Бившата съпруга на Плевнелиев с разтърсващо признание: Срамувам се, че му бях жена

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Бившата съпруга на Плевнелиев с разтърсващо признание: Срамувам се, че му бях жена

749122
на 15.11.2019
Бившата съпруга на Плевнелиев с разтърсващо признание: Срамувам се, че му бях жена
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Юлияна - бившата съпруга на Росен Плевнелиев, вече не ще и да чуе за него. Госпожата се срамува, че е делила един покрив и постеля с човек, когото мнозинството българи наричат иронично Пастирката. И недоумява как е издържала цели 17 години, преди да се реши да го напусне, пише столичен седмичник.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Изоставената съпруга си давала сметка, че мъжът й е недостоен за държавен глава още по времето, когато той властвал на "Дондуков" 2. Затова и не искала да го придружава по официални мероприятия и категорично отказвала да се афишира като президентша. "По-добре хората да не ме свързват с този човек", споделяла тя пред приятелския си антураж. И допълвала, че е загубила уважение към мъжа си покрай безбройните му политически гафове, пише изданието.

И след развода от 2017-а година Юлияна продължила да се срамува от Росен. Тогава вече я възмущавали не толкова издънките му, а парадирането му с новата му любов.

Плевнелиев започна да дава съвместни интервюта със синоптичката Деси Банова по телевизии и печатни издания, в които двамата обясняваха колко са влюбени един в друг, разказваха куп подробности за трепетите си и предизвикаха снизходителни усмивки.

"Не съм очаквала, че бащата на синовете ми ще се окаже такъв инфантил", ядосвала се в онзи период бившата съпруга на президента пред приятелките си.

"Питайте си го него най-добре на какво се дължи идиотската промяна в поведението му? Може да оглупява покрай Деси Банова... С Росен вече нищо не ме свързва. Даже съм забравила, че сме били семейство", казвала Юлияна.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
Политолог с неочаквана прогноза пред ПИК TV: ГЕРБ губят избиратели, но ще вдигнат проценти! ППДБ - явно надолу, БСП ще се бори да влезе в НС (ВИДЕО) Политолог с неочаквана прогноза пред ПИК TV: ГЕРБ губят избиратели, но ще вдигнат проценти! ППДБ - явно надолу, БСП ще се бори да влезе в НС (ВИДЕО)
ново
Днес: 18
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК