Бизнесменът Красимир Дачев: Не на президент с пагони - бащата на нацията трябва да е смирен! Идва Радева зима

Акценти

Бизнесменът Красимир Дачев: Не на президент с пагони - бащата на нацията трябва да е смирен! Идва Радева зима

179993
на 27.09.2021
Бизнесменът Красимир Дачев: Не на президент с пагони - бащата на нацията трябва да е смирен! Идва Радева зима
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Не на президент с пагони. Снизходително-пренебрежително е отношението ми към кандидат за президент с пагони, въпреки че съм офицер от запаса. България има нужда от друг човек.

препоръчано

Това каза пред Нова телевизия Красимир Дачев, който е заместник-председател на Българската търговско-промишлена палата по повод евентуален втори мандат на Румен Радев.

Ще гласувам за президент, въпреки това. Имам своя виртуален образ за президент. Това трябва да е обикновен човек, нормален, който се е доказал, каза още Дачев.

Този, който и да е, независимо дали е академик, трябва да е смирен, защото като баща на нацията това му поведение се инфилтрира в хората, каза Дачев.

Той потвърди прогнозата си за предстояща Жан-Виденова зима. Проблемът с енергетиката се е натрупвал през годините. Решаването не става с арести. Това е най-регулираната част от икономиката на страната. Сега в енергетиката всичко може да става безнаказано с лицензи. Законът позволява всичко. Корупцията е заложена от партийния модел. Всички имат заровени интереси със собствени хора. 

Махленски подход е да се държи ниска цената на тока, за да има социален мир, каза още Дачев. Според него тази ситуация връща бизнеса му с 10 години назад. Никого няма да "рекетирам", но ще освободя хора, защото ми е по-евтино да купувам суровини от Франция. Над половин милиард ток съм платил повече, обясни Дачев. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 юли - сблъсъци на работното място за Лъвовете, Стрелците да не действат импулсивно САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 юли - сблъсъци на работното място за Лъвовете, Стрелците да не действат импулсивно
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Комисията Исторически парк изслушва министър Калин Стоянов (СНИМКИ/НА ЖИВО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Комисията "Исторически парк" изслушва министър Калин Стоянов (СНИМКИ/НА ЖИВО)
ново
Днес: 69
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК