БОМБА В ПИК: Вижте един от палатите на Елена Йончева в "Красно село"! Ултралукс, трапезария колкото 3 панелки, футуристична камина, двор насред апартамента - като висящата градина на Семирамида (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Политика

БОМБА В ПИК: Вижте един от палатите на Елена Йончева в "Красно село"! Ултралукс, трапезария колкото 3 панелки, футуристична камина, двор насред апартамента - като висящата градина на Семирамида (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

883564
на 28.03.2019
БОМБА В ПИК: Вижте един от палатите на Елена Йончева в Красно село! Ултралукс, трапезария колкото 3 панелки, футуристична камина, двор насред апартамента - като висящата градина на Семирамида (УНИКАЛНИ СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

Обвинената в пране на пари Елена Йончева, която е горда собственичка на имоти за 2 милиона лева, тъне в невиждан лукс в единия от трите си апартамента, който се намира в столичния квартал „Красно село“.

препоръчано

„Ретро“ се сдоби с уникални кадри от интериора на баровското жилище, които разкриват, че депутатката от БСП не е щадила средства и при обзавеждането.

Модерната кооперация, на чийто последен етаж е разположен палатът на Елена, всъщност е построена на мястото на наследствен имот на фамилията. Някога там се издигала къщата на нейния дядо, в която е роден и израснал баща ѝ Никола и където е минало и нейното детство.

Преди години обаче Йончева и роднините ѝ решили да дадат постройката и земята под нея на фирма, която съборила къщата и на нейно място построила жилищен блок. В него тя, майка ѝ Лариса и брат ѝ Иван били обезвъзмедени с по един апартамент. Докато техните били съвсем нормални като квадратура, Елена си издействала просторен мезонет.

От фотосите се вижда, че само трапезарията на журналистката е с размерите на тристайна панелка, а насред помещението се издига и камина във футуристичен стил.

Масата за хранене е дълга като за прием, а мебелите, отличаващи се със странни форми и цветове, са дизайнерски и носят своя собствена история.

Най-фрапантен обаче е „дворът“ на Йончева, за който в квартала се носели легенди. Съседите на Елена не били чували за нещо подобно и се дивели как е възможно хем да си в апартамент, хем да имаш градина. Идеята всъщност била на половинката на социалистката – архитект Пламен Тодоров, който успял да превърне просторната тераса в райска градина. Екзотичната растителност, романтичните фенери и креслата за отдих обаче можели да бъдат видени само от гостите на Елена и от птичи поглед, защото с Пламен опасали терасата с висока ограда и избуяли храсти, за да не могат простосмъртните да им досаждат с любопитните си очи.

Комшиите наричали уникалната тераса "висящата градина на Семирамида".

Ултралуксозният апартамент всъщност бил романтичното гнездо на депутатката и архитекта, които след запознанството си заживели там. В същото жилище Йончева изкарала и бременността си, в него се прибрала и с новородения си син Тео, който проплака през 2016 г. Намеренията им с Пламен били да отглеждат детето си именно там, но още в първите месеци след появата му установили, че мезонетът не е пригоден за живот с бебе и две кучета.

Затова се преместили в палат в „Драгалевци“, където живеят и до днес, но възнамерявали, когато Тео поотраснел, отново да се потопят в лукса на мезонета в „Красно село“.

Както ПИК разкри, Йончева неслучайно се е сдобила с прякора Милиончева, защото е милионерка отдавна и само в имоти притежава близо 2 млн. лв. - няколко апартамента, магазин, вила с двор и гараж на територията на София, както и 7 декара гори край Горубляне.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ПИК TV! Корнелия Нинова не очаква конституционна криза, а избори две в едно на 9 юни (ВИДЕО) ПИК TV! Корнелия Нинова не очаква конституционна криза, а избори две в едно на 9 юни (ВИДЕО)
ново
Днес: 82
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК