Вход
София
Времето в София 4 o C

БНТ, нямате ли други водещи освен Драго Чая? Защо не го сложите и в новините

БНТ, нямате ли други водещи освен Драго Чая? Защо не го сложите и в новините

на 30.04.2020
208592
0
БНТ, нямате ли други водещи освен Драго Чая? Защо не го сложите и в новините
Автор: "Ретро"
30.04.2020
0
208592

Чудя се творческо и кадрово безсилие ли е обзело националната телевизия БНТ. Изумих се, когато включих новото им предаване „Питай БНТ“ и отново в ролята на водещ видях Драгомир Драганов, известен и като Драго Чая. Г-н Кошлуков, толкова ли нямате други подготвени лица, които да сложите в ролята на водещи, и то на премиерно предаване, което тепърва ще се бори за публика? Защо пак Драганов? Той всичколог ли е и докога ще гледаме все него? То не бяха сутрешни блокове, то не бяха забавни програми, естрадни такива, то не бе рубриката за 60 години БНТ всяка вечер и какво ли още не… Запълва дупки всякакви в ефира. А сега е сложен за водещ на предаване, в което се коментират социални, икономически, все важни въпроси от всякакъв характер.

Драганов ли е най-компетентният по всички теми? Доколкото ми е известно, в БНТ има журналисти, за разлика от него, и то много добри - като някои репортери в новините, които могат да се справят прекрасно с тази задача. Да не говорим, че въпросният Драганов ще трябва да носи цялата тежест, което не е по силите му, тъй като негова партньорка е едно красиво, но очевадно не на мястото си момиче - синоптичката Нора Шопова. Която за сметка на това се държи с голямо самочувствие. Направо ме хвана срам, като я гледах как назидателно прекъсва Андрей Райчев - явно го вижда и чува за пръв път. Но той великодушно я изтърпя. И как обясняваше девойката на "несведущите", че сериалът "Чернобил" бил само от 4 серии... 

БНТ, ставате смешни. Както сте я подкарали, няма да се изненадам, ако видя Драго Драганов-Чая и като водещ на новините, а защо не и на спорта.

И още нещо – защо махнахте водещия на икономическата рубрика в сряда вечер? Марио Гаврилов е очевидно професионалист в тази област и знае какво говори. А и той включваше в предаването си и много полезни за обикновения човек практични теми. Явно някой не знае какво прави.

Василка Тончева, Русе

 

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 18477
архив

- Скъпа, хайде да се разведем. Много те моля! Не мога повече да продължавам така. - А-а-а! Надявай се, ама няма да те огрее. Вдовица взе, вдовица и ще оставиш!

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ дари два апарата за кръвна плазма в Плевен и Стара Загора (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Тези 3 зодии поставят партньора на първо място
x