Боил Банов ще връчи традиционните награди за 24 май

Политика

Боил Банов ще връчи традиционните награди за 24 май

7075
на 23.05.2019
Боил Банов ще връчи традиционните награди за 24 май
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

Министърът на културата Боил Банов ще връчи традиционните награди по случай Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост на официална церемония на 28 май в Квадрат 500 - Национална галерия. 

препоръчано

Престижните отличия на Министерството на културата ще получат творци и артисти от различни области на изкуствата за техния принос в развитието на българската култура и духовност.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ЕКШЪН! Тошко Йорданов разби ППДБ: Христо Иванов утвърди списъка на ГЕРБ за служебни премиери! Обслужи и ДПС. Излизаше тъжен от кабинета на Пеевски - не знам защо, при положение че е седял на мекичко и е пил кафе (ВИДЕО) ЕКШЪН! Тошко Йорданов разби ППДБ: Христо Иванов утвърди списъка на ГЕРБ за служебни премиери! Обслужи и ДПС. Излизаше тъжен от кабинета на Пеевски - не знам защо, при положение че е седял на мекичко и е пил кафе (ВИДЕО)
ново
Днес: 69
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК