Бившата на Радев изкачи Олимп (Снимки)

Лица

Бившата на Радев изкачи Олимп (Снимки)

25698
на 22.10.2022
Бившата на Радев изкачи Олимп (Снимки)
Автор:   "Ретро"

Първата съпруга на президента Румен Радев се похвали с ново екстремно завоевание, видя „Ретро“. Банковата служителка Гинка Кесякова преди дни е успяла да покори Планината на боговете – Олимп. Красивата пловдивчанка от няколко години е запалена по алпинизма, като продължава да си поставя все по-опасни и амбициозни цели.

препоръчано

По планинарството бившата на държавния глава се увлякла покрай новия мъж до себе си, когото упорито крие в тайна от обществения интерес. След като изкачи редица върхове у нас, Кесякова вече се гордее и с покоряването на гръцкия връх Мѝтикас, който се издига на 2918 метра. Всъщност той се води най-високия в планината Олимп и е вторият по височина на Балканския полуостров след нашия Мусала. Професионални алпинисти довериха, че преходът до Мѝтикас е изключително тежък, защото е дълъг като разстояние и денивелацията е огромна. Почти цялото изкачване е страшно стръмно, има малко полегати места, а мнозина се отказвали на най-трудните участъци. Очевидно Гинка обаче разполага с отлична подготовка и силна воля, щом нито за миг не се поколебала и покорила върха само в рамките на един ден. „Олимп, Планината на боговете и пред трона на Зевс. Повече от невероятно е!“, казва Кесякова за адреналиновото преживяване и сподели с приятелите си в социалните мрежи няколко шеметни кадъра от прехода. На тях банкерката е екипирана професионално, носи специални обувки, щеки и каска, а усмивката грее на лицето ѝ. Гинка е в страхотна форма и продължава да впечатлява с фина осанка въпреки нелеките моменти в личен план, през които премина.

След развода на Радев с майката на двете му деца Гинка успя да продължи живота си напред и отново да открие любовта, преодолявайки предателството на мъжа си, който заживя с Десислава още преди да бъде официално разведен. Пловдивчанката е започнала да обръща повече внимание на себе си, тъй като и двете им деца с президента вече са самостоятелни личности. Точно след раздялата тя бе принудена да се справя с грижите около Дарина и Георги, по онова време ученици, съвсем сама, докато бившият ѝ съпруг прави политическа кариера и живее с втората си жена. От 2 години насам обаче дъщерята на Радев е напълно независима и е студентка по актьорско майсторство в НАТФИЗ. Брат ѝ Георги пък бе абитуриент тази пролет и също вече е хванал своя път. Синът на президента не издава къде е продължил обучението си, но е категоричен, че е прекратил футболната си кариера, макар да бе една от младите надежди на ЦСКА и да бе забелязан дори от треньори на испанския тим „Валенсия“.

Гинка изкачи високия близо 3000 метра връх Митикас със специална екипировка

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГ СЪВЕТВА: Днес е най-спокойният и мирен ден - за любов, смирение и прошка АСТРОЛОГ СЪВЕТВА: Днес е най-спокойният и мирен ден - за любов, смирение и прошка
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов след разкритията за манипулация на вота: Това е висша степен на корупция - да откраднеш изборите! Кирил Петков сигурно държи кода в джоба си. Всячески искат да отидат на избори, защото колкото повече време минава, далаверите им излизат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов след разкритията за манипулация на вота: Това е висша степен на корупция - да откраднеш изборите! Кирил Петков сигурно държи кода в джоба си. Всячески искат да отидат на избори, защото колкото повече време минава, далаверите им излизат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 60
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК