ГОРЕЩО
Явор Куюмджиев: В момента ние сме основният доставчик на електроенергия за Украйна
АЛО, КАРЛУКОВО? ГЕРБ поиска усмирителна риза за Асен Василев
Слави Трифонов остър: Случващото се в парламента е отвратително - голяма част от българските политици са печалбари и комплексари
ХИТ НА ДЕНЯ: Борисов с иновативен ход - готви 95-годишен дядо за депутат
Георги Марков вдигна наздравица: Пак познах! В Шенген сме! И Урсула доволно се обади
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Без свинско на шведските маси в хотелите! Заради чумата по прасетата все повече ресторантьори и хотелиери намаляват свинското месо и колбасите от менютата в ол инклузива.
препоръчано
„Има увеличение на доставните цени – около 60 до 80 стотинки на килограм. Това увеличава крайните цени на продукта”, заяви Кристиан Рамналиев – хотелиер пред Георги Георгиев и Нова телевизия.
„Колеги хотелиери вече са взели мерки, като са повишили цените. Другият начин е да се намали разнообразието на свински продукти с техни заместители”.
ЕКСПЕРТ: Имаме спешна нужда от нов Закон за движение по пътищата
3498
преди 28 минути
Топ 5 на най-продаваните книги на издателство "Милениум" (22-29 ноември)
2018
преди 30 минути
Явор Куюмджиев: В момента ние сме основният доставчик на електроенергия за Украйна
25364
преди 44 минути