Болница във Варна поиска допълнителни легла заради многото болни от грип

Здраве

Болница във Варна поиска допълнителни легла заради многото болни от грип

10589
на 25.01.2019
Болница във Варна поиска допълнителни легла заради многото болни от грип
Автор:   ПИК

Free Bet Бонус за специалистите в Спортните Залози на efbet.com (18+)

Допълнителен брой легла ще бъдат поставени в отделенията на УМБАЛ "Св. Марина", за да може лечебното заведение да поеме огромния брой болни пациенти с грип. 

препоръчано

Молба от ръководството е изпратена до РЗИ-Варна предвид факта, че в последните дни броят на пациентите, които се нуждаят от хоспитализация се увеличава. Университетската болница поема хора не само от Варна, но и от много други населени места.

Не са малко случаите на усложнения, но към момента няма информация за пациент в животозастрашаващо състояние, допълниха от болницата, цитирани от "Варна24".

От там увериха, че в лечебното заведение е топло, осигурени са всички необходими лекарства и медикаменти за справяне със ситуацията. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК