Вход
София
Времето в София 11 o C

Бойко Борисов пред ПИК: На мен никой не може да ми диктува!

Бойко Борисов пред ПИК: На мен никой не може да ми диктува!

на 14.07.2013
2634
80
Бойко Борисов пред ПИК: На мен никой не може да ми диктува!

Протестите пред къщата ми намаляват безработицата

Интервю на Ивайло Крачунов

- Г-н Борисов, вчера казахте, че сте готов да преговаряте с останалите партии. Но Ангел Найденов постави като условия да се върнете в парламента и да призовете протестиращите да прекратят действията си. Ще го направите ли?

- Нямам нито контрол, нито участие в протестите. Видно е, че с изобретателността и енергията, която проявяват хората, които са излезли на улицата на тях не може да им въздейства нито една партийна централа. Това, че от БСП се опитват да обвържат протестите с ГЕРБ е опит да отнемат от енергията на хората и да ги подценят.

- Да, но на протестите сигурно има и симпатизанти от ГЕРБ...

- Вероятно има и наши симпатизанти, но те не са изпратени там организирано от ГЕРБ. Протести има и пред моят дом в Банкя. Това означава, че и в оставка аз продължавам да съм голям работодател, защото всеки ден 40-50 човека протестират пред дома ми и за 2 часа викане: "Бойко, върни се на работа" си докарват добри пари. Това не е чак толкова лошо, защото по този начин се намалява безработицата (смее се).

- Вие казахте, че протестите пред дома ви са организирани от един висок и глупав човек. Кого имахте предвид?

- Вие сами си направете сметката кого имам предвид. Всяка сутрин пред дома ми идва една телевизия, която им дава тон. След това на капаците на 5 коли се пишат плакати. Всичко това го виждам на камерите. И тези хора получават по една много добра надница.

- Ще се върнете ли в Народното събрание?

- Видно е, че хората не искат такъв парламент в този му вид. Затова според мен е необходимо да се фиксира точна дата, на която да се проведат предсрочни избори. Вчерашните кадрови решения на тези хора, които в момента управляват страната - да назначат определени лица за областни управители показват тежки зависимости.

Започвам да си мисля, че те правят тези назначения умишлено, за да дразнят обществото. За областни управители се поставят хора, които са правили заменки на гори, така се възстановяват престъпните схеми от миналото.

- Ще изпълните ли условието на БСП да се върнете в парламента?

- На мен никой не може да ми поставя условие, нито да ми диктува. Европейският съюз много точно е регламентирал отношенията в европейските държави. Всяка партия си има определени избиратели, които стоят зад нея, независимо в какви отношения са партиите помежду си. Зад партиите от семейството на ЕНП и зад партиите от Социалистическия интернационал стоят реални хора.

Диалогът е важно условие. Но ако от БСП искаха реален диалог с нас, то биха могли да го направят това и на разумни преговори по време на председателския съвет на парламента.

- Недоволството срещу Цветанов в партията и извън нея продължава да расте. Ще го отстраните ли?

- Вижте, аз не се бъркам във вътрешнопартийните работи на нито една партия. По тази причина и на мен не искам да ми се бъркат. В моята къща решавам аз. Това е моят отговор.

 

Сподели:
Напиши коментар »
(80)
1
Бойко Борисов се упражни шмекерски за пореден път в твефира като по банкянски анализира как никой от политическите субекти в България не може да диша без ГЕРБ. И как – „ГЕРБ с ДПС? Никога!”. Борисов е толкова нагъл, че дойде момента да се извади на показ циничното задкулисие, довело до избора на Делян Пеевски като шеф на ДАНС и на практика поднесло на тепсията на Борисов и компания „интелигентните” протести. След сформирането на правителството на Орешарски между Бойко Борисов и Ахмед Доган е имало конфиденциална среща. Притиснат от ситуацията да е абсолютен господин Никой, пиров победител без власт, със заплаха всеки момент да стане потенциален арестант, Борисов предлага сделка на Доган. Измерението и е в параметрите: „1милиард лева плюс 9 министерства”. Борисов щедро отпуска още едно министерство на Доган, тъй като в новия кабинет на практика ДПС контролира 8 от министерствата. След подадената оферта, Доган се среща със Сергей Станишев и му казва какво предложение за „съвместно управление” е получил от Борисов. Доган в прав текст заявява на Станишев: „Парите, които предлага Борисов не ги искам, не искам и 9 министерства от него, но от вас искам само едно – Делян Пеевски – шеф на ДАНС”. Иначе дотук с дослука. Настава истинска суматоха. Върхушката в ДПС, както и в БСП изобщо не е наясно с разиграния политически покер. Пред заплахата от разпадане на правителството и отеглянето на доверието от ДПС на крехкият политически управляващ пъзел, Станишев с буквално извити и смазани нежни китки от Доган, представя Делян Пеевски като единствената и най –подходящата кандидатура. И до днес политически фигури, както от БСП и ДПС, твърдят, че до последния момент не са информирани какво точно се е случвало преди бомбата с кандидатурата на Пеевски. Някои от тях са спешени късно вечерта преди сутрешния избор на Пеевски за шеф на ДАНС. Оттам нататък – събитията са ясни. Борисов, Прокопиев, Цветелина и „Типинг пойнт” използват хода на Доган като своя „кент флош роял” и хвърлят изумителни ресурси за протестите на „интелигентните”. Днес Борисов блябосва в твефира как никой не можел в България без ГЕРБ и шменти – капели, за пред зрителите, атакува ДПС. Да не стане така обаче, Борисов отново да лъсне в някой запис, този път с Доган и главният прокурор Цацаров да се хване за главата как ще доказва предлаган 1 милиард…
2
Бойко е пич!!! Голям и добър,не злобен...... Станишко,Местан и Лудия са далече под него.............
3
Много добре е запознат с тарифите на протестиращите защото знае какво плаща. И как иска повече телевизии да показват какво става пред дома му, където НЕ протестират а МУ КАЗВАТ ЧЕ ТРЯБВА ДА ХОДИ НА РАБОТА. Освен това всеизвестен факт е че в една телевизия е собственик, в друга плаща, в трета е раздал европейски средства и сега събира дивиденти извън получените комисионни. А това че НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МУ ДИКТУВА го доказа за 4 години когато гласът на затъващия му народ НЕ стигна до нарциското му АЗ АЗ АЗ
4
3) Много ли те сърби Боко Тиквата да ти начеше миризливата путка ма, кучко крастава??? Защо не излезнеш с името си, ами крадеш моето???
5
" На мен никой не може да ми поставя условие, нито да ми диктува." Никой освен американците, европейците, руснаците, турците, израелците и разни верни другари! Никой друг!
6
Jа могу. Боjко, пиши!: "Завещавам цялото си имущество..."
7
MУТРАТА СИ Е МУТРА. Докато говореше за ОБЕДИНЕНИЕ, ЗА КОМПРОМИС И ПРЕГОВОРИ с останалите големи политически партии, за да се постигне СЪГЛАСИЕ, ЗА СМИРЕНИЕ и ПРЕГЛЪЩАНЕ НА ГОРДОСТТА, ИЗВЕДНЪЖ МУТРАТА БОКО ИЗТЪРСИ : " НА МЕН НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МО ДИКТУВА" Така е Боко, ТИ СИ БУДА, но как тогава ще постигнеш всичко казано по-горе като се мислиш за СУЛТАН от 15 век????
8
Румен Петков застреля преди 20 мин.Сергей Станишев !!!!!!!!
9
Пик, докога ежедневно ще ни натрапвате тази мутра и ще подклаждате така наречените протести!?! Спокойно, този така ни е подредил, че лесно няма да го забравим!
10
Борисов,,високи хора има много,но глупавите са малко-ти,Цветанов,дебелата Фидосова!!??А може би и доста българи,които повярваха на една тъпа мутра и му позволиха да се гаври три години и половина със страната ни!!
11
Целта на организаторите е второ служебно правителство, което да натамани управлението на страната по вкуса на спонсорите им.Сложна, но добре изградена мрежа от организации и хора вече съвсем ясно се очертава като основа на протестите. Зад фасадата на граждански организации и неформални структури добре подплатените финансово “лица на протестите” работят за дестабилизация на страната. Ключови фигури в схемата зад кадър са Иво Прокопиев и целият кръг „Типинг пойнт”, Центърът за либерални стратегии, Фондация “Институт Отворено общество” и др. Политическата представителност осигурява Росен Плевнелиев. Той тръгна от сваляне на политическото доверие към кабинета, премина през определяне на протестите за “симпатични” и стигна до открито заявени “препоръки” за провеждането на нови избори. В схемата обаче е и бившият премиер Борисов, номинирал Плевнелиев за президент и сега използващ го като лост за влияние. В сценария все по-ясно се откроява и фигурата на еврокомисаря Кристалина Георгиева, номинирана от Борисов и спрягана за нов премиер при сваляне на правителството на Орешарски.
12
А,МОЖЕ,МОЖЕ ДА ТИ ДИКТУВАТ.АКО ТИ "СВИРНЕ" ПАШАТА ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ ПО-ВИСШЕСТОЯЩ ОТ ТЕБ,СЕЛСКА МУТРО,ЩЕ СТОИШ МИРНО.ПРОЧЕТЕТЕ В "АФЕРА" ДЕБЕЛОГЪЗИЯ КАКВО Е ПРЕДЛАГАЛ НА ДОГАН.
13
Тая новина я слагаме в графата: Зъл гей насилва мъжете в цяло журналистическо село.
14
Как да не са организирани протестиращите, като и от Радомир от общината и Благоевград и от Дупница от общината и още колко общини лидери и членове са на протести организирано с автобуси. Същите тези, дават изявления в работно време , а в съответните общини им се води надница. Лъжите тиквониеви слушахме 4 години, .... така,че сега никой не му вярва!!!
15
Мдааа......
16
НА СНИМКАТА,МУТРА С ПОГЛЕД НА УБИЕЦ.ТОЯ ГЛЕДА ЛИ СЕ В ОГЛЕДАЛО?
17
"В моята къща решавам аз." Направо си е като : В моята фамилия решавам аз." То е ясно,че Тиквата е тартора на клана ГЕРБ,ама какви са депутатите от клана,да си правят извода самите депутати.Домашни прислужници в къщата?Обикновени мутри във фамилията?Хора със собствено мнение?Или обикновени,проституиращи гастрольори в политиката.
18
евала Бойко България е с теб и ти го знаеш
19
Най Големият,,,,,,,,,БОКЛУК,,,,,,,,Които съсипа Милата ни Родина по поръчка на АМЕРИКА НЕЩАСТЕН ПРЕДАТЕЛ ДА ГОРИШ В АДА ДАНО!!!!!МУСОР НЕЩАСТЕН
20
...за нас, които имахме такъв премиер. Чакахме три години и половина да се махне. Пък и, да си признаем, не февруарските протести го изръчкаха, а той сам си би шута с надежда да спечели симпатия. Не можел да гледа кръв, но хладнокръвно разпоредил убийството на някакъв кокошкар Чакър. Такъв манипулативен селски тарикат е тоя! И нещата в БГ стават все по-хаотични. Като че никой не може да даде адекватни предложения и решения, като че няма полезен ход, все едно сме страна, населявана от некадърници. Само дето някои са известни и са се набутали по телевизии, на политически позиции...
21
22
Пардон. 20) 10х!!! Точно в десетката!!!
23
отговор на коментар
Карастанчова с изказванията си тиквата Борисов доказва че точно той е такъв. А между другото тиквата те търси да му направиш един минет.
24
24) Да върви, ментето долно!!! Ама първо ще й избия предните зъби, за да му е по-густо на Тиквата. ДА!!!
25
отговор на коментар
Има лекари, потърсете помощ
26
абе йоца стига си се мотал по белгадските пандизи и кръчми. идвай да ни отървеш от това селско дебилно тиквено говедо
27
ПРЕДИ ИЗБОРА НА ПЕЕВСКИ, БОРИСОВ ПРЕДЛАГА НА ДОГАН 1 МИЛИАРД ПЛЮС.. 9 МИНИСТЕРСТВА!!!!!АЧКОЛСУМ МАШАЛА
28
МИЛЯРДЕР ГНУСЕН,ЗА ЧЕТИРИ ГОДИНИ ИЗБИ ПОЛОВИНАТА НАЦИЯ,И НЕ СЕ СПИРА!!!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СРЕТНЕШ СРЕТАН И ТОЙ ДА ТЕ НАПРАВИ НЕСРЕТАН,ДАЖЕ НЕ ТИ ГО ПОЖЕЛАВАМ,МЕЧТАЯ ТОВА ДА ТИ СЕ СЛУЧИ
29
Махнете го този глупак!Стига сте го показвали!!
30
Бойко е невинен, виновен е С. Дянков; Бойко е невинен, виновен е Ц. Цветанов; Бойко е невинен, виновен е Т. Трайков; Бойко е невинен, виновен е М. Найденов; Бойко е невинен, виновен е Семерджиев; Бойко е невинен, виновна е Ана-Мария; Бойко е невинен, виновна е Р. Желева; Бойко е невинен но най-виновен е Бригадир Аспарухов, мамка му бригадирска, че ни натресе тоя прост простак-мутра, която пося омразата.
31
До всички по горе опитващи се да постнат коментар,незнам Борисов какъв е ,но че вие сте измет на нашата страна,няма спор!
32
Тоя, дето се е маскирал зад ника "М.Карастанчова" е от дежурните бойкови поддръжници в сайта "ФРОГНЮЗ"! Отворете сайта и ще се уверите - там се пишат едни и същи безмислици, фрашкани, досущ като неговите тук и със същите цинизми!!! Отворете който и да е форум на ФРОГА и сами ще се убедите, че компанията коментиращи се състои от един, двама м.ма много прости хора, които сами си пишат и се попържат и сами си гласуват и все са "за" когато за Бойко постингът е добър и единодушно са "против", когато по случайност някой заблуден им напише две свързани мисли срещу мутрата!!! Така, че - обадете се в сайта, да си го приберат. Може би е пийнал по-вече и сега дращи в този сайт, вместо във Фрога, където му тече заплатата!
33
Някога Борисов беше казал, че " ДЕПУТАТИТЕ СА ЛАЙНО В ЦЕЛОФАН". Сега той какво е, същото, но по-миризливо и вързано с част от лентичките,с които откриваше обекти за да задоволи собственото си его.
34
Ще ти покажа аз на тебе, адашке, кой е за Бойко! Ти самата си за Бойко! Ето нагледно: Бойко всичките ще ви шиба, боклуци! Ясно ли е кой е за Бойко сега??? Ето, сама си пишеш, че подкрепяш Бойко. Гадно ли ти е??? Върви на ФРОГА да викаш за Бойко сега!!
35
Влиза Бойко Борисов. Б.Б.: Ебати ташака. Слави Бинев да има по-висок рейтинг от Костов. Б.Б./към друг/: Дай една пура Б.Б.: Поболяхте ме. Н.К.: Той ми е градски, от Ямбол е, по-малък е от мене. Малко гей си пада, ама…. Б.Б: Не малко, той си е откровен педерас. Б.Б: Всички педераси са умни по-принцип. И аз почвам вече да викам, че съм пидал. Б.Б.: Да не би и ти да обичаш така….. Н.К.: Ми де да знам, не съм пробвал, Ама може и да е хубаво. Знае ли човек на тази възраст. Н.К.: Ти. Питай главния кво му се върти във главата. На мен не ми казва. Изненадва ме непрекъснато. Днес ме бие, утре ме гали. Ето за това искам да стана, Апелативен да отида…..Главния ми каза да разпънем като Христос журналисът от Медиапул Борис Митов. И той е гей.И наркоман и гей. Нали съм все главен бушон /към Бойко/ нещо взех да са уморявам. Сериозно ти говора. Много ми идва. Удар след удар. Всек ма цака. Мъка ми е….. Б.Б.: Роман мое ли си го ебе Джамбазов или не мое? Н.К.: Според вестниците още един от заместниците ми е гей. Б.Б.: Роман си е манаф малко. М.Н.: Теб като прокурор те питам – при условие, че този си е променил показанията, те не могат ли да го прекратат. Н.К.: Могат. М.Н.: Е що не го прекратяват. Нали такава беше уговорката? Отиваш разпитват те и край. Н.К.: Предлагат сделка и май е приета от девойки, една от които е дамата, с която живееш. Да свидетелства срещу тебе, за да не и повдига обвинение. Б.Б.: Тоя не ти е проблем, тая ти е проблем.Още преди една година ти казах. Б.Б.: Проблем ти е тая, която може да те накисне по най-безобразния начин. Така че отивай и се оправяй. М.Н.: Аз там притеснения нямам. Б.Б.: А ко тая, къде живее при мене ходи да ме топи, чия е вината? Това което ти го казва човека… М.Н.: /към Бойко/ Значи Шефе, тя няма да ме издъни. Марга е много близка с Калина. И след като я осъдиха за дипломата тя пак се вижда с нея. Борисов говори по телефона. Б.Б.: С Бареков как беше?С тоя капут! Борисов говори по телефона. Мълчанието на мутрите. Б.Б.: Ще приказват срещу себе си. Б.Б.: /към Миро/ Лудия не ти е проблем. Тва ти е проблем щото са европейски пари.
36
Само така си мислиш тикво.
37
Бойко....Бойко....ти осъзнал ли си, че си поел пътя да бъдеш полиик, държавник, парламентаист, народен представител?....а с това идват и задължения и отговорности. В НС ти представляваш определена част от БГ народ, а не седиш заради собственния си задник, запитал ли си се дали си дораснал да бъдеш един от тези гореизброените....ако си...поеми отговорността за собствените си избиратели и останалите граждани на Републиката, ако не си дорасъл, моля те иди си по живо по здраво и да сложат някой който има качествата. Ти все казваш " АЗ...АЗ.....АЗ..." Като се качиш на един от изброените постове...трябва да забравиш " Аз"...защото it is not about you , but it is about the Bulgarian people. Не си ти който построи магистрали и незнам какво, а ги построиха обикновенните работници,инжинери, проектанти.... по цял ден на слънце или студ....а парите не ги даде ти, а те са пак от народа, в различни форми на представяне. А сега като не влизаш в Парламента и правиш всичко възможно да дестабилизирате БГ, да не мислиш че си ГЕРОЙ...или историяте един ден ще те оцени като такъв....никога. Ти се превърна в личност която хората искат да забравят и то колкото се може по бързо. Колкото и да не ти се иска, приеми истината, погледни я с отворени очи и застани сам пред нея и се пречисти , не заради някой друг а заради себе си и народа на който изневери. Дали ще те осъдят или не аз не знам а и това не е моя работа, но както всички казват има един съдник, там горе, нависоко...и всеки си получава заслуженото от деянията си ...рано или късно. Тук аз не се опитвам да те съдя, да ти слагам наименования или да ти давам съвети...както много сега се употрбява.....менторинг, НЕ, аз съм един от народа. Аз не те познавам, мисля че имаш добро сърце,народен си, хората изразяваха обичта си и уважението си към теб, но със сигурност кликата с които си се заобиколил, те мамят, а така мамят и народа ни. Ти оскверни а продаде народа си, не прави това и с БОГА си.
38
отговор на коментар
Владо,Владо!Наистина няма спор.Ти си най-първата проститутка на Бойко.Даваме ти изключителното право,да му правиш свирки всеки път когато Тиквата говори глупости.Гарантирано няма да си отлепиш устните от единственото мъжко у него.
39
Боко Тиквата е пИдал! Аз го шибах в Банкя докато кльопаше филия смас
40
Бойко Борисов - пед*еас, педе*ас!
41
ДОЛНОПРОБЕН НАГЛЕЦ, АРОГАНТНИК И ПРОСТАК! В ДЕНЯ, В КОЙТО БЕШЕ ИЗБРАН ПЕЕВСКИ БОРИСОВ ЗАЯВИ В ПАРЛАМЕНТА ОЩЕ НА ОБЯД, ЧЕ ТОКУ-ЩО Е ЗАБРАНИЛ НА ПРОТЕСТ ДА ИЗЛИЗАТ ЗНАКОВИ ЛИЦА НА ГЕРБ. ДРУГИТЕ - МОЖЕЛО. ОЧЕВИДНО Е, ЧЕ Е ЗНАЕЛ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ИЗБОРА НА ПЕЕВСКИ И ВСИЧКО Е БИЛО ОРГАНИЗИРАНО ПО СХЕМАТА ТИПИНГ ПОЙНТ - ОЩЕ В ТОЗИ ДЕН СЕ РАЗБРА, ЧЕ Т.Н. СПОНТАНЕН ПРОТЕСТ Е ОРГАНИЗИРАН ОТ ГРУПАТА - ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ! ДОЛНОПРОБЕН ПРЕСТЪПНИК! НЕ СЕ ПОСВЕНИ ДА УПОТРЕБИ И МЛАДОСТТА НА НАЦИЯТА! ДАНО СКОРО БОГ ГО НАКАЖЕ!
42
ПО ВРЕМЕТО НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ СА ОТКРАДНАТИ - 17милиарда Суха ПАРА!!!! ето защо няма пари за нищо да изметем БОКЛУЦИТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА НАПРЕД НАРОДЕ
43
“Новото българско правителство е просто един вид римейк на старите мафиотски клики, които за последните 20 години успяха да доведат страната до пълен морален и икономически упадъk
44
Бойко Борисов се упражни шмекерски за пореден път в твефира като по банкянски анализира как никой от политическите субекти в България не може да диша без ГЕРБ. И как – „ГЕРБ с ДПС? Никога!”. Борисов е толкова нагъл, че дойде момента АФЕРА да извади на показ циничното задкулисие, довело до избора на Делян Пеевски като шеф на ДАНС и на практика поднесло на тепсията на Борисов и компания „интелигентните” протести. След сформирането на правителството на Орешарски между Бойко Борисов и Ахмед Доган е имало конфиденциална среща. Притиснат от ситуацията да е абсолютен господин Никой, пиров победител без власт, със заплаха всеки момент да стане потенциален арестант, Борисов предлага сделка на Доган. Измерението и е в параметрите: „1милиард лева плюс 9 министерства”. Борисов щедро отпуска още едно министерство на Доган, тъй като в новия кабинет на практика ДПС контролира 8 от министерствата. След подадената оферта, Доган се среща със Сергей Станишев и му казва какво предложение за „съвместно управление” е получил от Борисов. Доган в прав текст заявява на Станишев: „Парите, които предлага Борисов не ги искам, не искам и 9 министерства от него, но от вас искам само едно – Делян Пеевски – шеф на ДАНС”. Иначе дотук с дослука. Настава истинска суматоха. Върхушката в ДПС, както и в БСП изобщо не е наясно с разиграния политически покер. Пред заплахата от разпадане на правителството и отеглянето на доверието от ДПС на крехкият политически управляващ пъзел, Станишев с буквално извити и смазани нежни китки от Доган, представя Делян Пеевски като единствената и най –подходящата кандидатура. И до днес политически фигури, както от БСП и ДПС, твърдят, че до последния момент не са информирани какво точно се е случвало преди бомбата с кандидатурата на Пеевски. Някои от тях са спешени късно вечерта преди сутрешния избор на Пеевски за шеф на ДАНС. Оттам нататък – събитията са ясни. Борисов, Прокопиев, Цветелина и „Типинг пойнт” използват хода на Доган като своя „кент флош роял” и хвърлят изумителни ресурси за протестите на „интелигентните”. Днес Борисов блябосва в твефира как никой не можел в България без ГЕРБ и шменти – капели, за пред зрителите, атакува ДПС. Да не стане така обаче, Борисов отново да лъсне в някой запис, този път с Доган и главният прокурор Цацаров да се хване за главата как ще доказва предлаган 1 милиард…
45
Правителството на ГЕРБ се грижеше повече за удържане на властта и за публичния си образ, отколкото за ефективно управление на страната. Бях в България точно преди последните избори и бях смаян от размера на политическото сплашване и от контрола над медиите, упражняван от правителството на Борисов”, казва бившият посланик на САЩ в България Джеймс Пардю в интервю за в. “Сега”. Според дипломата, не е добър знак, когато лидерите тичат в чужди столици, за да се опитат да спасят политическата си позиция у дома.
46
НПО-та, финансирани от чужди държави, вървят към смяна на властта чрез протести, безредици, и изкуствено създаване на хаос. Някакъв Красимир Велчев, който се води депутат, обясни на репортери в петък, 12 юли, че той и г-жа Искра Фидосова запознали посланици на чужди държави с новия Изборен кодекс и те, забележете?!? Посланиците нямали нито една забележка! Що за слугинаж, що за раболепие, що за унижение на българската държава пред чужди посланици демонстрират членовете на ГЕРБ Велчев и Фидосова?! Къде в българската Конституция е записано черно на бяло, че са длъжни да докладват на чужди посланици какво се върши в държавата?! Велчев е от тези, така наречени политици в най-новата ни история, в чиято биография не влиза нито едно работно място, а се набляга избирателно единствено на завършени образователни квалификации. 63-годишен гражданин и то депутат, се представя, без да се цитира нито едно място на работа, освен че е член на Политбюрото на ПП ГЕРБ?Какви хора навлизат във парламентарната власт напоследък – тръпки да те полазят! Какво се готви покрай протестите? Най-краткото определение за преврат е завземане /смяна/ на властта чрез неконституционни средства. И забележете – това „завземане” тази смяна на властта се извършва в момента чрез сваляне на действащото законноизбрано правителство, под одобрението на така наречения държавен глава?!
47
Продължение на коментар 46 - в хроники или афера.
48
На всички вече стана ясно, че "червените боклуци" и "мафията" са в ГЕРБ./Б.Б., Цв.Цв.,Цецка и Мецка и т.н./ Истинските червени останаха в БСП.
49
АМА ВИ Е ГОЛЯМ ЦИРЕЙ НА ГЪЗЪ ББ. С ББ НА УСТА СТАВАТЕ И С НЕГО СИ ЛЯГАТЕ.НЕ ,ЧЕ НЕ ЛЪГОТИТЕ ,КАТО ЛИДЕРИТЕ СИ,АМА ТУЙ Е ДРУГ ВЪПРОС..НО ВИ ДЪРЖИ ВЛАГА НА ОСРАНИТЕ ЗАДНИЦИИИИИИИ !!!!ХА ХА ХА
50
ГЕРБ са утайката на БКП.
51
ЕКСЛУЗИВНО! МРЪСНОТО ЗАДКУЛИСИЕ: ПРЕДИ ИЗБОРА НА ПЕЕВСКИ, БОРИСОВ ПРЕДЛАГА НА ДОГАН 1 МИЛИАРД ПЛЮС 9 МИНИСТЕРСТВА Бойко Борисов се упражни щмекерски за пореден път в твефира като по банкянски анализира как никой от политическите субекти в България не може да диша без ГЕРБ. И как – „ГЕРБ с ДПС? Никога!”. Борисов е толкова нагъл, че дойде момента АФЕРА да извади на показ циничното задкулисие, довело до избора на Делян Пеевски като шеф на ДАНС и на практика поднесло на тепсията на Борисов и компания „интелигентните” протести. След сформирането на правителството на Орешарски между Бойко Борисов и Ахмед Доган е имало конфиденциална среща.
52
Цецко, хайде към затвора, там те чакат твойте хора, цигани, рецидивисти, сутеньори, трактористи! Миро няма да е сам в бобовдолския зандан, там ще бъде с Емо Фаса и Будиста за украса.
53
Бойко, с дебелата ти тиква ни докара до това дередже,а сега пак търсиш дивиденти.
54
Недей да мажеш,др.Борисов.Не можело без Герб и без теб- къде не може-на държавната ясла ли?
55
Много напъни на платените плювачи от позитано 20, колкото и лъжи да пишете, хората предпичитат ГЕРБ пред бсп и дпс,предпочитат и ББ пред гейове и чалми, а протестите са платени пред ндк, колкото и хора да докарвате колкото и пари да им давате, не може да се сравнявате с протестиращите на п-д "Независимост" ,там наистина са младите умните и образованите там е бъдещето на България
56
Ех,Борисов,Борисов!Партията-твоя,матеряла-твой,държавата-твоя...И никой не те ще! Наистина ли не ти увира главата или така ти е набит в нея Типичен Пойнт,че няма къде да мърдаш!
57
ЕХ,Виола,що не ми седнеш кола,та да те закарам право на любия ти мутровожд з задните части !
58
ЕХ,Виола,що не ми седнеш кола,та да те закарам право на любия ти мутровожд з задните части !
59
Казах ти бойко ,трай си.Не ти ща 9те министерства!Ще взема само милиарда и Пеевски за дансаджия,ама ти се уплаши,че Цвъки ще те изпее!
60
тия пред парламента също намаляваат безработицата нали ви боико плащате там
61
тебе сретан шети диктува живота от тука нататъка шесе чудиш зад кои ъгъл те чакат да те свитнат
62
ПРИЛОЖЕНИЕ № 1 Участие във фирми: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Бойко Борисов е член на Съвета на директорите заедно с Румен Николов "Пашата". Впоследствие са заменени от Иво Каменов Георгиев и Недялко Кирезиев. В периода 1994–1997 "Тео интернационал" е уличена в производство на фалшиви цигари "Марлборо" и "Мелник" във фабриката й в Крайморие. Борисов се оттегля от нея на 24. 06. 1996, след скандала и бягството на третият собственик – Емил Райков. Аферата е разкрита още на 25. 03. 1995 г. , но тогава делото било смачкано и фабриката продължила да произвежда още 2 г. Налице е информация, че Бойко Борисов и Румен Николов “Пашата” изобщо не са разпитвани за разбитата фабрика. Има данни, че доверен информатор от I РПУ-Бургас е предупреждавал фирмата за предстоящите проверки. По това време шеф на РПУ-то е Георги Пенев - пенсиониран от Бойко Борисов с почести и назначен през м. ноември 2001 г. за регионален директор на охранителната фирма “Ипон”
63
Борисов и Цветанов са контролирали наркотрафика. Всичко това е заведено в ГДБОП. Борисов и Цветанов са имали пълните данни за трафик на хероин от Иран за Централна Европа. Камиони, номера, всичко. Как половин тон минава през нас, а в Австрия хващат 150 кг
64
Народът е казал"С ПРЪДНЯ БОЯ НЕ СТАВА" Не можеш с тоя казал,оня рекъл да вкараш някой в затвора.В ЕВРОПА сме.Ще ги разнищят до дупка,така че добре е да внимават.То не е като да омайваш българите.
65
Стига сте коментирали, комуняги гадни
66
абе никой не може да ти диктува -я хващай маркуча и ходи да гасиш пожари, нали за това си учил?
67
„ГЕРБ е моя партия, аз съм я създал. Утре е създам друга, ще е толкова силна, колкото ГЕРБ. Не я мислете ГЕРБ като партия. Докато аз съм жив и здрав ГЕРБ ще е силна, монолитна, здрава партия...” Такива думи Владимир Илич, Йосиф Висарионович, Георги Димитров, Тодор Живков и дори Волен Сидеров не са изричали. Може би подобни мисли са се въртели само в главата на Адолф Шикългрубер. „Аз нямам проблем с Цветанов. Цветанов до ден днешен на „вие” ми говори. Той ми носеше чантата с документите за подпис при главния секретар, не ми е носил чантата с лютеницата и краставиците...” Такива думи Хитлер не е посмял да каже публично за Химлер, дори и да си ги е мислил. „Сега е диктатура. Сега е диктатура на едни изключително нагли хора. Говореха, че съм бил диктатор, че съм имал контрол върху медиите, службите. Оказа се, че нямаме нито една медия, нито една служба, нито една репресивна структурата на държавата не е била под наш контрол. Вижда се, че ГЕРБ никакви следи не е замитала. До този момент една далавера на са извадили. За една седмица сътвориха толкова гафове, които всъщност изкараха хората на улицата.” Перфектна демагогия – замаскиране на съществени лъжи сред явни за всички истини. „Много ме ласкаят като казват, че плащаме или организираме протестите, защото това са изключително интелигентни хора. Много от тях сигурно и нас не ни харесват...” Елементарен похват за манипулиране – ласкателство днес, секира утре. „За разлика от тях, аз спазвам максимата - това, което не си видял, не го казвай!” Гъвкавост, стигаща до безпринципност – сменяме максимите си ежедневно. “На мен никой не може да ми поставя условие, нито да ми диктува.” Очевидна лъжа – преди му диктуваше Пашата, сега му диктува „Типинг пойнт”. Ясно е, че медиите трябва да запълнят с нещо лесно и популярно предаванията си. Но следва да имат и етични бариери. Излъчването на подобни словоблудствания на която и да и мутра е идентично с пряко излъчване в ефир на процес на изхождане по голяма нужда. Добре би било медиите да се въздържат от разпространението на подобни фекално-творчески излияния поради чисто естетични причини.
68
Под тези имена - Професор Лозанов,kalinka,Нора,истината,наблюдателен,Realist,spirit.-стоят две бройки добревчета и дращят защото Путин е дал червен картон на Станишев и работата се оака зле
69
до 68: Приятелю Хан Кубрат, народът си казва тежката дума! Ако съм пропуснал някой - да не се обижда, ще го добавя! Айде, със здраве!
70
ПРЪДЛИВ ДИВОТИНСКИ СЕЛЯНИН!
71
Е стана тя,някой да може да му диктува или нарежда на Банкянския галфон! Той е съизмерим само с Господ Бог и с никой друг! Самозабравил се дървен шоп! И се чудя как има простаци да му симпатизират! Н авсичко отгоре и нагло лъже ,че нямало по негово време диктатура а имало демокрация! На очите си ли да вярваме или на тиквата?
72
отговор на коментар
ахахахахахахаха
73
"Това означава, че и в оставка аз продължавам да съм голям работодател,..." Ти не си в оставка, бе кратун нещастен. Ти си изтъргува премиерския стол по най-жалкия начин. Само че не знаеш (може би се досещаш само) какво ти готви един стар другар. Много скоро ще проклинаш деня, в който лековерно се съгласи на сделката (те всъщност са две). Жалко само че няма да има кой да ти харчи милиардите след година и половина, защото дъщеря ти не ще и да чуе за теб. Явно Лилето, Цецо и Искрето ще делкат по схемата 8:5:3. П.П. охраната и бронираните аудита няма да те спасят, нали си го знаеш това ;)
74
Кой беше тоя?
75
На Б.Б.АГЕНТ"БУДА/КО МУНИСТ/ДС/УБИЕЦ/МАФИОТ/БОДИГАРД на Сатрапа Т.Живков,му диктува само и единствено ПАРТИЯТА/БКП/БСП/ДС.
76
Гооолемия ИБРИК на ДОГАН ДОЛЕН ПИДАЛ
77
кой не може без тебе бе будиски глупак мафитски тиквар нещастен, тръгна си от парламента.. ич не се и връщай, ама бягай по надалече!
78
ТИ СИ " ПРИХВАНАТ " И СИ ПОД ДИКТАТ НА БОГОМИЛИТЕ . СЪВСЕМ СКОРО , / ПОНЕЖЕ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ТЕ КОМАНДИ / ЩЕ ПОЛУЧИШ СИЛЕН ИМПУЛС , НА КОЙТО НЕ МОЖЕШ ДА УСТОИШ ... И... НАПРАВО В БОЛНИЦАТА .... ЗА МАЛКО ВРЕМЕ .... И ЗА МНОГО СМЯХ !!!! ТАЗИ ЗЛАТНА БИЧА ГЛАВА , В СИНЕМОРЕЦ Е ТВОЯТА !!! / СИН НА НЯКАКЪВ БОРЕЦ ... / ИСКАЛ СИ ДА " ИЗГОРИШ " БОГИНЯТА ИМ ... Е ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧИШ !!!!
79
Полезная информация!
80
а где вы взяли эту инфу.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

Чукчата се прибира у дома:
- Жена, стоплила ли си чая?
- Да.
Налива му чай, чукчата опитва - студен.
Ядосан го излива на главата на жена си и излиза от стаята.
Жената стои и си мърмори:
- Добре, че не го бях стоплила, щеше да ме изгори.

няма нови новини
Днес: 158
hot
най-четени новини в момента
сега
3002
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV! Пожар до Централна гара, стеле се гъст черен дим (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
x
Днес е 10-ият слънчев ден: Отдайте се на медитация и се освободете от страховете, сънищата са пророчески
x