Вход
София
Времето в София 7 o C

БОМБА! Валери Симеонов за апартамента на Ангелкова: Научих от ПИК! Справка - 2015 г. (СНИМКИ/ДОКУМЕНТИ/ФАКСИМИЛЕ)

БОМБА! Валери Симеонов за апартамента на Ангелкова: Научих от ПИК! Справка - 2015 г. (СНИМКИ/ДОКУМЕНТИ/ФАКСИМИЛЕ)

на 04.04.2019
68679
42
БОМБА! Валери Симеонов за апартамента на Ангелкова: Научих от ПИК! Справка - 2015 г. (СНИМКИ/ДОКУМЕНТИ/ФАКСИМИЛЕ)
Автор: ПИК
04.04.2019
42
68679

Първо ПИК, още преди четири години, направи разкритието, че министърката на туризма Николина Ангелкова е придобила апартамент от 142 кв.м. в квартал "Овча купел", до дипломатическите блокове на ул. "Бърдарица" 2. Това припомни пред медията ни лидерът на НФСБ Валери Симеонов след наш въпрос днес за кой министър говори сутринта в парламента. "Справка - ПИК", каза бившият вицепремиер, който си подаде оставката за далеч по невинно провинение от разгорелите се скандали около "Апартамент гейт". 

Както сочи нашата публикация Ангелкова е ударила от земята Цветан Цветанов, закупувайки новото си жилище за 222 евро на квадратен метър. Цената на имота е 61519 лв., което се равнява на 31500 евро.

Както ПИК съобщи по-рано днес, бившият вицепремиер, който от край време имаше особени отношения с Николина Ангелкова по отношение на работата в сферата на туризма, днес разкри пред репортерите в Народното събрание, че министър е купил за много евтина цена апартамент в кв. "Овча купел" на ул. "Бързарица". ПИК се сдоби с документ от Агенцията по вписвания, който показва именно същите квадрати и адрес, посочен от Симеонов. 

Запитан от репортер на ПИК преди минути по телефона за кого става въпрос, Валери Симеонов бе лаконичен: "Справка: Агенция ПИК от 2015 г." И допълни, че не може да споменава имена, тъй като се е клел в това правителство. 

Меко-казано странната покупка лъсва от декларацията на Ангелкова, подадена пред Сметната палата през 2013 г. в качеството й на зам.-министър на регионалното развитие, както медията ни съобщава тогава, прилагайки и декларацията й. 

Става дума за имот от 142 кв.м. в чисто нова баровска кооперация в най-хубавата част на квартал „Овча купел” до дипломатическите блокове – улица „Бързарица” 2. Апартаментът плюс гараж към него, мазе и идеални части от земята са купени за смешните 61 519 лева, което се равнява на 31 500 евро.

Излиза, че баровският имот е придобит за 222 евро на квадрат – тоест под себестойността дори на строителството, без да броим земята.

Продавач е фирмата „Стобис 2000”. Брокери изчислиха пред ПИК, че през 2008 г. подобни апартаменти в този район са се търгували със средна цена от 1200 евро на квадрат. Тоест, министърката е придобила терена за шест пъти под реалната му цена

„За такъв апартамент е трябвало да брои поне 170 00 евро, а тя е дала 31 500. При това въпросната кооперация е с изключително луксозно изпълнение и на прекрасно място, следователно цената би могла да хвръкне още нагоре”, поясняват столични брокери пред ПИК по това време.

По техни данни дори насред кризата, имоти в съседство се продават на шпакловка и замазка на минимална от 850 евро на квадрат с ДДС.

Според брокери в случая най-вероятно става дума за спестяване на данъци или укриване на реалния произход на средствата. Това е още по-скандално на фона на факта, че в периода 2005 – 2008 г. фирмата „Графит комерс” на бащата на Ангелкова Панайот Панайотов печели търгове на пътната агенция и на общините Кърджали, Черноочене, Кирково в размер на над 5 милиона и 200 лева за аварийни ремонти на третокласни пътища. Това е по данни на регистъра за обществени поръчки.

През 2008 г. Николина Ангелкова, тогава Панайтова Николова по баща, притежава фирма „Николова и партньори консулт” ООД, като в края на 2010 г. прехвърля фирмата на майка си. В същото време тя е съветник на заместник-председателя на ДПС Ремзи Осман и е щедро протежирана от него.

Макар и студентка, е представена като негов съветник в парламентарната комисия по регионално развитие. Пак с протекции на ДПС и Ремзи Осман Ангелкова е изпратена като стажант по околна среда в Европейската комисия.

Сподели:
Напиши коментар »
(42)
1
Тя го е купила през 2008, когато БСП беше на власт
2
Ангелкова не е била министър 2008. Търсете сметка от шайката БСП
3
Още една ОСТАВКА.. На В.Симеонов ще му се сбъдне мечтата тази да я изгонят...
4
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
5
Много ли са чисти ?
6
Ха-ха.Тогава сайта е бил от другата страна,затова сте забравили.
7
Г-жа Ангелкова не може да е била зам. министър в правителството на БСП, защото в ГЕРБ комунисти, агенти на ДС и бесепери – НЯМА. Гарантирано – от г-н Бойко Борисов. ++ (Бойко Борисов: „В Симеоново тогава имаше седем или девет щатни партийни секретари. Събраха ни в салона и ни казаха - другари, до днес бяхме комунисти, а от утре сме деполитизирани. Тогава им заявих, че понеже това е голяма глупост, няма да се деполитизирам. И напуснах (МВР).“ - март 2006 г. – http://old.segabg.com/article.php?id=261561 Прав е г-н Борисов да напусне МВР, за да остане член на БКП, защото народът е казал: „Веднъж комунист – цял живот комунист.“, а народният представител Александър Сталийски е заявил от високата трибуна на 36-то НС: „Бивш негър, бивша –урва и бивш комунист - няма !”)
8
ЕТО те помако Е БАН-------------------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
9
.....твойта майка си мечтае....... като тебе.....да сияе ......твойта майка!
10
„И от фондацията не са прави, че Държавна сигурност си е отишла. Напротив - сега са децата и внуците на ДС. Даже по-силно работят сега. Но ние сме демократи и приемаме тези неща с усмивка". С тези думи министър-председателят Бойко Борисов опонира на представители на фондация „Конрад Адеанауер”, че с напредването на демократичните промени в България Държавна сигурност си е отишла. Това стана по време на честването на 25-годишния юбилей на фондация „Конрад Аденауер" в България.“ - 21.02.2019 г. (ttps://dnes.dir.bg/politika/borisov-ds-ne-si-e-otishla-no-nyama-da-pozvolim-bsp-otnovo-da-falirat-banki) ++ По данни от МнВР за последните две години, благодарение на мъдрото управление на г-н Бойко Борисов (член на БКП от 1977 г.), служителите на бившата ДС във Външно са намалели с цели двама човека и вече са 54 агенти на ДС. При този темп на намаление, след 54 години в министерството няма да остане нито един служител на ДС. Коментирайки тази официална информация от МВнР, г-н Бойко Борисов е заявил, че борбата му срещу комунистите и агентите на ДС продължава с решимост не по-малка от тази, с която прасе се бори с тиква.
11
ДПС е щемпел за качество, брутално ниско качество. Нещо като да си бил член на хитлер юнген или на мафията. Такива "кадри" трябва да се филтрират още на ниво биография.
12
Това е откъс от декларацията на Нинова : Апартамент номер 3. апартамент София София-град (Столична) 89кв.м 89кв.м 2007г Корнелия Петрова Нинова 1/2 38488лв Нинова съседка на Ангелкова - ама та преди да влезе в политиката си го е купила - тогава като юрист е можела да купува на каквато цена си иска.Няма ли да я проверят - висок пост в парламента - това не ви ли пречи г-н президент - вижте кой идва да ви представя визията за управление на държавата - юрист газил закона.
13
Веднага
14
ЕТО те помако Е БАН----------------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
15
ЕТО те помако Е БАН-------------------------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
16
Това не е единствения и имот,търсете и други,тя е отскоро омъжена...
17
Много сме щастливи.Щели да махат Свинетка- фашистката,защото тогава като министър подписала разрешителното на ,,Артекс". Ако влезе в Европарламента първата и работа щяла да бъде да натиска пенсионната възраст да стане 75 год.Така че хора мислете
18
Трябваше наш Рошшко да го абртираме навремето! Сега на стари години нямаше да се червим,че пияни руснаци са го е бали в Холандия,и че е единствения Трол разкрит в нета...От А до Я...
19
не споделям случея,но не виждам за какво трябва да са отговорни притежателите на апартаменти–!...направили далавери,купили!..ти няма ли да купиш нещо изгидно?....това си е в цял свят.това де вилнее в бг е завист!
20
Някой разправяше , че била ходила в Холивуд на КАСТИНГ за някакъв любовен филм. Била близка с всички по-известни холивудски звезди. В България може да намерят всякакви артисти, за филми на ужасите , за порно филми , за политически и военни филми.. Евгени Минчев може спокойно да играе в Англия , защото е лорд.
22
Ангелкова и Е бан Рош ко щели да се снимат в траверс порно..Ама на Рошето циците по-големи от на Коньова..Ами сега..-----ЕТО го помако Е БАН------------------------------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
23
https://big5.bg/razsledvane/item/6771-star-sadruzhnik-i-bashtata-na-angelkova-lapnali-28-mln-lv-ot-obshtestveni-porachki.html
24
Да не се крие в чужбина, ясно е че Борисов ще я махне като си дойде, той Цветанов махна с тази ли ще се занимава....
25
Кражбите на мутрнската шайка,от мутренската демокраци нямат край! Нужна е пълна проверка на всички от зам.-министър до ПлювнАлиев,през последните 30 г.
26
Към №20. Кое и е готиното бе № 20? Може да е баба Яга в Народния театър. Ти си голям естет, недостижим за мен!
27
Кражбите на мутренската шайка,от мутренската демокрация нямат край! Нужна е пълна проверка на всички от зам.-министър до ПлювнАлиев,през последните 30 г.
28
А да си купиш ТЕЦ за 6000 лв. престъпление ли е, или напротив ...
29
Този саът нарушава многократно закона за личните данни
30
Не просто пак е ДПС като при Ангелкова, плевньо, финансовият цирей живеещ безплатно в подобно жилище. Тази мафия е най-грозната и антибългарска от всички мафии виреещи в БГ
31
Колега, №20 просто СИ ПРАВИ TAШAK C TPABECTИТА......хахахахахаха.....ГОЛЯМ TAШAK.
32
Абе поручик, поне е стройна в тялото, гледай , търси хубавото ! Вярно в лицето има какво да се желае още малко , но ти явно си с много високи изисквания. Ти сигурно искаш някоя като КАРДАШИЯН , тънък кръст и разкошен диференциал. Ама тука, по нашите ширини няма такива.
33
Вижте имота, закупен от Ангелкова през 2018 г и какво се строи в момента там!
34
Грознишка гепила и тя, неча как, работата и е да ходи от комплекс до комплекс, да събира таксите Спокойствие и да се отчита на Императора. Ето защо в държи Той, послушна е като Юрданка. Колкото иска Батко толкова му дават, за тях каквото остане. Миличката Грознушка, парите били на родителите й??? Като Цвъчко, и той с богати тъст и тъща. Душичка е тя, прибирала кинти и облажила малко, не като Цвъчко, който така се е самозабравил, че заяви, Мен няма кой да ме накаже???
35
Google плаща ежедневна работа в диапазона от 500 до 1000 долара. Получих $ 23,749 за първия месец и $ 32,854 за заплатата от Google от последния месец, работещи у дома за 3 часа на ден. Дори и тези, които са нови за това, могат лесно да печелят $ 200 на час, а печалбата може да бъде още по-голяма с течение на времето. повече тук.-------------->> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
36
Крадливото цигане от Долни чифлик как само натопи коалиционният партньор Ангелкова. Шайката започна да се самоизяжда.
37
Валерката си знае работата-върна и го тъпкано за шумовете по морето.... И още нещо -майките взеха да се карат за индивидуалните помощи-Валерката колко и бил прав...........
38
Грозно,ама грозно герберче.... Няма да ми стане....пиш..та от нея!
39
ЩОМ СА МИНИСТРИ НА ПАЛАТКА ЛИ ДА ЖИВЕЯТ? ЩО ЗА ДИВАШКИ КОМЕНТАРИ?
40
Evala be,Valerka! Sluchaino li ti vikat *vinkela*!?A ogradata!? A hotela na granitzata!?A pornohomo kanala!?
41
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
42
Валерката много си позволява да говори и то лъжи и простотии ... Ангелкова е изключителен политик и няма никога да се възползва от някоя евтина далавера
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 9065
архив

Пиян - това е, когато се чувстваш съвършен, но не можеш да го покажеш.

няма нови новини
Днес: 29
hot
най-четени новини в момента
сега
1234
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Проф. Антоанета Христова разнищи задкулисието на соросоидите и скандалите в предизборната кампания (ОБНОВЕНА)
x
ГОРЕЩО: Ето ги най-чувствените пози според размера (18+)
x