Вход
София
Времето в София 29 o C

Безсмисленият удар по Дамаск удря всъщност нас

Безсмисленият удар по Дамаск удря всъщност нас

на 14.04.2018
66828
44
Безсмисленият удар по Дамаск удря всъщност нас
14.04.2018
44
66828

Безсмислен удар по Дамаск. “Умните” ракети на САЩ са по-скоро “малоумни”.

УДАРЪТ В СИРИЯ! Руски посланик: Да наречем Тръмп престъпник е малко

УДАРЪТ В СИРИЯ! Руски посланик: Да наречем Тръмп престъпник е малко

Коментарите по повод въздушния удар на САЩ по военни...

на 14.04.2018

Целта е Тръмп да реши вътрешнополитически проблеми, да се позиционира като ястреб и русофоб, какъвто по дефиниция е всеки US президент. И да се откопчи от сянката на Путин.

За съжаление заради егото му измират невинни.

Нищо ново - ведомствените комплекси в Белия дом вече цял век провокират локални и глобални войни по света.

А Тереза Мей е гузна за Скрипал и отмъщава на Русия.

Какво следва? Привидно успокоение след дрънкането на оръжия, което със сигурност е било съгласувано с Кремъл.

За оплакване сме, както винаги, ние малките и кръстопътните. Психологическият ефект от данданията ще отпуши нова бежанска вълна, която ще долази и до границите ни.

Демагозите от Брюксел пак ще ревнат за солидарност и квоти и ще извиват ръце.

Солидарност? Разплакваш майката на дадена територия, а после ревеш за населението й...

Сподели:
свързани новини
Турция е удовлетворена от ударите срещу Сирия Турция е удовлетворена от ударите срещу Сирия
Анкара е удовлетворена от операцията на Вашингтон, Лондон...
на 14.04.2018
ЕС очаква завръщането на инспекторите за забрана на химическото оръжие в Сирия ЕС очаква завръщането на инспекторите за забрана на химическото оръжие в Сирия
ЕС очаква завръщането на инспекторите от Организацията за...
на 14.04.2018
Напиши коментар »
(44)
2
Малоумни наистина, изводите в статията са точни...
3
Тереза Мей и Макрон - бездетни психопати и марионетки
4
Браво! Дано се опълчим на безумието!
5
Мир и разум, това ни е нужно. Поздрави за пизицията.
6
Къде се скри онзи руски посланик в Ливан
7
Съд за всички военно-пресъпници който без резолюция на ООН използвате ракети и избивате хора по света. Военно пресъпници сте. Колко държави унищожихте? Англия снима фалшив филм с платени артисти за химическа атака и по цял свят лъжат хората че е Русия. После ракети. Съд за травесита Тереза
8
Всички ракети са свалени.
9
ВСИЧКО Е ИЗЧИСЛЕНО ТОЧНО, ВСЯКА ВОЙНА Е МНОГО ЛОША ЗА ПОТЪРПЕВШИТЕ И МНОГО ДОХОДОНОСНА ЗА ДРУГИ. ТА ТЕЗИ КОИТО ПЕЧЕЛЯТ - РАША И ФАЩ СИ СПРЕТВАТ ЛОКАЛНИ КОНФЛИКТИ КЪДЕТО СЕ РАЗБЕРАТ И УЖ СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ ЕДИН НА ДРУГ И УЖ ЩЕ СТАНЕ СВЕТОВЕН КОНФЛИКТ, А СИ ИЗПРОБВАТ НОВИТЕ ОРЪЖИЯ И СИ ПРОДАВАТ СТАРИТЕ НА ХАРАБИТЕ.
10
А някой от тях са паднали в Англия Ха ха
11
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
12
ЗА 74 ГОДИНИ НИ ОТРОВИХА ЖИВОТА БОРЦИ И МУТРИ ИМА САМО В РУСИЯ БЪЛГАРИЯ И СЪРБИЯ ПРОСТ БЪЛГАРСКИ НАРОД .
13
Путин стреля и убива само виновни
14
Така постъпват само подлеците - Удрят и бягат !!! Трябваше им да продължат още малко и щеше да има -" ТИ ДА ВИДИШ САМО !!! Това безумие може да го спре само ПУТИН като е крайно време да си покаже зъбите на тия ПОБЕСНЕЛИ кучета които си присвояват правата на международен ДЖАНДАР и които превърнаха не една цветуща държава в пустиня !!!
15
https://m.youtube.com/watch?v=mIhLUZpokV4
16
120 ракети и само 3 ранени!!!??? ХИРУРГИЧЕСКА ТОЧНОСТ И ХУМАННА АТАКА. РАШКИТЕ ТРЕПЯТ НАРЕД БОЛНИЦИ, ДЕЦИ СТАРЦИ, КАКТО И НЕ ЖАЛЯТ СВОИТЕ. ПИЯТ И ПАДАТ ПОД МАСАТА.КРИЯТ КОЛКО ЖЕРТВИ СА ДАЛИ В СИРИЯ И КОЛКО ИМ СТРУВА ВОЙНАТА? И ЗА ПО СИГУРНО СИ ДЪРЖАТ ПАРИТЕ В ФАЩ И АНГЛИЯ, В ДОЛАРИ, А НЕ В РУБЛИ.
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Нали Тръмп пращаше хвалебствени писма до този сайт. Нали бяхме другаре?
19
Защо изтрихте коментара на JEFF? Защото е вярно, нали?
20
...и срещу Путин! От близо 120ракети и нито една прихваната! Че са само три жертвите всъщност е комплимент за точността! Нашите на магистрала Тракия са повече!
21
Ако олигофрените са рАкетирали обекти, за които твърдят, че са лаборатории и складове с химическо оръжие, след взрива къде ще се разпространи тази химия и няма ли така да стане по-отровена и вредна тази територия???
22
ДНЕС АМЕРИКАНСКАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ ТРЯБВА ДА СКОЧИ НА ВРАТА НА ТАЗИ АЛБИНОС И ДА ПРОТЕСТИРА ДЕНОНОЩНО СРЕЩУ ВСЯКАКВИ ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ НА САЩ И КОАЛИЦИЯТА ИМ. А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ФРАНЦИЯ, ВАНГА ГО Е КАЗАЛА , ЧЕ ТАКАВА ДЪРЖАВА НЯМА ДА ИМА.
23
Това за малкото жертви (трима) може да е доказателство за точността на американците но не е. Миниктерство на отбраната на Русия: Франция не е участвала. От 103 ракети, свалени са 70. Останалите не са разрушили обектите по които са се целили. Свалените ракети са за сметка на сирийската ПВО чиято техника е от 70-те години на миналия век.
24
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
25
......ХАХАХАХА !....ИБАА ТИ МАИКЯТА ТРУМПО....И НА ТЕРЕЗКА....И НА МИКРОН ПИШОН.....ОТ НАД 120 ИЗТРЕЛЯНИ РАКЕТИ ... СА СВАЛЕНИ ПОВИЧЕ УТ 50 !.....БЕЗ ДА СЕ НАМЕСВА РУСКО ОРУЖИЕ СИРИЯ ПУБЕДИ ФАКИ АМЕРИКА КЕНЕФА АНГЛИЯ И АВРИКАН ФРАНЦА С ОРУЖИЕ ПРОИЗВЕДЕНО У СССР ПРЕДИ 30 ГОДИ.....И.....ИМА САМУ 3 ЛЕКО РАНЕНИ КОИ СЕ ПАК СА БИЛИ ПАЗАЧИ...........ХАХАХАХА !....А АНГЛИЗКИТЕ РАКЕТИ Е УТ ЕВРЕИЗКИТЕ РАФАЛИ СИЧКИТЕ !....У ПУДКАТА НА ЕВРЕЯ СВЕТИ ГЕОРГИИ УТВОРИ ГУУЛЕМА ДУПКА !.....СИРИЯ И ТО ДАМАСКУС САМ ИМ ИБА МАИКЯТА..........ХАХАХАХА ....ХАХАХАХА !...САС СТАРИ РАКЕТКИ УТ СССР !....ХИХИХИХИ !.... ТИБА ТОМАФКИТЕ ТРУМПО ИБАН....СФАЛЕНИ УТ СССР РАКЕТИ УТ МИНАЛИО ВЕК !......ХИХИХИХИХИ !....ЗАПАДА СЕ НАСРА ДИВО И СТРАХЛИВО !.....ТЕРЕЗКА АУТ !....ПИШОН МИКРОН ГУ МРАЗАТ СА СИЦКИ АРАПИ ИУ НЕГУВАТА ДУНЕР ФРАНЦА !.......ХИХИХИХИХИ !....ЗАПАДА СЕ НАСРА ДИВО .....ШО ПРАИ НАТО ?....ЧИКИЯ С БАКЕЛИТЕ УИ НА СССР !............ХАХАХАХА ....ХАХАХАХА !.....
26
#20 ако не си разбрал, мълчи. #23 бързаш с приказките и бъркаш статистическа прогноза с фактология. Ясно, че има прихванати и обезвредени ракети. Според руски специалисти, изградили ПВО на сирийската армия със съветски (!) системи от 70те години, те трябва (!) да са прихванали 70% от онези скъпи и тъпи боклуци, томахавките, ако са пуснати въздух-земя и 90% ако са изстреляни от земя, от вода или под вода. Сирийската телевизия побърза да каже: свалени са 70%. Всичко блъф! Не можеш да знаеш колко % са свалени, ако не знаеш точно колко са изстреляни. Още не знаем кокви именно ракети са изстреляни, откъде са пуснати, колко са улучили, колко са прихванати. Спокойно. Ще разберем. После да разсъждаваме, иначе ще станем за смях като онези веселчачи г-н Тафров и г-н Агов, да пази Бог.
27
Разкапващият се западен свят чиято агония вече е факт, след възхода в световен мащаб на социално-икономическия модел на Китай , реши да покаже зъби в предсмъртните си гърчове. Лондон, Париж и Вашингтон обособени столици на човешкото неравенство и безпрецедентната експлоатация на човек от човека, разврата и похотта и икономическото ограбване на държавите от Азия, Африка и Латинска Америка чрез своите ненаситни финансови борси изсмукващи жизнените сокове на 2/3 от човечеството: СА ИСТИНСКИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА МИЗЕРИЯТА, БОЛЕСТИТЕ И ГЛАДА ШИРЕЩИ СЕ СРЕД ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ЧОВЕЧЕСТВОТО. Но съм сигурен че здравомислещите сили като Русия, Китай, Индия и Иран представляващи по-голямата и трудова маса в този коварен свят в който живеем днес ще даде сериозен отпор на ционистко-империалистическата клика ...до тяхното пълно унищожение !!!
28
Военната пропмишленост освен да се развива , трябва и да тества оръживта си в реални бойни действия срещу врага.И на САЩ и на Русия и на останалите в конфликта им е през оная работа съдбата на Сирия !
29
Заради подозрения и без проверки и доказателства три велики сили удрят с ракети суверенна държава.... Разбойници !
30
До този нещастник "Браво на американците". И у нас се навъдиха множество дебили и задокеански марионетки сред младото поколение от идиоти, чийто родители се накрадоха през време на Прехода и сега същите мизерници /техните копелета/ карат скъпи коли , носят телефони за по над 1000 лева и живеят разгулен живот ! Не очаквайте от тях някой ден да започнат да ръкопляскат на Русия, защото винаги ще бъдат "надупени" към своите американски покровители, на чиято помощ и подкрепа те разчитат денонощно при извършването на своите злодеяния ! Тези човешки маймуни могат да бъдат натикани в ъгъла само след като настъпи момента в който те бъдат поставени на подсъдимата скамейка, както това стана по време на Народния съд у нас след края на Второто Световна война.
31
Кво стана, бе, какво е това мълчание и разочарование на псевдодемократчетата-западно надупеничета от яловата авантюра на каубойчетата-разбойничета и техните верни надупеничета! Язък за гръмките закани и бленуваните надежди, нещо пак се счупи!
32
Вярно ли е , че след 3-та световна война , 1 кока-кола ще струва 10 рубли навсякъде по света ?
33
Д а и м е б а м а й к а т а н а в с и ч к и а м е р и к а н с к и п о д л о г и
34
И няма да има спиране до изчезването на феодализма.
35
Чета и не вярвам на очите си. Такъв остър език, съчетан с изискан политически стил. За автора, на чийто баща съм добър познат, в случая казвам браво! Надявам се и в бъдеще на такива честни статии.
36
Трябва да се сравнят операциите на САЩ и на Русия.Кой улучва болници и училища?В този сайт удобно са се приютили червените скункскове.
37
Наистина вие от пик сте антибългари. Колко ниско можете да паднете още? Статията ви е тотален спам. За последен път отварям сайта ви.
38
Страхотен виц: Тръмп събужда Мелания- -Мила, току що ми докладваха, че сме ударили Сирия. -Да, разбрах...Тях сте ги ударили.....!!!???......
39
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
40
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
41
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
42
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
43
Всички автори на коментари под тази статия сме готови да eбeм майка ти, а след това и тебе. Авторът на статията много рядко пише правилно, днес той го направи. Поздравления за него ! А ти си един обикновен мърляч, по скоро говньо. Лично аз съм готов да те eбa с дръжката на теслата, на сухо и без да спирам. Тъпанар си да eбa майка ти мръсна.
44
Един риж каубой с втечнен мозък,наричаше президента на Северна Кория Ким Чен Ун,животно застрашаващо световния мир,само защото изпробвайки ракетите си,те падаха в океана,вместо върху столицата на Сирия.Двама малоумници и една грозна фльорца,показаха на света,че са лишени от най-ценното качество на висшите животни,човечността.Да си представим,че президента на РФ,не е Владимир Путин,а Владимир Жириновски. Дедо Доналд,трябваше да се крие в най-долния етаж на убежището си.Така преди много години един малоумник,нападна вероломно Съветският Съюз, след което умря като куче в бърлогата си.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

Снощи от спалнята на съседите се чуваше скърцане… Една минута… Така й се пада на оная кучка, дето си замита боклука пред моята врата!

 

няма нови новини
Днес: 129
hot
най-четени новини в момента
сега
1925
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! "Мис Силикон" Анна-Мария Чернева проговори за отношенията си с бохема Христо Сираков: Много го обичам, но...
x
Класация! Ето кой е най-сигурният град в света
x