Бивш президент на Украйна се зарече: Ще стрелям по руски парашутисти до последен дъх

Европа

Бивш президент на Украйна се зарече: Ще стрелям по руски парашутисти до последен дъх

4464
на 08.04.2021
Бивш президент на Украйна се зарече: Ще стрелям по руски парашутисти до последен дъх
Автор:   ПИК

Ръководителят на украинската делегация в Тристранната контактна група, бившият президент на страната Леонид Кравчук заяви, че е готов да стреля по руски парашутисти. Той направи това изявление по време на интервю ефира на телевизионния канал "Украйна 24".

препоръчано

Когато журналистът го попита дали ще стреля, ако някой с парашути започне да скача близо до къщата му, бившият държавен глава отговори положително.

"Определено ще го направя", отговоря Леонид Кравчук, цитиран от БГНЕС.
 
Той не ппропусна да припомни, че вкъщи има военно оръжие, което ще използва по предназначение. Нещо повече, оръжието вече било почистено и подготвено, каза бившият президент на Украйна.

"Ще стрелям до последно, стига ръцете ми да държат оръжието, стига да виждам врага. Ще го убия веднага щом се появи. Какво ще се случи по-нататък - вече не се интересувам, но ще го убия", закани се Кравчук.

Той също така вярва, че в случай на инвазия в Украйна, всички демократични сили в света, включително САЩ, ще се изправят в защита на родината му.

Сподели:
Бомба x
Астролог предупреждава: Не купувайте нищо и внимавайте какво си пожелавате на глас Астролог предупреждава: Не купувайте нищо и внимавайте какво си пожелавате на глас
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов: Продължаваме да подобряваме пътищата в страната (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов: Продължаваме да подобряваме пътищата в страната (ВИДЕО)
ново
Днес: 200
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това