БОМБА В ПИК: Ето с КАКВИ КОМПРОМАТИ Борисов държи Петков, Петков държи Борисов, а Христо Иванов - и двамата заедно!

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

БОМБА В ПИК: Ето с КАКВИ КОМПРОМАТИ Борисов държи Петков, Петков държи Борисов, а Христо Иванов - и двамата заедно!

314088
на 28.07.2023
БОМБА В ПИК: Ето с КАКВИ КОМПРОМАТИ Борисов държи Петков, Петков държи Борисов, а Христо Иванов - и двамата заедно!
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Веселяците от тази снимка, които доскоро щяха буквално да се избият, са в тежка зависимост един към друг. "Коалицията" им не е от добро, а взаимната ненавист продължава.

препоръчано

Според източници от ГЕРБ Борисов държи Кирил Петков със сексзаписи от резиденция "Лозенец" от времето, когато Петков се бе карантинирал от ковид с шефката на кабинета си Лена Бориславова - февруари 2021 г. Записите са предоставени на лидера на ГЕРБ от НСО.

Кадрите са толкова срамни, че Петков в крайна сметка се е навил да влезе в правителство с Борисов, да го легитимира и изпере и да тури пепел на всичките си предизборни обещания.

Самият Кирил Петков пък държи Борисов с "Барселонагейт". Веднъж му спаси имунитета, втори път - отказва да разсекрети документите по делото, внесени от прокуратурата в деловодството на Народното събрание.

"Тези документи нямат гриф, не са секретни, нормално е депутатите да ги публикуват на сайта на НС, за да видят всички българи за какво става дума", призовава отдавна бившият главен прокурор Иван Гешев.

Кирил Петков и партията му обаче са гаранция, че това няма да се случи, доколкото Борисов продължава да ги "слушка" и да гласува безумните им законопроекти.

От трета страна Христо Иванов - Бойкикев, който също позира бодряшки на снимката, държи Борисов и Кирил Петков със списъка "Магнитски", доверяват висши източници от ГЕРБ. 

Бойкикев е главен съветник и доносник в американското посолоство. Именно по негови жалби са писани предишните варианти на списъка. 

Ако Христо реши, може да излезе нова версия на списъка с добавени партийни лидери. Борисов - заради показанията на Божков, Петков - заради гафа си с кремълската офшорка "Джемкорп", на която хариза енергетиката ни, разясняват източниците на медията ни.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на Промяната. Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на "Промяната". Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 133
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК