Бивш съветник от Кърджали се удави край Ахтопол

Инциденти

Бивш съветник от Кърджали се удави край Ахтопол

20124
на 28.08.2020
Бивш съветник от Кърджали се удави край Ахтопол
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Мъж на 42 години от Кърджали се удави в морето край Ахтопол. Трагедията се разиграла в сряда, съобщиха негови близки.

Загиналият е Божидар Стоянов. Кърджалиецът, който е сред най-активните общественици в последните години в града, е бил на почивка в морския курорт. Часове преди инцидента той е публикувал снимки, на които позира от пристанището в Ахтопол. Малко след това той е влязъл в морето. Вероятно му е прилошало, което е довело до трагедията. Предполага се, че Божидар е получил инфаркт във водата.

„Разделяме се с един великолепен млад човек, в разцвета на силите си. Морето отне душата му и ни остави огромна мъка и скръб. Кърджали загуби един от най-достойните си граждани“, написаха в социалните мрежи близки на Божидар, цитирани от 24rodopi.com.

Божидар Стоянов бе един мандат общински съветник в местния парламент в Кърджали. За последно той работеше като младши специалист в Областното пътно управление.



препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО) КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО)
ново
Днес: 58
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК