Вход
София
Времето в София 7 o C

БЕЗПОЩАДНО! Нидал Алгафари попиля Корнелия Нинова: Ако беше съгласувала оставката с Москва, преди да я обяви, на конгреса щеше да я подаде! Там не си играят на детска градина

БЕЗПОЩАДНО! Нидал Алгафари попиля Корнелия Нинова: Ако беше съгласувала оставката с Москва, преди да я обяви, на конгреса щеше да я подаде! Там не си играят на детска градина

на 18.06.2019
77896
45
БЕЗПОЩАДНО! Нидал Алгафари попиля Корнелия Нинова: Ако беше съгласувала оставката с Москва, преди да я обяви, на конгреса щеше да я подаде! Там не си играят на детска градина
Автор: ПИК
18.06.2019
45
77896

За мен лично оттеглянето на оставката беше много голяма изненада, защото очаквах, че все пак хората в политиката имат нещо, което се нарича чест и достойнство. Когато някой е загубил по този начин избори, най-логично е да отстъпи от председателския пост, както Корнелия Нинова го направи. Това каза писателят и политически пиар Нидал Алгафари.

"Тя е тази, която подава оставка пред Националния съвет на БСП, събра специално конгрес, който иначе беше безсмислен. Не знам дали се е съветвала с Русия, но смятам, че хората в Кремъл са доста по-аналитични и мащабни и не биха си играли на шикалки, на „иди ми – дойди ми“ и на „тука има – тука няма“. Ако беше съгласувала оставката, която обяви в началото с Москва, на конгреса щеше да я подаде, защото там не си играят като в детската градина", уточни той пред "Фактор".

"Партията единствено се надява на някакви стари лаври от времето на БКП и на остатъците от хората, на които все още им харесва този живот, който са имали по времето на Тодор Живков. Те обаче лека-полека омаломощават. Корнелия Нинова е качила партията на един самосвал, който е спуснат по надолнището без спирачки", описа ситуацията в червените редици Алгафари.  

По думите му, в момента БСП върви по пътя на СДС и е въпрос на време социалистическата партия да последва съдбата на сините.

"На БСП ѝ трябва съвсем друг профил за лидер от вътрешната опозиция – човек, който да изглежда достатъчно добре, защото в момента по света първо политиците се лайкват, търси се първоначалното впечатление да бъдат харесани. Нужно е да притежава онова излъчване, което свикнахме да гледаме при лидерите в Австрия, при премиера на Канада – млади мъже, които  достатъчно са навлезли в политиката. На БСП ѝ трябва фигура, която да може да изгражда мостове между старата номенклатура и по-младите", анализира профила на новия председател на БСП, който евентуално един ден ще заместни Корнелия Нинова.

"Ако говорим за Румен Радев, като човек, той може да коментира каквото си иска, но президентът на България няма право да навлиза във вътрешнополитическите истории на която и да е партия. От изказването му, че оставането на Корнелия Нинова на лидерския пост е победа за демокрацията, разбираме, че председателката на БСП е едва ли не еманация на демокрацията. Ако това е неговото мнение, то става смехотворно и означава, че явно Радев не е запознат какви са демократичните устои по света", завърши Алгафари. 

Сподели:
свързани новини
ГОРЕЩО В ПИК TV: Нидал Алгафари с пълна дисекция на изборните резултати (ОБНОВЕНА) ГОРЕЩО В ПИК TV: Нидал Алгафари с пълна дисекция на изборните резултати (ОБНОВЕНА)
Политическият пиар Нидал Алгафари анализира в студиото на...
на 26.05.2019
Напиши коментар »
(45)
1
Ха ха ха, дори и да го лапа на Чалмата, Импексовата Курабия пак няма да се докопа до народната пара. Имам чувството, че Импексовата Курабия е готова да ближе сладоледа на Чалмата, за да се докопа до парите на данъкоплатците. Българи ето това e Импексовия морал, на Импексовата Курабия, и шайката и, в Импексовата и паралелна държава, начело с Румен Пъпката, Импексовата Барсалата и бившата крадлива кучка Йо, на СС Момата!! ........................................................................................................................................ Заслепената от жаждата и за власт Импексовата Барсала , би по наглост и безочие Румен Пъпката, злобната и крадлива кучка Йо и СС Момата, взети заедно. Сънуваща власт гнусна Импексова курабия, е Божието наказание за тая мракобесна и крадлива болшевишка партия. След като разчисти, и малкото останали читави комунета, и ги замени с крадливи гнусни импексови БСПдирастчета, Импексовата Барсала която е с по нисък от магистрална труженичка морал, се е насочела в ограбването на червената каса, и това ще е началото на края, на нейната импексова шайка (партия), донесла милион злини и национални катастрофи на родината ни!! .......................................................................................................................................... Затова ще продължавам да питам, импексовата Курабия, Румен Пъпката Омбоцмана и СС Момата “ЗАЩОТО СА ЦОЦАГЛИСТИ“, как така крадливата кучка Йо има три къщи за гости и то с БАСЕЙНИ, а аз нито една. Как така Импексовата курабия открадна Импекс струващ стотици милиони, а аз не. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една, само защото не съм Цоцаалискта ли, или защото не съм близала сладоледа на нечий премиер, неможах да се вредя като тях!!
2
Oчите на Нинова са като блатна вода. Та, там ще потънат мечтите на тези с които се обгради, да я пазят от любовта на обикновените социалисти. Неприятното е, че всички са от една и съща партия.
3
отговор на коментар
с твоите, втръснали на всички ,коментари ! Айде, малко да поосвежиш репертоара, че ще ти рязнат кинтите !
4
всички сте един дол дренки пропити от кал и мръсотия от Импексовата овца до КАУНЯ!
5
НА БСП Й ТРЯБВА НАЧЕЛО ЕДИН МАДУРО! ТАШКО Е ПОДХОДЯЩ!
6
Даниел Вълчев: У нас никой не поема отговорност
7
Сега е важно да се знае за грандиоза на ГЕРБ - улици, шосета, мантинели, милиарди българи се връщат в страната, заводи растат като гъбчки по краката, народът се весели и чака петък, та да тръгне за Малвидите! Пей сърце! Пенсионерите си купуват яхти и ги дават под наем но норвежците, а децата се чудят към коя от милионите детските градини да се причислят.
8
разбраха , че Корнелия е трябвало да си подаде оставката.
9
ПИК дайте нещо за БОЙКО!!червените тролове измряха от глад !
10
С номенклатурни номера, Нинова се превърна в несменяем диктатор!Обгради се с послушковци,изгони всички,които я подкрепиха за вожд на БСП, приватизира финансиите на БСП, съди Поглед, уволнява в Дума, не случайно се отъждествява с Адолф! Който не е безприкословно с нея, е против нея и е враг на БСП! Костов и Станишев да не мълчат,а истината за Нинова да огласят, ако им стиска де!
11
Пик, по-голяма п... от вас е само "катюшка", но "той" обича да се представя като п... а вие го правите за слагачество.
12
Ама Партията е Умряла
13
У нас умират деца, защото няма пари за ЛЕЧЕНИЕ, у нас събираме капачки за кувьози, у нас висши чиновници имат частни асансьори и тераси за милиони, у нас хора умират, защото не дочакват трансплантация и т.н. И т.н. Не се лендзи от телевизора с многохилядната си заплата в евро, ами ела тук и иди в Северозапада или....или си вземай суперкомпютъра и отивай на Марс. А нас ни остави да оцеляваме, затънали в МИЗЕРИЯ и КОРУПЦИЯ.
14
Решетников призна че е се е виждал с Нинова в хотел в Маскве , а лудата селянка каза че не са се виждали ..после почна да маже и лъже че само за “ малко се разминали “ в хотел лоби бар в Маскве “...альььоооуууу....Кориииии...спри ПИКОТО ...дрогата те кара да не помниш какво си ЛЪГАЛА ..
15
КАКА КУРИ Е ПРАВА ДА СЕ ОТМЕТНЕ! ИМА ОЩЕ ДЕБИЛИ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ. ПОЛОВИНАТА ГИ НАПРАВИ НА ИДИОТИ, НАПРАВИ ГИ СМЕШНИ, ЖАЛКИ, УНИЖИ ГИ, РАЗМАЗА ГИ КАТО ШЕФ НА ПЕС УДАРЕН В ДУВАР ИЛИ ИЗКЛЮЧЕН ОТ ЛИСТАТА ДА ДРАСКА ЗА ПРЕФЕРЕНЦИИ! КАКА КУРИ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ СЪЮЗНИК НА ГЕРБ И БОЙКО! ТАКОВА БЪДЕЩЕ ИМ ОСИГУРИ, ЗАСЛУЖАВА ПАМЕТНИК ДА Й ИЗДИГНАТ! НА БУЗЛУДЖА, КАК СЕРЕ!
16
Аре червен бацил отивай да квичиш като крастава жаба във вашият фейк ком. сайт КРАВАТЪ!
17
довърши КОМУНЯГИТЕ с други подобни решения и българите ще ти построят паметници във всеки голям град,например да се намалят парите най-малко с 50% на президентската институция,екскорзиантката ДЕСИТО обиколи света на наш гръб,каква е ползата от новото президентско семейство
18
грешка номер 14 попрявям се ...тук се е срещала Кори с Решетников ..но и в Маскве тоже ..така каза о.з Решетников ...даже я нарече ЛЪЖКИНЯ .., защото Нинова нарекла Решетников “ компроментиран руснак и изгонен от Кремъля ..“
19
Щом човек с маниакално мислене ,за другите и себе си го казва,,следва само едно-Нинова е категорично права .А страданието по БСП на правоверните е необоримо доказателство. Полезно е ставащото и интерпретациите.Отвратените ще продължават да бягат от отвратителните тази страна има бъдеще само като територия за завладяване.
20
Рашките захранват всякакви палячовци! Бялата Златка още е на хранилка при тях ! Важното е саботажи да има , на всички нива!
21
Нинова загуби и малкото си симпатизанти, от алчност разбира се. Сега наистина ще "умре"пред всички.
22
mrasen msiulmanin shto si ne e...sh maikata, ami ti i brat ti se vretye,kadeto ne triabva. Toi trafikant,ti praznodumec,,,,rfezaci !!!!!!!
23
Кой си ти бе, Нидал? Един нещастник, озлобен на БСП, защото си изхвърлен и вече не им трябваш. Поведението ти е като на пачавра. .... Подобно на това на Татяна Буруджиева. Сирийците ги мислех за по-стойностни хора.
24
Нидал, кажи си го докрай Р.Овч. ли е водещият офицер на Корнелка ?!?
25
Нидал, кажи си го докрай Р.Овч. ли е водещият офицер на Корнелка ?!?
26
Защото крадецът обича да краде, а койта не краде е лош, червен или още по-лошо - некорумпиран.
27
Язък за парите от оная дупка , язък, не можаха да съборят кака КУРи и сватбата -ГЕРБ -БСП май се отлага.А някои от БСП-то са така гладни, ма така гладни язък !
28
Тоя пЕар вероятно иска лидер на бсп да се избира от гейпарада.
29
Тоа що не се върне в Африка?
30
БСП се изроди в едно дружество с Пълна Безотговорност! Нинова е мегаломанка и е много мнителна, за това се обгради с безлични и тъповати сътрудници, страхлива е да не падне от поста си, защото тя пари има по няколко направления, ама власт няма, изключая на Позитано! Най-смешно е че сама си отряза възможността да вземе властта с избори, естествено с такива сътрудници шансовете и са нулеви! Нинова е като клонинг на Иван Костов, само дето е по-истерична и вулгарна, за това прави по-големи грешки от него! Патриотичният българин никога няма да и прости КЮЧЕКА и зурлите върху кръвта на Стефан Караджа и Хаджи Димитър!!! Никакво външно признаване, дори и Путин не я приема на сериозно! Много е лека, посредствена и първосигнална, като кифла е, ама е оядена, а дебелата кифла е пародия :) Това е чудесен спаринг противник, Бойко с една ръка я тушира когато си иска, използва си я да му върши мръсната работа, когато му трябва някакво решение за пред Европа, както с мигрантите! С тази БСП Бойко ще е на власт още поне 5 мандата, а после може и да си почини като Президент! Нинова е противник мечта на всеки управляващ, защото е жена с минало и без бъдеще!
31
Пълни глупости говориш. Или се опитваш с нови опорки да промиваш мозъци. Истината е че именно с Москва е съгласувана оставката и затова не е подадена. Радев когато е говорил с Путин е получил инструктаж какво да направят. МОСКВА, НИКОГА НЕ ПОДАВА ОДТАВКА. Болшевик, комунист, социалист, рецидевист и всеки ист оставка не дава. Нинова знае че веднъж сдаде ли властта никога повече няма да я получи и ще бъде забравена като Първанов.
32
Защо герберите и подлогите са толкова настървени, че нинова не е подала оставка. Нали води комунягите към провал. Истината е друга явно: взе главите на сумати мухльовци, кражбите станаха опасно начинание, не както при михов и станишев.
33
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
34
Спомняте ли си, че и Мадуро е бил готов да се оттегли, но руските съветници не са му позволили итой още удържа, но за светка на хорята там.
35
Пидал Мангасари да си дава мнението в Сирия.Тук е гост.
36
Тоя резак е от контингента на 12-те милиона резаци и др.за депортация,от Тръмп.
37
По - голямо падение като морал и поведение не се е случвало досега. Тодор Живков дори беше Далеч Далеч по- почтен от Нинова. Пълен Потрес!!! Така свикването на Конгрес стана абсолютно излишно, деморализиращо и Пародийно. Като в Абсурдна Комедия.
38
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
39
Миризливи циганино Алгафари, ти от какъв произход си, че да коментираш българи по кръв?
40
Докъде ще стигне кризата в БСП?
41
До вечният номер 1 коментатор на мутрата - ти пошеш коментарите още преди да са побликувам и , знае се кой си . Иначе ометено ти олигарсите го знаят със сигурност .
42
Какво да обединява,това е изхабена партия ограбила прехода.Всичко построено по времето на Живков го окрадоха или съсипаха ,за да се наядат,да станат бързи милионери крадци,а хората кучета ги яли,да напускат.Нинова е от същия отбор,дали червен или син приватизатор все тая.Тези хора са виновни за качеството на живот ,за хиперинфлацията,банковите фалити и безогледното изтичане на пари в чужбина.Ако още има червени бабички да се съмняват кой е отговорен и да го ходят на Бузлуджа да ги баламосват със живковия социализъм ,това не е само за тяхна сметка.Тази партия не е на Живков!
43
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
44
Sмърделият семит дошъл да дава акъл в даржавата ми! Наглост! Че и лъже като цр=н =иганин. Живота от при бай Тошо си го живеят сегашните червени аристократчета и =зтърсаците им като Заяков,Съсела,Бургуджиева, Деничка... Това са червените аристократ-парвениюта,които си мислят ,че имат златна лъжица в устата и ,че БСП им е частна собственост. Ара . истанецът да отива да димократизира Сирия,защото тук с бъклица не съм го канил. Той и затова нидолюбва Нинова - просто и тя е против фалшивите бежанциЯ
45
Страдание ! Прекомерно страдание има изписано на лицето на БСП ! Другарете осъзнаха колко е омразна партийката им и как неспасяемо потъват в същата кал ,която искаха да лепнат на България! Народът, Курнело, народът български не е само от село ! Дори в Крушовица го разбраха ,но ти и Милиончева -не!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 22028
архив

Недоволен от здравната система мъжага влиза при лекаря, поглежда го свирепо и казва:
- Докторе, имаш ли обезболяващи?
- Нямам. - отвърнал докторът.
- А ще ти трябват...

няма нови новини
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
сега
2611
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
Да ругаеш и блъскаш полицаи, а премиерът и МВР да ти се извинят? Може, ако си журналист в "Клуб Зет" и "Свободна Европа". Пияният Боришев към униформени: "Тъпанари, боклуци, тумбаци, ушеви, мразя ви! Освен че съм пиян, съм на наркотици!" После блъска униформен и... вика адвоката на Иванчева (ОБНОВЕНА/ДОКУМЕНТИ)
x
Тези зодии имат нечовешка интуиция
x