Бой между две фамилии в Асеновград завърши с прострелян мъж

Крими

Бой между две фамилии в Асеновград завърши с прострелян мъж

7113
на 19.12.2022
Бой между две фамилии в Асеновград завърши с прострелян мъж
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

В резултат на бърза и професионална намеса служителите на реда предотвратиха разрастване на масово сбиване в Асеновград. Сигнал за конфликта в един от крайните квартали, при който се чули и изстрели, е получен около 18:40 часа в петък на тел. 112.

препоръчано

Незабавно натам са насочени патрули на районното управление и допълнителни екипи на пловдивския сектор “Специализирани полицейски сили“. След като ситуацията е овладяна и напълно възстановен общественият ред, е изяснено, че свадата възникнала между две фамилии.

В болница с опасност за живота е транспортиран един от участниците, който бил прострелян с огнестрелно оръжие с неустановена марка и калибър.

При проведените оперативни действия като съпричастни са задържани шестима мъже, част от които с криминалистични прояви и осъждани.

Случаят е докладван в прокуратурата. Работата по изясняване на всички факти и обстоятелства продължава.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на октомври - Везните да внимават как си харчат парите, Стрелците срещат различни трудности САМО В ПИК: Ето го ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на октомври - Везните да внимават как си харчат парите, Стрелците срещат различни трудности
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков разкри пред ПИК TV кой трябва да води хорото след изборите и начерта мрачен сценарий: Ако пак няма редовното правителство, тогава... (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков разкри пред ПИК TV кой трябва "да води хорото" след изборите и начерта мрачен сценарий: Ако пак няма редовното правителство, тогава... (ВИДЕО)
ново
Днес: 121
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК