Близката на Васил Божков Христина Бобокова снимала спалнята на Борисов, пратена от Радев?

Политика

Близката на Васил Божков Христина Бобокова снимала спалнята на Борисов, пратена от Радев?

750577
на 24.09.2020
Близката на Васил Божков Христина Бобокова снимала спалнята на Борисов, пратена от Радев?
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

„Президентът вече също е политически играч. Аз съм изяснил, как коварно, неговите хора, най-близкото му обкръжение, по един много елементарен начин, с една много прекрасна госпожа, дойде и нащрака в мое отсъствие всичките тези работи. Направиха го по перфектен начин. Шапка им свалям. Години наред са се готвели за това.“

Това заяви премиерът Бойко Борисов по повод на разпространените преди време записи от къщата му, както ПИК съобщи преди минути.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Малко след това в сайта "Трибюн" бе обявено, че думите на премиера са потвърдили слуховете през последните месеци, че жената, която го е снимала е Христина Бобокова - жената на близкия до Румен Радев бизнесмен Пламен Бобоков. Освен това, според слухове, тя е била бизнес връзката между Бобоков и Васил Божков-Черепа. ПИК преди месеци показа нагледно това със серия от снимки от една от луксозните яхтени почивки на Божков с Бобокови.

„Грешката им беше, че пуснаха клипа, в който има спалнята, къщата, сервизните помещения, но отсъствам. Ако е имало пари, ама кой държи злато, пари в едно шкафче, след като касата, която съм заварил там, е пред вратата. Като ченгеджийска операция я направиха фантастично. И не случайно – само той го повтаря. Защото най-близко обкръжение негово го свърши“, каза Борисов.

И продължи: “Някой записвал, пускал нещо. А неговите записи, които хъкъ-мъка, с есемесите, с прикриването на проверка са със законни специални разузнавателни средства. Като говорим за едните записи, да говорим и за другите. За мен случаят е приключен, взел съм си поуката, но не мога да отрека, че го направиха по брилянтен начин. И след това към него,виждате как, майсторски започнаха да нареждат други неща. Например- убийството на манекенка в Гърция, през други сайтове, оказа се пълна лъжа. После – Борисов пие ракия с гангстер, то се оказа Себастиан Курц. Такива примери, с къщи, острови, мога да ви дам. Лошото е, че хората запомнят тези неща“.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса! Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО) СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: "Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса!" Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО)
ново
Днес: 123
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК