Бен Афлек още брани бившата си Джей Ло: Критиците бяха ужасно зли с нея

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Бен Афлек още брани бившата си Джей Ло: Критиците бяха ужасно зли с нея

4165
на 18.01.2021
Бен Афлек още брани бившата си Джей Ло: Критиците бяха ужасно зли с нея
Автор:   ПИК

Бен Афлек се застъпи за бившата си приятелка Дженифър Лопес. Въпреки, че двамата се разделиха преди повече от 15 години, актьорът все още пази добри чувства към изпълнителката и винаги ще ѝ пази гърба.

препоръчано

В интервю за Hollywood Reporter, Бен си спомня за връзката между двамата, която създаваше заглавия наляво и надясно. Звездите рядко имаха момент, в който да останат насаме, когато са на вечеря или просто се разхождат в парка. Папараците следяха всяка тяхна стъпка и това със сигурност се е отразило на взаимоотношенията между двамата.

"Винаги има история на месеца. Връзката ми с Дженифър Лопес беше точно такава", казва Афлек и добавя, че медиите и интернет пространството са избухнали с новини в онзи период.

Статиите са валяли една след друга, независимо че половината от тях не са били истина и са се позовавали на анонимни източници, които всъщност не са съществували.

Постепенно интересът се превърнал в открита критика на всяко действие, което звездите правят. Според актьора, Лопес е била по-тежко нападана, като често е била обиждана на сексистка и расова основа. "Те пишеха неща, за които в днешно време ще си загубят работата", каза Афлек.

Днес Бен и Дженифър продължават да бъдат в центъра на вниманието, но този път поотделно. Двамата успяха да намерят любовта на няколко пъти, като в момента са щастливи с новите си половинки. Актьорът се среща с колежката си Ана де Армас, докато Лопес е сгодена за спортиста Алекс Родригес. Въпреки, че се разделиха преди 15 години, Бен все още се радва за успехите на бившата си приятелка, пише "Тялото".

Сподели:
Бомба x
Астролог съветва: Избягвайте лошите постъпки, не лъжете и не крадете Астролог съветва: Избягвайте лошите постъпки, не лъжете и не крадете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова разкрива ходовете на новото ОФ в парламента и ще има ли служебен кабинет на Радев (НА ЖИВО) САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова разкрива ходовете на новото ОФ в парламента и ще има ли служебен кабинет на Радев (НА ЖИВО)
ново
Днес: 162
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това