Бивш капитан на Левски се насочва към Русия

Световен футбол

Бивш капитан на Левски се насочва към Русия

13875
на 06.07.2024
Бивш капитан на Левски се насочва към Русия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившият капитан на Левски Андриан Краев все още няма подписан договор с нов клуб, информира "Мач Телеграф". Агентът му Джон Ингълс, също бивш играч на "сините", сподели, че една от опциите за бъдещето на полузащитника е руското първенство.

препоръчано

"Разбира се, че сме готови да разгледаме оферти от Русия, но трябва да идват от водещи клубове - заяви шотландецът пред медиите в Русия. - При всички положения, това е една от опциите".

Изказването е изключително интересно и показателно, тъй като едва преди месец, отново пред руски спортни сайтове, Ингълс категоричено обяви, че трансфер в Русия не попада в сметките на Краев.

В края на 2023 година Андриан Краев отказа да поднови контракта си с Левски и бе изваден от състава, прекарвайки целия пролетен сезон в тренировки с дублиращия тим.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Проф. Рачев с голяма новина за времето, която мнозина очакват да чуят (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Проф. Рачев с голяма новина за времето, която мнозина очакват да чуят (ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК