Вход
София
Времето в София 21 o C

БОМБА В ПИК! Михнева пише на Корнелия и Цацаров: Ето политиците и журналистите, които взимаха пари на ръка от Цветан Василев!

БОМБА В ПИК! Михнева пише на Корнелия и Цацаров: Ето политиците и журналистите, които взимаха пари на ръка от Цветан Василев!

на 24.07.2017
9522
50
БОМБА В ПИК! Михнева пише на Корнелия и Цацаров: Ето политиците и журналистите, които взимаха пари на ръка от Цветан Василев!
Автор: ПИК
24.07.2017
50
9522

Маргарита Михнева предостави в ПИК свое писмо до лидерката на БСП Корнелия Нинова с копие до главния прокурор Сотир Цацаров във връзка с аферата КТБ. Публикуваме го без редакторска намеса.

 

Уважаема госпожо Нинова,

Споделям искрено настояването ви да бъде огласен пълният списък на политици, взимали пари на ръка от КТБ. Ще си позволя да спомена моя скромен опит в тази борба. Може би ще Ви е от полза.

През 2014 г. направих журналистическо разследване за финансирането на партия НДСВ от Цветан Василев. Доказах с документи и свидетели, че с покровителството на политика Димитър Абаджиев, шофьорът на Антония Първанова е взел на ръка, в мазето на сградата, без подпис 250 000 евро. Уговорката била: Антония Първанова – председател на НДСВ да направи критичен коментар за Делян Пеевски в предаването на Кеворк Кеворкян „Всяка неделя”.

По това време разривът между Василев и Пеевски започваше. Прокуратурата поиска записа на „Всяка неделя", разпита свидетели, направи претърсвания...

След моето разследване, Антония Първанова написа гневно писмо срещу мен до бТВ, а тв водещият Антон Хекимян прочете в ефир право на отговор на Кеворкян, който ме обвини в лъжа. Телевизията спази закона: даде думата на всички засегнати страни. Не знам каква е съдбата на това досъдебно производство. Зная само, че 250 000 евро и до ден днешен не са постъпили в касата на НДСВ.

От медиите разбрах, че след този скандал Димитър Абаджиев, сменил няколко политически партии СДС, ДСБ, РЗС ….бил изпратен консул в Шанхай, а днес е посланик в Словения

Друг редовен посетител в кабинета на Цветан Василев бил и Красимир Каракачанов. Вицепремиерът днес казва, че не е взимал пари на ръка от Василев, а Бареков и адвокатите на Василев твърдят обратното. Кой казва истината? Бареков показа документи от които се вижда, че Каракачанов е получавал тлъсти суми от Тв7. Ще разберем ли някога какво са се договаряли на четири очи в кабинета на банкера далечните роднини? Да сте чули политикът Каракачанов някога да е коментирал казуса КТБ?

Г-жо Нинова, ще поискате ли оставката на Каракачанов, ако съдебното дирене докаже, че той е взел сериозни суми от КТБ? Тънка е нишката между КТБ и журналистиката, госпожо Нинова. Освен имената на политици, трябва да настоявате да бъдат огласени и имената на журналисти , които с пари на КТБ обслужват партийни интереси. Защо не питате госпожа Станишева за какво е била разпитвана от прокурорите? Нали е социалистка и не би трябвало да има тайни от Партията. Известно е, че тя има медии. Щом е била на разпит за КТБ, значи става въпрос за фиинансиране.

Съпругата на Цветан Василев заведе гражданско дело срещу мен за 100 000 лева. Като свидетел, от страна на госпожа Василева, в съда се появи журналистката Люба Кулезич . Пред съдия журналистката даде показания, че лично е придружавала Антоанета Василева при посещенията й в България, въпреки че знае за международната заповед от Интерпол.

Бареков твърди, че Пеевски е настоявал да назначат Люба Кулезич на работа в Тв7. За предаванията си тя е получавала космически хонорари. Днес същата Кулезич громи Пеевски. Захапала е здраво и Борисов , въпреки, че беше и на неговата хранилка?

Помните ли есемеса, който й прати премиерът „Обичам те…Мисля те.”

Само Бареков ли е „голямото зло” в обвинителния акт на прокуратурата? В счетоводните документи на фалиралата Тв7 се вижда кои журналисти и политици са прибирали милиони от КТБ. По 10 000 лева на ръка месеци наред от КТБ е получавала и журналистката Соня Колтуклиева. Огласих този факт и…ето ново дело срещу мен за клевета. Защитник в съда на Соня дойде Ирена Соколова от ГЕРБ.

Колтуклиева твърди, че аз и прокурор Гешев сме фалшифицирали подписа й в КТБ! Парадоксът е, че тя няма да бъде осъдена за взетите пари, а ще се размине с минимална глоба за неплатени данъци върху тях. Журналистката публично заявява, че е била доверено лице на Бойко Борисов при воденето на преговори с Цветан Василев за спасяване на банката.

Спасявал банката и журналистът Огнян Стефанов. И той бил доверено лице в началото на Борисов, после се разочаровал и заобичал Василев. Поне така пише в книгите си. И Стефанов е с няколко повдигнати обвинения за източване на пари от КТБ.

Госпожо Нинова, спирам до тук, за да не Ви дотягам. И какво като огласих имената на политици и журналисти, взимали пари от КТБ? Сдобих се с пет съдебни дела срещу мен. А пенсията ми от пет години е закована на 191 лева за 45-годишен трудов стаж. Отпред на фронтовата линия от едната страна на барикадата са журналистите Крачунов, Беновска, Антон Тодоров..., а срещу тях от окопите стрелят Кулезич, Огнян Стефанов, Колтуклиева….. Отзад, в тил, са политиците и плащат

Госпожо Нинова, внимавайте, когато посочвате имена на политици и журналисти, защото тези хора често и неочаквано сменят позициите си на барикадата.

 

Сподели:
Напиши коментар »
(50)
1
Някой обръща ли внимание на тази кукуригалница? А тя не беше ли на яслата на ДС в лицето на ген.Чавдар Чернев?
2
Права е за доста неща.
3
ДА СЕ РАЗСЛЕДВАТ ВСИЧКИ ЖУРНАЛИСТИ НА ПЕЕВСКИ И ПРОКОПИЕВ.
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
ДЕ ГО ТРУМАН ДА ПУСНЕ "ДЕБЕЛАКА" ПРЕД ЦУМ И ...... ГОТОВО! ....КРАЙ!!!!....
6
А Шиши,бебчо?
7
За ВСИЧКИ НЕЩА Е ПРАВА,А НЕ ЗА НЯКОИ.Но е казано-''ГАРВАН,ГАРВАНО,ОКО НЕ ВАДИ.
8
Единствената журналистка ,която е отстоявала позиции.Затова ще и кажа ,че има само един спасителен път за всички в Българрия.Това е повторение опита на Германия след ВСВ за тотална ДЕНАЦИФИКАЦИЯ на обществото.За България спасението е в ТОТАЛНАТА ДЕКОМУНИЗАЦИЯ на обществото и изхвърляне он обществения ,икономически,банков и всякаква друга власт на повече от 1,5 милиона комунистически,ДС и Комсомолски разбойници по род,произход,далавери и обвързаности за срок от мин.40 год.и НЕЗАБАВНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ И КОНФИСКАЦИЯ на всичко откраднато от тях-според ЕВРОСТАТ богатства за повече от 100 милиарда долара.Всичко друго е АЛА-БАЛА по комунистически.
9
Браво на г-жа Михнева! Тя знае още много, дано да каже всичко докрай. Истината за източването на КТБ е редно да се знае. Жалко, че вече не я допускат до екран, истината е недолюбвана в България. Поклон Маргарита! Няма толкова смели журналисти като Вас!
10
ОТ КЪДЕТО ДА ПИПНЕШ МАФИЯ И ГЛАВОРЕЗИ ПРОВИНЦИАЛИСТИ. СМЕНЯТ СИ МНЕНИЕТО В ЗАВИСИМОСТ ОТ ПОТОКА НА ПАРИТЕ. ТИ СЪЩО СИ В КЮПА, ГОСПОЖО
11
Напълно подкрепям вашите носоки на разследване. Важното е да се насочи разследването към тия хора, които посочвате. А в същото време да се пусне пълна мъгла за близоста на моя приятел Костов с тази банка, на другаря Станишев и БСП, на ДПС. Другото по важно е и някой журналист да не се сети за бандитската преватизаци и особено , кой даде тютюна на Д Пеевски, виваком и т. н.
12
Верваме й на Михневица, защото цел живот изпълнява мръсни поръчки, но тъй като сега поръчката иде от кабинета на Цацата, инфото е достоверно. Обаче е много фрагментарно. Пропуска важни ора. Например: Пешо Стоянов и брат му Емо - прибраха милиони за да правят фондация във Виена.А СДС? За изборите през 2013 г. Цв. Василев предостави 300 000 лв./Шиши даде други 300 000/. Взе ги Боби Марков за престъпника Кабаиванов! Следващият "лидер" на СДС Лукарски лично си прибираше месечната лепта от 10 000 цели две години. После ги получаваше от Шиши...
13
КИРИЛ ДОБРЕВ ДРУГАРКО НИНОВА ! ЛИЧЕН ПРИЯТЕЛ НА Ц. ВАСИЛЕВ.
14
Михнева е родена през далечната 1951. Учили са заедно с моят юрист, а сега адвокат. Чували сме само хубави неща за г-жа Михнева, идвайки в Бг, баща й е бил на висок пост , а тя с няколко езика в ... СУ "Св.Климентски" , специалност Право , а и отличник /чка. По времето на сдс, ндсв, идваше в предприятието, а след това беше приватизирано, изгониха я като мръсно куче и не можа да си проведе разследването, от пласмента иванов я изгони, а той беше бабаит. Парите не вярвам да са и първа цел, защото баща й е бил и е работил извън Бг, дано не греша, посланик в др. държава. "Кръсникът", дано нещо и напомня. Тогава при получаване на дипломите си за висше юридическо образование доста млади бяха убити от гражданин... и така не успяха да си упражнят професията-съдия, прокурор и ... Желаем на г-жа Михнева само хубави неща и най-вече здраве. Аз не съм образован човек, но роднините ми по майчина линия са много и то юристи, има и лекари, има и преподаватели във ВИУ...
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Михнева изглежда като гранд дама от висше общество , а Колтуклиева прилича на селска слугиня , която току -що е изпрала прането в легена и се е наконтила за мегдана. И мисленето на Колтуклиева е такова -евтино , долно ,просташко.
17
Чета някои писания и се убеждавам, че походът на съвременната либерастия срещу "комунизма" развърза ръцете и устата на фашизоидите. В либералното блато те се чувстват като у дома си. И понеже комунизъм на практика не е имало, а фашизмът и националсоциализмът са били абсолютна реалност, единственото идейно спасение на човечеството е антифашизмът. Само че сега на Запад, а и у нас, вървят филми за Хитлер и Райха, а няма филми за десетките милиони руснаци, украинци, поляци, евреи, цигани, жертви на нацистите. Лека му пръст на Велко Вълканов - един доморасъл дон Кихот на историческата справедливост.
18
не плюйте Михнева,а се замислете - кои сега не са призовани от прокуратурата.
19
Само едно не разбирам, защо Михнева се обръща към корнелията? Дали тя за нея е някакъв морален стожер??? Ха-ха-ха, г-жа ЛЪЖА.......
20
размива границите и разликите между сини и червени. Разберете го, хора.Стига сте говорили глупости от сорта на "комуняги" и "демократи". От кои е Д. Пеевски и други всеизвестни - от тия дето получават. Има олигарси и в тяхната орбита се движат хора от всички партии и безпартийни. Не се заблуждавайте и не говорете папагалски приказки. Мислете какво правят, а не какво говорят политици и медии. Те обслужват някой друг, за което им се плаща. Не виждате ли, че говорят и нищо не казват. Омотали са се в зависимости и вече не се знае кой от кои е. Ние сме най-виновни, защото СПИМ. И ни мързи да се събудим.
21
Михнева, комунисти и милиционери бяха пръснати по всички партии. В НДСВ Симеон беше длъжен да работи с комунисти, понеже други освен тях на политическият пазар нямаше и въпреки тяхното присъствие той ни вкара за ужас на Кремъл в НАТО и в ЕС. Така че комунисти набутани не само в НДСВ са прибирали пари от другаря Цветан Василев по указания на комунистическите си шефове, за да саботират не само партията в която са, но и държавата. СДС също беше съставено основно от комунисти и милиционери и тези неща много добре ги знаеш, понеже ти самата си от тази пасмина. Сега има боричкания между вас кой какъв е и си вадите кирливите комунистически ризи, от които хората не се интересуват. Топите се един друг с цел кой кого може да удави, за да може той да блесне на хоризонта. Гергов топи лелката Нинова, а тя него и т.н. Всички вие и комунисти и милиционери сте една алчна, простовата сган управлявана от Кремъл.
22
А ТВОЙТЕ ПОРЪЧКИ С ПЕТКО СЕРТОВ , ЦЕНКА ВАСИЛЕВА, ДИМИТЪР ПОПОВ ...ТАКА НАРЕЧЕНИЯ ЗАЩИТЕН СВИДЕТЕЛ СРЕЩУ СЪДИЯ ЧЕНАЛОВА???? И ОЩЕ МНОГО... ЗАЩО МИСЛИШ ЧЕ МОЖЕШ ДА МЕНТОРСТВАШ???
23
Buying USB 3.0 Micro-BM Male to USB Type-C Male Connector Cable Side Angled 4.46$, sku#155566801 sku0712ck. http://sacramentostreetlife.com/viewtopic.php?f=3&t=274251 http://www.manuza.com/forum/index.php?topic=10338.new#new http://btkrtcw.forumup.it/viewtopic.php?p=11844&mforum=btkrtcw#11844 http://xn----8sbde2cncpl.xn--p1ai/viewtopic.php?f=9&t=18638 http://ecrcracquetball.org/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=12668 http://www.vintagevmax.com/vvforum3/viewtopic.php?f=8&t=81314 http://eos.tastenlaeufer.de/viewtopic.php?f=4&t=218024 http://knife.ua/viewtopic.php?f=38&t=5926 http://arbitraz.ru/viewtopic.php?f=19&t=103710 http://juegatujuegoforo.devdinamiq.com/viewtopic.php?f=4&t=5108
24
Как така един човек, който по данни на правителството на ГЕРБ поема управлението на НДК с плюс 9 милиона, след това е на минус 9 милиона. Това прави 18 милиона разлика. Или на финала общо 30 500 000 лева загуби. До 2014 г. НДК е било на самоиздръжка и не е взимало нито лев от българския бюджет, отсече Гечев.
25
Бат Бойко си стои кротко на сянка и се кефи с 4 тона суджуци и с взетите на безценица активи на КТБ.
26
Драги Конрад, предлаганата от Вас ТОТАЛНА ДЕКОМУНИЗАЦИЯ може да бъде осъществена единствено след атаката на NASA, когато разкапващата се феодално-крепостна юдо-хазарска Рус ще изчезне от картата на света, а това време не е далече, така че имайте търпение! бг
27
Buying MPOW iSnap Y Wireless Bluetooth Remote Shutter Selfie Monopod with Rotatable Phone Holder 16.99$, sku#143677502 sku0712ck. [url=http://bridgetownestates.org/index.php/forum/suggestion-box/6723-purchasing-silagra-drugs-online-silagra-reviews#6723]my snoring solution[/url] - http://aractasesvar.com/konu-forum-tanisma-bolumu.html?pid=499#pid499 [url=http://www.quarter-rtaf.com/twebboard/index.php?topic=175335.new#new]causes for snoring[/url] - http://www.zugalu.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=56259&p=141995#p141995 http://swespin.org/forum/viewtopic.php?f=7&t=66919 http://club-s10.com/foro/viewtopic.php?f=18&t=2859 http://huntforum.ru/viewtopic.php?p=1529604#1529604 http://54.69.250.36/community/viewtopic.php?f=2&t=136064 http://enteghal85.ir/showthread.php?tid=17550&pid=47173#pid47173 http://www.stazher.com/ltopic390718-617498.html#p617498 http://precedenta.net/viewtopic.php?f=26&t=570&p=2230#p2230 http://dayfinanceltd.com/mybb/showthread.php?tid=171272&pid=221110#pid221110 http://52008.six168.com/viewthread.php?tid=6383795&extra= http://bbs.duobao98.cn/thread-39404-1-1.html [url=http://www.khontai.com/webboard/index.php?PHPSESSID=ffji7d1efcullcn5qvn9ofgim2;topic=308840.new#new]why do people snore in their sleep[/url] - http://www.vintagevmax.com/vvforum3/viewtopic.php?f=5&t=2999&p=10916#p10916 [url=http://engelsizbirhayat.com/forum/index.php?topic=269.new#new]snore spray[/url] - http://germanfungaming.de/forum/viewtopic.php?f=4&t=18201&p=31688#p31688
28
Абе тъп пикаджия кода не е грешен,ти си на грешното място
29
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
30
[url=http://20mg-cheapesttadalafil.com/]20mg-cheapesttadalafil.com.ankor[/url] 20mg-cheapesttadalafil.com.ankor http://20mg-cheapesttadalafil.com/
31
[url=http://20mg-cheapesttadalafil.com/]20mg-cheapesttadalafil.com.ankor[/url] 20mg-cheapesttadalafil.com.ankor http://20mg-cheapesttadalafil.com/
32
[url=http://20mg-cheapesttadalafil.com/]20mg-cheapesttadalafil.com.ankor[/url] 20mg-cheapesttadalafil.com.ankor http://20mg-cheapesttadalafil.com/
33
Читайте на форуме о Лечение Гепатита с всей о новых методах лечения и диагностики вируса [url=https://h-c-v.net]где можно купить софосбувир даклатасвир[/url] софосбувир цена в украине
34
cialis 5mg daily use review buy generic cialis what is the normal dose of cialis [url=http://cialisxrm.com/]cialis without a doctor prescription[/url]
35
Юрист в Подольске Бесплатная консультация юристов в Подольске ЮА "Компаньон" юридические услуги в Подольске Земельное право Подольск http://www.jurist-consultant.ru/p/blog-page_18.html http://www.jurist-consultant.ru/p/blog-page_57.html
36
Где купить Виагру и его дженерики в Российской Федерации Даже если мужчина пытается придерживаться здорового образа жизни, регулярно проходит все обследования и анализы и бегает по вечерам, рано или поздно его всё-равно будут ждать неприятности с потенцией: такова неприятная суть старости. К счастью современная медицина создала Дженерик Виагра, что смогут продлить нормальную интимную жизнь на два десятка лет, не нанося вреда при этом здоровью всех других систем организма. Речь идет о Сиалис дженерике которые вы сможете заказать на этом http://via-sexgra.ru/viagra-kupit-moskva сайте. Тут вас ждёт каталог из трех десятков препаратов [url=http://via-sexgra.ru/cialis-kupit-moskva]купить дженерик сиалис[/url] , которые десятки лет применяются в ЕС и прошли все возможные процедуры клинических испытаний. В отличии от банальных аптек, в представленном онлайн магазине все дженерики продаются по скромным ценникам и доставляются заказчику в самой банальной посылке, что обеспечивает полную анонимность покупки. Все распространяемые пилюли производятся на легальных европейских фармацевтических линиях и сопровождаются всеми нужными сертификатами. А небольшая стоимость дженериков определяется отсутствием ненужной цепочки посредников, как в случае с обычной аптекой.
37
Где приобрести Виагру и его дженерики в РФ Даже если мужчина предпочитает придерживаться здорового образа жизни, регулярно проходит все анализы и обследования и занимается спортом, позже или раньше его все-равно ожидают трудности с потенцией: такова неприятная суть старения. К счастью современная наука создала Дженерик Сиалис, что могут продлить здоровую половую жизнь на десяток лет, не причиняя вреда при этом здоровью остальных органов и систем. Речь идет о Виагра дженерике которые вы можете приобрести на этом http://via-sexgra.ru/cialis-kupit-moskva сайте. Тут вас ожидает каталог из десятков препаратов [url=http://via-sexgra.ru/cialis-kupit-moskva]дженерик сиалис реальные отзывы[/url] , что десятки лет продаются в ЕС и прошли все установленные этапы клинического тестирования. В отличии от банальных аптек, в представленном онлайн магазине все лекарства продаются по самым скромным ценникам и высылаются заказчику в самой банальной посылке, что гарантирует полную конфиденциальность заказа. Все предлагаемые пилюли изготавливаются на легальных европейских заводах и сопровождаются всеми легализованными сертификатами. А небольшая цена дженериков обусловлена отсутствием лишней цепи посредников, как в случае с простой аптекой.
38
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
39
Кольца со вставками из драгоценных и полудрагоценных камней выглядят стильно и солидно. Не удивительно, что многие девушки мечтают, чтобы в день свадьбы жених одел им на пальчик колечко со сверкающими камнями. Читайте об этом подробнее на сайте [url=http://womanmaniya.ru]womanmaniya.ru[/url]
40
Уникальный портал для женщин всех возрастов. На страницах сайта вы найдете нестандартные решения многих актуальных проблем. Самые свежие новости от современных модниц, помогут молоденьким девушкам справиться, с вызывающими неприятный вид, угрями, Молодые мамы узнают, как избавиться от растяжек, а женщины постарше, в разделе Красота, найдут лучшие рецепты от ранних морщин. А кто из нас женщин не сталкивался с проблемой лишнего веса? Подробнее читайте на сайте [url=http://dom-lady.ru]dom-lady.ru[/url]
41
Лишний вес – распространенная проблема 21 века среди многих женщин, независимо от возраста и социального статуса. Его набирают не только из-за неправильного питания, но и физиологических особенностей, наследственной предрасположенности.Читайте об этом подробнее на сайте [url=http://ladysarafan.ru]ladysarafan.ru[/url]
42
Для питьевой воды лучше всего приобретать картриджи с пропускной способностью на 5 или 1 микрон, подробнее об этом читайте на сайте [url=http://dumainfo.ru]dumainfo.ru[/url]
43
Картофель порезать соломкой, хорошо промыть, отварить, морковь натереть и обжарить вместе с луком на масле. Добавить зажарку в суп, сцедить и отжать грибы, положить в кастрюлю к картофелю, проварить 5 минут. Всыпать промытый рис и варить 10 минут, читайте об этом подробнее на сайте [url=http://zonakulinara.ru]zonakulinara.ru[/url]
44
Мы ценим ваше время и делим с вами общие цели. Ваши продажи для нас главный приоритет. заказать прогон хрумером логин скайпа SEO2000[/url] оращайтесь договримся есть примеры работ логин скайпа SEO2000
45
Ревлимид (Леналидомид) дженерик lenmid 5 Cтоимость, цена, купить, отзывы, отзывы пациентов [url=http://india-med.net/anticancer]Стивагра (Stivarga) - Регорафениб (Regorafenib) инструкция[/url] [url=http://india-med.net/lucius-pharmaceuticals-onko]LuciCer-дженерик Зикадиа-Ceritinib Купить, стоимость, цена, отзывы пациентов[/url] гепцинат отзывы врачей [url=http://india-med.net]софосбувир в аптеках россии[/url]
46
Как туплекс, так и пробка обладают прекрасными параметрами, поэтому многие люди затрудняются с правильным выбором. Пробка является экологически чистой, однако опасается воздействия воды, подробнее читайте на сайте [url=http://rempostroy.ru]rempostroy.ru[/url]
47
[URL=http://montazhremont.ru/demontazh-sten.html][IMG]http://montazhremont.ru/pictures/thumb/t1463004747laminat-pol.jpg[/IMG][/URL] Недорогие цены и высокое качество от мастеров: [url=http://montazhremont.ru/stati/kupit-pesok.html]ремонт ванна ванной[/url]. Звоните договоримся! Строительная компания MontazhRemont.Ru осуществит ремонт квартир в Москве и МО «под ключ». Мы работаем по всей Столице и Подмосковью. Большой опыт и богатая практика на российском рынке свидетельствует о высоком качестве выполняемых работ, а налаженные контакты с поставщиками стройматерилов позволяют предложить одни из самых низких цен среди конкурентов. Читайте подробнее на: http://montazhremont.ru/ Услуги мастера в районе - Волоколамск [url=http://montazhremont.ru/firma.html]Мы отремонтируем любое жилье под ключ [/url] Мы в социальных сетях: https://plus.google.com/102778945269848859740 #укладкаламината #подвесныепотолки #строительныеработы #фундамент #черновыеработы
48
generic drugs Grifulvin V in Canada NO PRESCRIPTION c.o.d. [url=http://totalworldstore.com/shop/go.php?sid=1&search=Grifulvin V] [u][b]>>> Want to buy Grifulvin V with Discount? CLICK HERE!
49
india kamagra 100 chewable tablets 100 mg kamagra gel forum hr kamagra soft chewable tablets 100 mg [url=http://kamagradxt.com/]buy kamagra oral jelly online usa[/url] kamagra oral jelly kaufen amazon http://kamagradxt.com/ kamagra 100mg tablets for sale
50
Врачи разроботали новое лекарство в лечение гепатита С, подробности на нашем сайте hepcinat lp проверить подлинность [url=http://evro-pharma24.ru/lekarstva/preparaty-hetero-labs-ltd-.php]sofovir hetero[/url] ибрутиниб цена [url=http://evro-pharma24.ru/lekarstvo-ot-raka/513/]гефитиниб цена[/url]
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

Минувачка крещи на полицай:
- Пред очите ви играят на комар, а вие просто отминавате!
- Госпожо, търсете глупаци някъде другаде! Вчера изгубих сто кинта и нямам намерение да опитвам пак.

няма нови новини
Днес: 306
hot
най-четени новини в момента
сега
2373
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК! Борисов с горещи думи за Орбан: До него сме! (ВИДЕО)
x
10 неща, с които родителите съсипват брака ви
x