаш първо си го наври в бедния г...з
15
И на всичките тези калинки с огромни заплати ние им плащаме социалните и здравните осигуровки, защото те са държавни служители и се осигуряват от бюджета - разбирай от нашите данъци. Болен здрав носи, умрели от бачкане носят на гърба си триумфиращи некадърници и ненаситни търбуси. Безработните сами трябва да си плащат здравните осигуровки, при това с лихвите. Повръща ми се, честно.
16
Вие колко искате да са ??? Ще надзираваш финансови институции за 1000 лева???
17
СПОРЕД ВЪТРЕШНИТЕ ИМ ПРАВИЛА,СИРЕЧ,САМИ СИ ОПРЕДЕЛЯТ ЗАПЛАТИТЕ!!!?? ТОВА Е ВЪЗМОЖНО,КОГАТО РАБОТИ НА БАЩА СИ ВЪВ ФИРМАТА,А НЕ НА ДЪРЖАВНА РАБОТА!!!! ИМАХМЕ ПОДОБЕН СЛУЧАЙ С ШЕФКАТА НА АГЕНЦИЯТА ПО ВПИСВАНИЯТА ПРЕДИ 3-4 ГОДИНИ И Я ОСЪДИХА ЗА ПРИСВОЯВАНЕ!! ПРБ ДА ДЕЙСТВА!!!! АМА НЕ ДА ПРАВИ ПРОВЕРКА, А ДА ОБРАЗУВА ДП.ПРОКУРОРИТЕ ЗНАЯТ КАКВО Е ДП!
18
Вместо да се стремите да си повишавате знанията и уменията си, гледате в канчето на другия. Ей за тва ще си умрете бедни завистници.
19
А надзирателя на КТБ какво ще го правим.... редно е поне заплатите които е вземал да върне на данъкоплатците, а още по- редно е да влезе в панделата, ама цуцаров не дава, щото оня е от наш'те!!!!
20
„Пеевски „заработил“ 30 000 лв. като депутат, без да стъпва в парламента. Председателят на ДПС е извинил всичките му отсъствия, били по „уважителни причини“. - Клуб Z, 13.02.2018 г. - http://clubz.bg/64146-peevski_zarabotil_30_000_lv_kato_deputat_bez_da_stypva_v_parlamenta
21
не се чудете, че средната заплата е над 1000 лв. покрай такива 20 души вземат по 500 и сметката е готова !
22
ако на мен частан фирма ми плаща толкова ще иска да съм най умния работливияии съвестен служител и да работя по 20 часа на ден, но когато държавен служител ги получава е точно обратнто, съдии прокурори шефо и директори на агенции, само далавери и корупция. нещата се решават само ако тези хорат имат страх от физическа саморазправа или доживоти присъди
23
Божеееее, прибери си версиите......от ГРОБ! тая Карина е поредната калинка! Цвъчко, Бойо - съвсем се осрахте вече бре!
24
да не забравяме че новия шеф на Антикорупционния орган ще е човек оправдал ББ по Ало Ваньо и Мишо бирата, това юнкер и макрон знаят ли го, или и те са същите? нищо няма да се промени при герб сако сопата ще ги оправи
25
И като контролира тая комисия банките и пенсионните фондове, как изконтролира българските банки, например КТБ? Или останалите банки, които са се качили на главите на хората и постоянно те шантажират с едностранните промени в договорите, направени тихомълком, и като ги попиташ, отговорът е: Ами, публикували сме промените на сайта ни, четете.
26
А ОТ ПОЗИТАНО НИ ДАВАТ РУБЛИ! 1 Р.- 3 СТ.
27
Тая пък сега коя е че взима 3 пъти по-голяма заплата от Борисов и как е възможно такава наглост и дебилщина. Ама ние сме си виновни. То бива бива....
28
Какви ли услуги ще се искат насреща срещу тези заплати ?
29
Е, видяхте ли? А някои не вярват на родната статистика. Н мен и на тази специалистка /не зная по какво/ средната ни заплата е 6800 лв. А тя сигурно взема и от няколко комисии и т.н. а аз понеже съм мързелив и си работа по цял ден на една работа.
30
Не виждате ли че това е държавна корупция, трява да изритаме мръсните мутри или Герб все са едно, но с този прост народ незнам как ще стане
31
Добрата новина е, че аз и тя вземаме общо към 14000( средно по 7000 лева на човек). Лошата е, че заплатата ми е 500 лева.
32
НАРОДЕЕЕЕ ВДИГАЙЙЙ СЕ ДА СИ ИЗРИНЕМ ФИНАНСОВ НАДЗОР СТРОЙТЕЛЕН НАДЗОР ИЗОБЩО НЕ МИ Е ЗОР
33
НАРОДЕЕЕЕ ВДИГАЙЙЙ СЕ ДА СИ ИЗРИНЕМ ФИНАНСОВ НАДЗОР СТРОЙТЕЛЕН НАДЗОР ИЗОБЩО НЕ МИ Е ЗОР
34
Не разбрахте ли,че нищо не може да стане докато Боко тиквата и лакейте му са узурпирали властта.Ако още имате възможност и желание спасявайте се на Терминал 2.Там е истината.Всичко друго е само клакьорски кьор фишеци , закани и много пара в свирката.
35
СТРАШНА КРАСАВИЦА
36
На тази физиономия е изписано:"Аз съм супер нагла кучка"!
37
Кико ли си - Кликало ли си не знам - но усещам че си Дебил и то аленочервен . Кико а какво ще кажеш когато другарят ти Бойчев бе в борда на директорите на ЧЕЗ на заплата от 25.000 лева. А Кликчо защо Дебил червен дума не обелваш за това . Защо Кликчо не обелиш и една думичка за фирмата на Бойчевия Жельо който копува евтин ток на 4-5 стотинки за киловат а на нас го продава на 14-15 стотинки - знаеш ли колко хиляди киловата днес влизат в джобчето на Бойчев . За това мълчиш тикво червена
38
В демокрацията всичко е така!!! Простите и нагли хора с дебели връзки сред силните на деня ще си живуркат на гърба на всички нещастни роби!!! Демокрацията е по-лоша от комунизма, фашизма, анархията и монархията, взети заедно и умножени по 1 милион. Демокрацията е системата на измамниците, крадците, убийците, богаташките наследници и социопатите-извратеняци - само те подкрепят тази система, но те са много, богати и въоражени, затова системата не може да се свали
39
ТИЯ ПАРИ КОИТО СЕ РАЗДАВАТ НЕ СА ЛИ ОТ БЮДЖЕТА... ПЕНСИОНЕРИТЕ ДА МРАТ, А ТАКИВА ЖАЛКИ МИЖИТУРКИ, КОИТО ДАЖЕ НЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ - ЖАЛКО ЗА ДТРАНАТА НИ. А ИСКАТ ДА ИМА РАЖДАЕМОСТ... ГОСПОЖАТА ДА ВЗЕМЕ ДА РОДИ 10 ДЕЦА ИЛИ ДА ОСИНОВИ ТОЛКОВА, САМО ТОГАВА МОЖЕМ ДА КАЖЕМ - ХАРАР ДА И СА...
40
Новият Народен съд е близо. Който иска да вярва, който иска - не.
41
Пари за такива високи заплати има, а за махане тавана на пенсиите няма .....
42
Абе ИДИОТ по твоята логика Цацаров трябва да взема поне 200 000 ЛВ защото може да прикрие всяко едно престъпление А пък ние като спим ще се радваме на чуждите заплати и ще ПОДСМЪРЧАМЕ !!!
43
Госпожо Шефке, отмести си погледа в дясната колона и виж снимката на достоен физик, който спи на пейка и сигурно няма пари дори за солети.
44
Такъв цинизъм,че няма накъде повече!Значи детските надбавки-37 лв. или пък май 40 ги направиха вече-о,да, безкрайно много!!! За пенсионерите само по Коледа им хвърлят едни мизерни жълти стотинки и то не за всички пенсионери.В толкова много сфери работната заплата е унизително ниска,а тези тук-по 13000,11000 и т.н.Ами и други държавни служители в различни ведомства работят,но такива заплати само в сънищата си виждат.Хайде,нека да е с мярка!
45
Тая беше първо зам. Министър на финансите. Който веднъж се е докопал до кръга на началниците, после само сменя ведомствата.
46
заказать seo продвижение сайта логин в скайпе SEO PRO1
47
заказать продвижение сайта 64 бит логин в скайпе SEO PRO1
48
Приветствуем Вас, предлагаем Вам профессиональное продвижение Вашего сайта, подробнее о нас http://r-z-r.ru/rackrutka_cayta.html
49
стоимость такси из шереметьево в жулебино http://taxi-vovrema.info/page/stoimost-taksi-iz-sheremetevo-v-julebino/ .
50
Шафа купе цена Краснознаменск http://kuhninazakaz.info/page/shafa-kupe-tsena-krasnoznamensk/ .
51
Может ли снизиться вирусная нагрузка при гепатите с без лечения http://gepatitu-c.net/page/mojet-li-snizitsya-virusnaya-nagruzka-pri-gepatite-s-bez-lecheniya/ .
52
Заказ двухэтажных автобусов http://abba-trans.com/page/zakaz-dvuhetajnih-avtobusov/ .
53
еманжелинск работа для девушек http://web-model.info/page/emanjelinsk-rabota-dlya-devushek/
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

В: Преди да извършите аутопсия, проверихте ли пулса? 
О: Не. 
В: Проверихте ли кръвното налягане? 
О: Не. 
В: А проверихте ли дали диша? 
О: Не. 
В: Тогава възможно ли е пациентът да е бил жив, когато започнахте аутопсията? 
О: Не. 
В: Как можете да сте толкова сигурен в това? 
О: Защото мозъкът му беше в един буркан на масата. 
В: При тези обстоятелства възможно ли е пациентът да е бил жив преди започването на аутопсията? 
О: Възможно е, ако е бил адвокат.

няма нови новини
Днес: 62
hot
най-четени новини в момента
сега
2080
четат ПИК
сега
четат тази новина
ДРАМА В ПИК TV! Деси Фотосесията се бори за живота на болната си баба! Плеймейтката плаши лекари със съд - вижте защо в "Жълтите новини"
x
СВЕТЪЛ ПРАЗНИК! Почитаме паметта на един прославен светия
x